Gerçekten çok bunaldim

gerigelenmektup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
157
33
98
40
Arkadaşlar 22.haftanin içinde bir gebeyim,aslında 23 olmam gerekirdi bebegim geriden geliyor ...
Bulantı kusma tiksinme halsizlik tak etti canıma...Günler hiç geçmiyor ..Günlük Hayatımı bile tek basıma idare edemiyorum ,lütfen bana Ve benim gibilere dua edin,içimi dökmek istedim size,çok zor bir durum

Üzülme canım benim 4 hafta önce kilosu alt sınırdaydı geçen hafta gittim üst sınırdaydı kuzumun. Bebeğini sev karnında doğduğunu kucağına aldığını falan hayal et geçecek bugünler.

Anneme gidiyorum abim huzur vermiyor kızım oraya gitmek istemiyor ,evde mutfağa giremiyorum kayınvalide binbir nazla geliyor arada ama burnumdan getiriyor,sinir oluyor bana yemek yapmıyorum diye,ağlamadan günüm geçmiyor ,Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

allah yardımcın olsun

Ben hamile değilim ama hamilelikten beri koku hassasiyeti var bende de. 3 senedir devam ediyor...

Zar zor pişiriyorum eşim ve oğlum için ama yiyemiyorum da. Midem bulanıyor kokulardan.

Anneniz gelemiyor mu günde bir iki saat. O pişirip gitse yemeğinizi. Ya da eşinizle konuşup parayla birini çağırsanız. Hem arada ağır işleri yapar hem de yemeği yapar haftalık.

Siz çok iyi anlarsınız işte beni,yemek yapmak düşüncesi bile çok kötü ediyor beni.daha yeni Yen'i dışardan gelen yemeklerden tatmaya başladım .bunu gören kaynanam yiyorsan yaparsın artik diyor.annem yakın değil ve kalmaya gelemiyor basında bir sürü sorunlu insan var.
Kayınvalidem müsait ama öyle böyle oyalıyor insanı
Artık tak etti canıma dediğiniz en iyisi dışardan bi kadın tutmak en iyisi

Geçer geçer asıl sen doğumdan sonra uykusuz kalacağın geceleri düşünde bol bol uyu:))

Allah yardımcın olsun

Durumunuz iyiyse eşiniz katlanır, değilse de siz öyle deyince tutuşur annesiyle konuşur bence... O da yine surat yaparsa, ben oğluna yardımcı birini ayarlayalım ama kabul etmedi dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…