gerçekten çivi çiviyi söker mi? birini unutmak için illaki başka birini mi bulmalı?

birini unutmak icin karsindaki kisinin duygulariyla oynamak cok sacma
aklindakini unutamamisken baskasiyla olunca mutlu olucak misin??
en önemliside birini aldatmis,ihanet etmis olucaksin
vicdanin rahat olucakmi??
aynisini sana baska biri yapsaydi ne düsünürdün??
böyle biseyi kimse yasamak istemez
eminim sende istemezsin
kendi basina gelmesini istemedigin biseyi baskasina yasatma
etme bulma dünyasi
bugün onu kandirirsin yarin sen kandirilirsin...:delphin:

birini unutmak icin karsindaki kisinin duygulariyla oynamak cok sacma
aklindakini unutamamisken baskasiyla olunca mutlu olucak misin??
en önemliside birini aldatmis,ihanet etmis olucaksin
vicdanin rahat olucakmi??
aynisini sana baska biri yapsaydi ne düsünürdün??
böyle biseyi kimse yasamak istemez
eminim sende istemezsin
kendi basina gelmesini istemedigin biseyi baskasina yasatma
etme bulma dünyasi
bugün onu kandirirsin yarin sen kandirilirsin...:delphin:

canım zaten benim kimseyi kandırmak yada duygularıyla oynamak gibi bir niyetim yok.sadece gerçekten çok zor günler geçirdim.ve toparlanamıyorum.aynı şeyin tabiki başıma gelmesini istemem zaten benim başıma gelen durum bunun aynısı ve çok kötü bişey ben bu haldeyim.tabiki bende başkasına böyle şeyler yaşatmak istemem çok çok zor.ama çevremde kime anlatsam hep aynı telkinde bulunuyor başkası olsa unturusun vs. gibi buna bende inanmıyorum ama hala onu severken bitmemişken başkası çok zor biliyorum düşünmek bile içimi acıtıyo:sinifsinif: o yüzden zaten böyle bişey yapmıcam:olmaz:

canım zaten benim kimseyi kandırmak yada duygularıyla oynamak gibi bir niyetim yok.sadece gerçekten çok zor günler geçirdim.ve toparlanamıyorum.aynı şeyin tabiki başıma gelmesini istemem zaten benim başıma gelen durum bunun aynısı ve çok kötü bişey ben bu haldeyim.tabiki bende başkasına böyle şeyler yaşatmak istemem çok çok zor.ama çevremde kime anlatsam hep aynı telkinde bulunuyor başkası olsa unturusun vs. gibi buna bende inanmıyorum ama hala onu severken bitmemişken başkası çok zor biliyorum düşünmek bile içimi acıtıyo:sinifsinif: o yüzden zaten böyle bişey yapmıcam:olmaz:
anliyorum seni cnm
zor günler gecirdiginide tahmin edebiliyorum
ama hepsi gecicek :teselli:
simdi baskasiyla kendimi düsünemiyorum fln diyosun ama ilerde unutucaksin onu
klasik olcak ama zaman herseyin ilaci:)

Sevdiğin ama ayrıldığın kişiyi unutmak için başka biriyle olmak kandırmacadan başka birşey değil..... Ona her baktığında, elini tutuğunda hep eskisini (hatırladığın sevdiğin müddetçe eski olmaz zaten)hatırlayacaksındır..

Arkadaşlar saçmalamayın yaa... adam gitmiş başkasıyla evlenecek...tabiki başkalarıyla görüşmen gerekiyor bence ama hemen sevgili vs değil. Normal arkadaş olarak yeni birileriyle görüşebilirsin baktın hoşlanmaya başlıyorsun ve eskisini unutmaya başlıyorsun bişeyler olabilir.
Biz kadınlar neden böyleyiz anlamıyorum...zaten kaybetmemizin nedeni bu kadar duygusal olup ilişkilerimizde karşımızdakine bu kadar değer vermemizden kaynaklanmıyor mu? Forumdaki pek çok ilişkideki sorunlara bakarsanız genelde hep erkeğin aldatmasıyla ilgili... kadınlar başkalarıyla görüşmeye başlayınca neden bu kadar büyütülüyor. tabikide görüşmeli sonuçta hayat devam ediyor..evlenecek olan erkeğe geri dönmenden daha iyidir bence .. sonuçta kendine yeni bir yol çizmenin vakti gelmiş diye düşünüyorum.

bende bunu cok merak edıyorum..gercekten bu ıse yararmı sevgılım bana ayrıldıgımızda : bisürü kızla cıkıcam ve senı unutcam demıstı..gercekten olurmu oyle.karsısındakının duygularıyla oynamıs oluyosun evet ama kendı acından bakarsan onu sana unutturabılırmı gercekten cevaplarınız beklıyorum ??

gerçi aydnın mesajı üzerinden çok zaman geçmiş.
ama sagapoo senin için cevap vereyim:
kişiye bağlı; bazıları için işe yarıyor, bazıları için ters tepiyor.
sevgilini bilmem ama sana tavsiyem çivileri bırak ve farklı uğraşlar bul kendine.
yeni biri ise kendini gerçekten hazır hissettiğinde girsin hayatına.

Bence çoğu zaman çivi çiviyi sağlamlaştırabilir bile,yaani bir önceki sevgili genelde aranır gibi.

kimsenin sana onun yaşattıklarını yaşatabileceğine inanmıyorsun ve o yüzden kimseyle görüşmek istemıyosun dimi?? ... bende o durumdayım şuan ama yapacak hiçbirşey yok hemde hiçbişey... o eğer bir başkasını seçmişse ne yapabilirsinki... olan olmuş nasip kısmet değilmiş diyeceksin o aklına geldiğinde başka şeylerle meşgul olcaksın onu hatırlatan şarkılar yada yerlere gitmiceksin. allah yardımcın olsun. ama birini unutmak için illa bir başkası gerekmez kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman canım. :))

birini unutmak için başka birini bulmak hatadan başka bişi kazandırmaz insana
önce yalnız kalıp tartıp biçmek gerek hataları yanlışları bulmak gerek

en önemlisi neyi istediğini bilmek gerek

ben şimdilik yalnız kalmayı tercih ediyorum biliyorum ki şu an için hazır değilim toparlanmaya kendimi üzüntülerimi kırıklıklarımı tamir etmeye zamana ihtiyacım var

yeni çivi eskisinden daha ilgili ve yakışıklıysa aşık olmasan bile bal gibi söküyo valla hahaha :ssz::52:

Çivi çiviyi kesinlikle sökmüyo.Ne kadar uğraşırsan uğraş,hayatında başka birisi olsa bile sevdiğin kişiyi unutamadığın müddetçe acı çekeceksin.Acı ama gerçek.Karşındaki kişi isterse dünyanın en ideal sevgilisi olsun yine de sevemeyeceksin.Bi süre sonra da vicdan azabı duyabilirsin,ben bu çocuğu kullandım ne yapsam da onu kırmadan bu işi bitirsem diye.Bunlar insanı daha kötü yapıyor.Başka şeylerle uğraş ama asla başkasının kalbiyle uğraşma.Bir süre sonra (bu süre yıllar alabilir) için soğuyacak zaten.İşte o zaman gerçekten sevdiğin birisiyle mutlu olabilirsin.
Tüm söylediklerim malesef tecrübeyle sabittir.

Back
X