Gerçekten çok şaşkınım?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Arkadaşlar merhaba, ya nişanlımın iki instagram hesabı var. Birini öyle iş için açmıştı ama çok uğraşmadı, kaldı öyle. İşte 50 takipçisi falan var ama ben takip etmiyorum o hesabını. Diğer kendi hesabında ise bizim nişan resimlerimiz falan var. Neyse bende bir uygulamadan diğer hesaptaki takipçilerine bakayım dedim, orada da bir kız gördüm. Kendi hesabında o kızla takipleşmiyorken 50 takipçilik ve bizim resimlerimizin olmadığı hesaptan o kızla takipleşiyor. Gerçekten çok şaşırdım ve kızın kim olduğunu bilmiyorum. Nişanlıma güveniyorum 5 senedir beraberiz, sorsam sen nerden gördün diye soracak bana, ama yine de sormak istiyorum. Sizce sorsam mı o kız kim ve niye kendi hesabın yerine bu hesabından takipleşiyorsun diye? Boğmak istemiyorum gerçekten ama çok da merak ediyorum. Çok şaşırdım hatta uyuyamadım bile, birkaç aya düğünümüz var ve hazırlık içindeyiz her ikimiz de. Evimizi falan tutmaya çalışıyoruz. Çok şaşkınım şu an. 5 yıldır hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Sizce ne yapsam?

Şimdi uyandı ve konuştuk. Kapatacaktım ama nasıl kapatacağımı bilmiyordum dedi. Şu anda da o hesabı komple kapattı.
Şimdi de açık açık kızın profilini atıp sordum, "bu kız iş arkadaşımdı, hesabı ilk açtığı zamanlarda istek atmıştı, birkaç gün takipçi kasıcam diye uğraşmıştım ya. Ben kimseye istek bile göndermedim, millet yeni hesap sanıp gönderiyordu. Bunlar geri döndüklerim. En son ne zaman girdim bu hesaba bilmiyorum baya olmuştur." dedi.

Beş senedir görüştüğünüz kişiye bunu sorabilin bir zahmet ya.
Şimdi de açık açık kızın profilini atıp sordum, "bu kız iş arkadaşımdı, hesabı ilk açtığı zamanlarda istek atmıştı, birkaç gün takipçi kasıcam diye uğraşmıştım ya. Ben kimseye istek bile göndermedim, millet yeni hesap sanıp gönderiyordu. Bunlar geri döndüklerim. En son ne zaman girdim bu hesaba bilmiyorum baya olmuştur." dedi. Ama ben istek atmıştm hesaba, kabul etmedi hesabı kapattı

Şimdi de açık açık kızın profilini atıp sordum, "bu kız iş arkadaşımdı, hesabı ilk açtığı zamanlarda istek atmıştı, birkaç gün takipçi kasıcam diye uğraşmıştım ya. Ben kimseye istek bile göndermedim, millet yeni hesap sanıp gönderiyordu. Bunlar geri döndüklerim. En son ne zaman girdim bu hesaba bilmiyorum baya olmuştur." dedi. Ama ben istek atmıştm hesaba, kabul etmedi hesabı kapattı
Hesabi gerçekten kapattigina emin misiniz?
Sizi neden eklemedi de hesabi kapattı ki.
Icinize şüphe düşürmek istemem ama yine de temkinli olun.

Sizin istediğini mi kabul etmedi? Bayağıdır girmiyorum demiş belki isteğinizi görmemistir. Bunu konuşmadınız mı?

Sizin istediğini mi kabul etmedi? Bayağıdır girmiyorum demiş belki isteğinizi görmemistir. Bunu konuşmadınız mı?
Evet dedim niye kabul etmedin diye, zaten kullanmıyorum ki o hesabı dedi. Bayadır da girmiyorum takipci kasacaktım kalmıştı öyle falan dedi kapattı sonra

Hesabi gerçekten kapattigina emin misiniz?
Sizi neden eklemedi de hesabi kapattı ki.
Icinize şüphe düşürmek istemem ama yine de temkinli olun.
Bilmiyorum, ben dedim isteğimi kabul etsene. Zaten kullanmıyorum ki o hesabı, bayadır girmiyorum dedi. Kapattı sonrada. Takipcilerine bakmıştm bu kız dışında dikkatimi çeken biri olmadı

Evet dedim niye kabul etmedin diye, zaten kullanmıyorum ki o hesabı dedi. Bayadır da girmiyorum takipci kasacaktım kalmıştı öyle falan dedi kapattı sonra
Arada kaldım ben ya. Nişanlını direkt suclayamayız bence dediği gibi alelade gelmiş isteği kabul etmiş olabilir ama o hesabı madem biliyordun birbirinizi eklememeniz de saçma.

Biraz gözlemleyin bakalım yeni hesabı falan çıkmasın bir yerden.

Arada kaldım ben ya. Nişanlını direkt suclayamayız bence dediği gibi alelade gelmiş isteği kabul etmiş olabilir ama o hesabı madem biliyordun birbirinizi eklememeniz de saçma.

Biraz gözlemleyin bakalım yeni hesabı falan çıkmasın bir yerden.
Ya aslında bana istek atmıştı, bi ara ben beklettim isteğini. O süre zarfında işte 40-50 takipçi kastı çevresinden. Sonra da üşeniyorum boşverdim bu işi dedi, o hesabı da kaldı öyle. Yani bayadır işte 50 takipçi vardı, bende bir bakayım dedim kim bu 50 takipçi diye, sonrası işte o kızı falan gördüm

Ya aslında bana istek atmıştı, bi ara ben beklettim isteğini. O süre zarfında işte 40-50 takipçi kastı çevresinden. Sonra da üşeniyorum boşverdim bu işi dedi, o hesabı da kaldı öyle. Yani bayadır işte 50 takipçi vardı, bende bir bakayım dedim kim bu 50 takipçi diye, sonrası işte o kızı falan gördüm
Başka bir vukukatı falan yoksa takılmayın bence dediği gibi öylesine olabilir.

Başka bir vukukatı falan yoksa takılmayın bence dediği gibi öylesine olabilir.
Çok şükür ki şimdiye kadar bir yanlışını görmedim kendisinin, ama işte bu düşündürdü biraz da, mesajlaşırken açıklamaları samimi geldi

Arkadaşlar merhaba, ya nişanlımın iki instagram hesabı var. Birini öyle iş için açmıştı ama çok uğraşmadı, kaldı öyle. İşte 50 takipçisi falan var ama ben takip etmiyorum o hesabını. Diğer kendi hesabında ise bizim nişan resimlerimiz falan var. Neyse bende bir uygulamadan diğer hesaptaki takipçilerine bakayım dedim, orada da bir kız gördüm. Kendi hesabında o kızla takipleşmiyorken 50 takipçilik ve bizim resimlerimizin olmadığı hesaptan o kızla takipleşiyor. Gerçekten çok şaşırdım ve kızın kim olduğunu bilmiyorum. Nişanlıma güveniyorum 5 senedir beraberiz, sorsam sen nerden gördün diye soracak bana, ama yine de sormak istiyorum. Sizce sorsam mı o kız kim ve niye kendi hesabın yerine bu hesabından takipleşiyorsun diye? Boğmak istemiyorum gerçekten ama çok da merak ediyorum. Çok şaşırdım hatta uyuyamadım bile, birkaç aya düğünümüz var ve hazırlık içindeyiz her ikimiz de. Evimizi falan tutmaya çalışıyoruz. Çok şaşkınım şu an. 5 yıldır hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Sizce ne yapsam?
Bu şüphe sizi rahatsız etmiş böyle mi evleniceksiniz kafanizda soru işareti olmaması lazım yani sormanız niye rahatsız etsin ki bişey yoksa rahatsız olmaz zaten ama niye özellikle o kızı takip etmiş kızın profili gizli mi

Bu şüphe sizi rahatsız etmiş böyle mi evleniceksiniz kafanizda soru işareti olmaması lazım yani sormanız niye rahatsız etsin ki bişey yoksa rahatsız olmaz zaten ama niye özellikle o kızı takip etmiş kızın profili gizli mi
Konuştuk, sordum. "bu kız iş arkadaşımdı, Malatya'lı, hesabı ilk açtığım zamanlarda istek atmıştı, birkaç gün takipçi kasıcam diye uğraşmıştım ya, o ara işte. Ben kimseye istek bile göndermedim, millet yeni hesap sanıp gönderiyordu. Bunlar geri döndüklerim. Sonra da kasmayı bıraktım ya, kaldı öyle. En son ne zaman girdim bu hesaba bilmiyorum baya olmuştur. Kapatmayı da beceremedim kullanmıyorum kaldı öyle" dedi. Ben istek atmıştım, isteği kabul etmedi ama sonra internetten hesabın nasıl kapatıldığına bakıp hesabını kapatmış

Alalade yapılmış bir davranış oldugunu dusunuyorum şuan acıkcası yanı art nıyetlı olabılecegını dusunmedım hanı en fazla merak etmıstır dıcem de hanı belkı o bıle degıldır günahını almayalım...Zaten alısmıs dıger hesaptanda takıplesmeye ona da ıstek atmıslar kabul etmıs gibi ama açıklama yaptırın muhakkak bu da sizin ruhsal olarak iyi hissetmenizi sağlar özellikle karşı karsıya konusursanız el ,kol ve mımıklerınden de mahcubıyetını ya da şaşkınlığını gözlemleyip daha da rahat karar verirsiniz...Mutluluklar diliyorum size:KK200:
Ya sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama görüşünüzü almak istiyorum. Nişanlımla konuştuk ve sordum. "bu kız iş arkadaşımdı, Malatya'lı, hesabı ilk açtığım zamanlarda istek atmıştı, birkaç gün takipçi kasıcam diye uğraşmıştım ya, o ara işte. Ben kimseye istek bile göndermedim, millet yeni hesap sanıp gönderiyordu. Bunlar işte o ara ilk açtığımda geri döndüklerim. Sonra da kasmayı bıraktım ya, kaldı öyle. En son ne zaman girdim bu hesaba bilmiyorum baya olmuştur. Kapatmayı da beceremedim kullanmıyorum kaldı öyle" dedi. Ben istek atmıştım, isteği kabul etmedi napcan zaten kullanmıyorum dedi sonra internetten hesabın nasıl kapatıldığına bakıp hesabını kapatmış. O hesabını biz daha nişanlı değilken açmıştı zaten biz 4 aydır falan nişanlıyız. Sizce açıklamaları tatmin edici mi? Ben mesaj atar atmaz hemen o dakika mesajımı görüp açıklama yaptı.

Ya sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama görüşünüzü almak istiyorum. Nişanlımla konuştuk ve sordum. "bu kız iş arkadaşımdı, Malatya'lı, hesabı ilk açtığım zamanlarda istek atmıştı, birkaç gün takipçi kasıcam diye uğraşmıştım ya, o ara işte. Ben kimseye istek bile göndermedim, millet yeni hesap sanıp gönderiyordu. Bunlar işte o ara ilk açtığımda geri döndüklerim. Sonra da kasmayı bıraktım ya, kaldı öyle. En son ne zaman girdim bu hesaba bilmiyorum baya olmuştur. Kapatmayı da beceremedim kullanmıyorum kaldı öyle" dedi. Ben istek atmıştım, isteği kabul etmedi napcan zaten kullanmıyorum dedi sonra internetten hesabın nasıl kapatıldığına bakıp hesabını kapatmış. O hesabını biz daha nişanlı değilken açmıştı zaten biz 4 aydır falan nişanlıyız. Sizce açıklamaları tatmin edici mi? Ben mesaj atar atmaz hemen o dakika mesajımı görüp açıklama yaptı.
Aynen gayet tatmin edici bir açıklama olmuş zaten bu seçeneğide düşünmüştük...
Gayet doğal bir durum yani siz ya da ben de takipçi kasarken eski bir arkadasımızı kabul edebilirdik:super:Önemsemeyide bıraktığı için ilgilenmemiş doğal olarak...Bence masum 👍

Senin söyle bi hesabın vardı noldu ya de
O sırada kendi instana yaz
Takip göderiyorum de
Kullanmıyorum falan derse niye açık duruyo ki o zaman de
Açsana bi bakalım de
Hayır derse bu tavrın rahatsız etti beni açar mısın lütfen de
Sonuna kadar ısrar et

Aynen gayet tatmin edici bir açıklama olmuş zaten bu seçeneğide düşünmüştük...
Gayet doğal bir durum yani siz ya da ben de takipçi kasarken eski bir arkadasımızı kabul edebilirdik:super:Önemsemeyide bıraktığı için ilgilenmemiş doğal olarak...Bence masum 👍
Teşekkür ederim, aslında o kızla da hesabı açtığı ilk zamanlarda takipleştiğini söyledi yani yeni değilmiş. Sonra da işte bayadır girmiyordum zaten o hesabıma, kalmıştı öyle dedi. Ben ara ara bakıyordum takipçi sayısı hep 50 falandı, ama hiç kimi takip ettiğine bakmamıştm ilk defa bakmak istedim yani dediği gibi o zamanlardan olabilir. Ki o zamanlar kendi ana hesabında bile resmimiz yoktu daha nişanlı değildik. Ama işte ben istek attığım zaman aşkım zaten kullanmıyorum diyerek isteğimi kabul etmemesi ve o hesabı da hemen kapatması düşündürdü yine de biraz

Senin söyle bi hesabın vardı noldu ya de
O sırada kendi instana yaz
Takip göderiyorum de
Kullanmıyorum falan derse niye açık duruyo ki o zaman de
Açsana bi bakalım de
Hayır derse bu tavrın rahatsız etti beni açar mısın lütfen de
Sonuna kadar ısrar et
Nişanlımla konuştuk ve sordum. "bu kız iş arkadaşımdı, Malatya'lı, (kendisi de liseyi orada okumuş) hesabı ilk açtığım zamanlarda istek atmıştı, birkaç gün takipçi kasıcam diye uğraşmıştım ya, o ara işte. Ben kimseye istek bile göndermedim, millet yeni hesap sanıp gönderiyordu. Bunlar işte o ara ilk açtığımda geri döndüklerim. Sonra da kasmayı bıraktım ya, kaldı öyle. En son ne zaman girdim bu hesaba bilmiyorum baya olmuştur. Kapatmayı da beceremedim kullanmıyorum kaldı öyle" dedi. Ben istek atmıştım, isteği kabul etmedi napcan zaten kullanmıyorum dedi sonra internetten hesabın nasıl kapatıldığına bakıp hesabını kapatmış. O hesabını biz daha nişanlı değilken açmıştı zaten biz 4 aydır falan nişanlıyız. O aralar kendi ana hesabında bile fotoğraflarımız yoktu yani kendi hesabından da takipleşebilirdi ama dediğine göre kız istek atmış.

Teşekkür ederim, aslında o kızla da hesabı açtığı ilk zamanlarda takipleştiğini söyledi yani yeni değilmiş. Sonra da işte bayadır girmiyordum zaten o hesabıma, kalmıştı öyle dedi. Ben ara ara bakıyordum takipçi sayısı hep 50 falandı, ama hiç kimi takip ettiğine bakmamıştm ilk defa bakmak istedim yani dediği gibi o zamanlardan olabilir. Ki o zamanlar kendi ana hesabında bile resmimiz yoktu daha nişanlı değildik. Ama işte ben istek attığım zaman aşkım zaten kullanmıyorum diyerek isteğimi kabul etmemesi ve o hesabı da hemen kapatması düşündürdü yine de biraz
Kapatmış en azından ama içim rahat etsin pire düştü içime diyorsanız artık mercek altında tutun onu bakalım...fake hesaplardan o eski hesabını aratın arada bakalım sizi mi engelledi gerçekten kapatmış mı? Yani rahatlamanız açısından diyorum ayrıca aksi bir durum da söz konusu olsaydı o hesapta gayet kendi fotolarıyla donatılmış olmalıydı bence...
Gerçekten özenilmemiş ve umursanmadan öylesine kullanılmış bir hesap gibi geldi bana..

Yani gerçekten açıp bakmadığı ve kontrol etmediği hesapta yıne belkı öylesine kabul ettiği baska bır kız ya da durumla alakalı itham edilmemek için kapattı...Ya da kalkar bırı ekler gene aynı problem sudan sebep çıkmasın diye oturdu arastırdı ve hesaptan kurtuldu bence başka açıklaması yok... :super:

Back
X