Gerçekten çok yoruldum....

berilsss

rütbe neki.........
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
57
0
86
36
Çorum
Öncelikle vereceğiniz fikirler için şimdiden çok ama çok teşekkür ederim daha önce nişanlımla ilgili bi problemimi sizlerle paylaşmıştım ..
arkadaşlar olay şu ki p.tesi günü saat 3 de eltim beni iftar yemeğine çağırdı görümcem oraya gidiyomuş sizde gelin dedi ve bunu saat 3 de söledi daha sonra ben gitmek istemedim nişamlımda olmaz falan dedi neyse gittim ve hiç bi şekilde surat yapmadım
ve dün saat 4 gbi görümcem aradı annemler falan yemeğe geliyo sende gel diye ve ben daha önce onlara 2 kez iftar yemeğine gittim sadece beni çağırıyolar düşünün yani dedim gelebilirsem gelirim ... neyse telefonu kapattım nişanlımı aradım .. ablan böle böle dedi benim bi ailem var öksüz müyüm dedim yetiştirme yurdundan mı aldınız beni dedim neden ailemi çağırmıyosunuz ben yeni gelinim özeniyorum dedim .. :gitme::gitme:neyse akşam üstü kayınpederim beni almaya gelmiş dedim baba ben gelemicem ablama söledim aa dedi ben seni almaya geldim neyse ben eve gittim :sinifsinif:
ve arkadaşlar ben neden böleyim nefret ediyorum şuan hepsinden ya ben insanlardan çok şey bekliyorum yada bilmiyorum .. eve giderken hep ağladım ... çok üzüldüm bu duruma hala şu satırları yazarken bile gözlerimden yaşlar akıyo ailesi neden böle...
nolur yardım edin ben nasıl davranmalıyım be yapmalıyım....senağlamasenağlama

Son düzenleme:
ıy canım kıyamam ağlama sen
belkı ailenıde sonrada çağıracaklardır.
onlar çğırmıyorlarsada ilk siz çağırın kı utansınlar.sonrada onlar çağırır belkı.
bnm burdakı arkadasımda kız tarfı once gtti ama onlar erkek tarafını çağırmadı :)))))

ıy canım kıyamam ağlama sen
belkı ailenıde sonrada çağıracaklardır.
onlar çğırmıyorlarsada ilk siz çağırın kı utansınlar.sonrada onlar çağırır belkı.
bnm burdakı arkadasımda kız tarfı once gtti ama onlar erkek tarafını çağırmadı :)))))

bu pazarda bize gelcekler önümüzde haftada onlar çağırcakmış çok soğuyorum ha diceksiniz iyi olunca iyyide kötü oluncamı böle bilmyorum ya bu ilişkimizede çok yansıyo şuan çok soğuk bi durumdayız...:gitme::gitme:

Öncelikle vereceğiniz fikirler için şimdiden çok ama çok teşekkür ederim daha önce nişanlımla ilgili bi problemimi sizlerle paylaşmıştım ..
arkadaşlar olay şu ki p.tesi günü saat 3 de eltim beni iftar yemeğine çağırdı görümcem oraya gidiyomuş sizde gelin dedi ve bunu saat 3 de söledi daha sonra ben gitmek istedim nişamlımda olmaz falan dedi neyse gittim ve hiç bi şekilde surat yapmadım
ve dün saat 4 gbi görümcem aradı annemler falan yemeğe geliyo sende gel diye ve ben daha önce onlara 2 kez iftar yemeğine gittim sadece beni çağırıyolar düşünün yani dedim gelebilirsem gelirim ... neyse telefonu kapattım nişanlımı aradım .. ablan böle böle dedi benim bi ailem var öksüz müyüm dedim yetiştirme yurdundan mı aldınız beni dedim neden ailemi çağırmıyosunuz ben yeni gelinim özeniyorum dedim .. :gitme::gitme:neyse akşam üstü kayınpederim beni almaya gelmiş dedim baba ben gelemicem ablama söledim aa dedi ben seni almaya geldim neyse ben eve gittim :sinifsinif:
ve arkadaşlar ben neden böleyim nefret ediyorum şuan hepsinden ya ben insanlardan çok şey bekliyorum yada bilmiyorum .. eve giderken hep ağladım ... çok üzüldüm bu duruma hala şu satırları yazarken bile gözlerimden yaşlar akıyo ailesi neden böle...

Dur dur ağlama hemen..:ecrin_bebek:
Bir bakarsan zaten her çağırdıklarında tek de olsan gitmişin..
Onlar da yanlış bişiy yapmadıklarını düşünüyorlardır..
Tavrını baştan koyacaksın..:emir_bebek:

çok şey beklemiyorsun canım isteklerin düşüncelerin gayet normal şeyler.ama bu birde karşı tarafın kapasitesine bağlı bence..insan dünürünü çağırmazmı bir yemeğe canım..belli ki bunlarda yok böyle incelikler.sende ona göre davranacaksın canım hiç üzme kendini üzsenden üzülsende bu böyle değiştirebilecekmisin ? sanmam..gerekli yerlerde koy tavrını , gerekli yerlerde alltan almasını bil..kayınpederin geldiğinde söyleseydin keşke oun yüzüne böyle böyle diye..belki nişanlın şimdi yansıtmaz dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış hikayesine dönmesin söyle ki hatalarını anlasınlar..ona göre toparlasınlar kendilerini..

Dur dur ağlama hemen..:ecrin_bebek:
Bir bakarsan zaten her çağırdıklarında tek de olsan gitmişin..
Onlar da yanlış bişiy yapmadıklarını düşünüyorlardır..
Tavrını baştan koyacaksın..:emir_bebek:
zaten hiç biriyle çok çok sıkıfıkı değilim laale ama çok üzüyo bu durum beni ve nişamlıma bişey dediğim zaman hep sen ben yapıyo siz nedne böle yapıyonuz peki falan gibi:gitme:

bencede çok ayıp etmişler sanki evlenmişsin seni almışlar gibi

daha şimdiden alıştırma yapıyorlar kendi kurallarını görgülerini karşı tarafa, bence üzülme sende

söyle içinde kalmasın benimde ailem var gelmelerini istiyorum de onlar aptalsa sende daha aptal ol

ki bilsinler dişli olduğunu bi beğenmediğin bişi varsa taatlı dilli söyle niçin içine atıyorsun

onlarda seni öyle kabul etsin bastırmasınlar

Canım bence böyle bişey için öncelikler nişanlınla aranı bozma.
Çağırmışlar baksana zaten. Belki onlarda ilk sizden beklediler.
Bu iki ailenin iyi geçinmesi senin elinde ve nişanlının ve bunu sağlamalısın. Böyle küçük şeylere takarsan senin huzurun kaçar. Soğukluk filan sokma araya. En başta sevdiğim insanın ailesi onlar. Yani artık senin de ailen...

Canım bence böyle bişey için öncelikler nişanlınla aranı bozma.
Çağırmışlar baksana zaten. Belki onlarda ilk sizden beklediler.
Bu iki ailenin iyi geçinmesi senin elinde ve nişanlının ve bunu sağlamalısın. Böyle küçük şeylere takarsan senin huzurun kaçar. Soğukluk filan sokma araya. En başta sevdiğim insanın ailesi onlar. Yani artık senin de ailen...

ewet cnm çok haklısın ama benim boşveren bi yapım yok hemen trip yapıyorum yani kendi kendime diyorum ki acaba ben mi insanlardan çok şey bekliyorum bilmiyorum....:gitme:

belli ki bi yanlış anlaşılma var, belkide bu onların adetlerine göre normal
farklı açılardan bak olaya
bu kadar basit mevzuulardan nişanlının ailesinden nefret edersen yıllar geçmez valla
takma kafana neden gelmedin derlerse tatlı bir dille yanlız gelmekten rahatsız olduğunu söylersin
nefret edilcek bi durum yok

ewet cnm çok haklısın ama benim boşveren bi yapım yok hemen trip yapıyorum yani kendi kendime diyorum ki acaba ben mi insanlardan çok şey bekliyorum bilmiyorum....:gitme:

canım insanlar senin beynini okuyamaz ki, rahatsız olduğun şeyleri tatlı bi dille, şakayla karışık belirtirsin, bence bu trip huyundan vazgeç, sana göre yanlış olan onlara göre doğru olabilir, zorla istenmeyen gelin mi yapcan kendini

çok şey beklemiyorsun canım isteklerin düşüncelerin gayet normal şeyler.ama bu birde karşı tarafın kapasitesine bağlı bence..insan dünürünü çağırmazmı bir yemeğe canım..belli ki bunlarda yok böyle incelikler.sende ona göre davranacaksın canım hiç üzme kendini üzsenden üzülsende bu böyle değiştirebilecekmisin ? sanmam..gerekli yerlerde koy tavrını , gerekli yerlerde alltan almasını bil..kayınpederin geldiğinde söyleseydin keşke oun yüzüne böyle böyle diye..belki nişanlın şimdi yansıtmaz dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış hikayesine dönmesin söyle ki hatalarını anlasınlar..ona göre toparlasınlar kendilerini..

nişanlımda ailesine toz kondurmaz... gerçekten 3 yıllık bi ilişki bizimki ve böle bazen bitsin diyorum yani daralıyorum

arkadaşlar olay şu ki p.tesi günü saat 3 de eltim beni iftar yemeğine çağırdı görümcem oraya gidiyomuş sizde gelin dedi ve bunu saat 3 de söledi daha sonra ben gitmek istedim nişamlımda olmaz falan dedi neyse gittim ve hiç bi şekilde surat yapmadım

canım nısanlın nıye gıtmenı ıstemedı ben orayı anlayamadım:uhm:
aılenı cagırmamaları belkı yeterınce hazırlık yapmadıkları ıcın olabılır
ıkı aıleyı bırden ıdare etmek cok zor gercekten
ama orta yolu bulmak sana ve nısanlına dusuyor
eger nısanlında senı koruyor ve yapıcı sekılde davranıyorsa bu tur konular sorun olmaz aranızda
zamanla oturtursunuz herseyı rayınaa.s.

canım nısanlın nıye gıtmenı ıstemedı ben orayı anlayamadım:uhm:
aılenı cagırmamaları belkı yeterınce hazırlık yapmadıkları ıcın olabılır
ıkı aıleyı bırden ıdare etmek cok zor gercekten
ama orta yolu bulmak sana ve nısanlına dusuyor
eger nısanlında senı koruyor ve yapıcı sekılde davranıyorsa bu tur konular sorun olmaz aranızda
zamanla oturtursunuz herseyı rayınaa.s.

canım kusura bakma ben gitmek istemedim o olmaz dedi yazım hatası olmuş ..
koruyo koruyoda en ufak bişeyde hemen sizde böle yapıyonuz diyo

Canım boşver demiyorum ki sana. Tabi ki canını sıkan birşeyi kimse boşveremez. Ama soğukluk olması arada sizin açınızdan iyi değil. Daha yolun başındasınız. Sadece nişanlınla sen değil. Ailelerde evlenecek bu evlilikle. Olaylara duygusal yaklaşma mantıksal yaklaş. O zaman de onlara. Neye üzülüyorsan kırılıyorsan o an söyle. Sonradan böyle içine atarsan olaylar büyür. Mesela seni arayıp yemeğe mi çağırdılar. Deki çok teşekkür ederim ama benim bi ailem var,başka zaman inşallah de. Onlar çağırmış sen de gitmişsen onlarda bunu normal görmüşler. Yanlışlarını sen göstereceksin bence görmüyorlarsa. Ama evliliğin için ve huzurun için soğukluk laf sokma arayı açma gibi şeyler sokma canım bence.Bu güze dönemim tadını çıkar. Nişanlılıkta oluyo hemen hemen herkesin hayatında böyle şeyler.mafoldumben

afedersınız ama sızı cagırdılar dıye ailenızıde her seferınde cagırcak hallerı yokkı..
emınım bı sefer cagırcaklardır..
sızı onemsıyolar benımsıyolarkı cagırıyolar aileye alısmanızı saglıyolar kayınpederınız sızı almaya bıle gelmıs ve sız ailenız cagırılmıyo dıye gıtmemıssınız ayıp etmıssınız bence..

canım kusura bakma ben gitmek istemedim o olmaz dedi yazım hatası olmuş ..
koruyo koruyoda en ufak bişeyde hemen sizde böle yapıyonuz diyo

hımm sız bız davası olması kotu ıste
ozaman sız sunu yaptınız bız bunu yaptık dıye olay buyurde buyur
en ıyısı tatlı dılle anlatıp sızı dogru anlamasını saglamak
senınde bosveren bı yapın yok o yuzden aklına takılan seylerı soyle
ıcınde kalırsa sende bırıkım yapar ve onun patlamasıda ılıskınızı bıtırebılır Allah korusun:teselli:

Bence bazen onlara ısınmak için yanlız kalmak daha iyi olabiliyor. Onlar ailen gelse daha çok hazırlık yapma gereği duyacaklar. Ama seni kızları gibi görüp her an çağırabiliyolar. Bence takılacak bir durum değil. Aksine sevinmelisin seninle bolca vakit geçirmek istiyolar diye...

afedersınız ama sızı cagırdılar dıye ailenızıde her seferınde cagırcak hallerı yokkı..
emınım bı sefer cagırcaklardır..
sızı onemsıyolar benımsıyolarkı cagırıyolar aileye alısmanızı saglıyolar kayınpederınız sızı almaya bıle gelmıs ve sız ailenız cagırılmıyo dıye gıtmemıssınız ayıp etmıssınız bence..

evet bu benimde dikkatimi çekti, kayınpederin ayağına kadar gelmiş, ayıp olmuş adamcağıza bencede

bence ne yaparsan kendine yaparsın, bu huylarından vazgeçersen senin için iyi olur en başta

bu pazarda bize gelcekler önümüzde haftada onlar çağırcakmış çok soğuyorum ha diceksiniz iyi olunca iyyide kötü oluncamı böle bilmyorum ya bu ilişkimizede çok yansıyo şuan çok soğuk bi durumdayız...:gitme::gitme:

bence bu durumda anormal birşey yok..
aileni zaten haftaya çağırackalarmışş..
ramazan boyunca 50 kere çağırılmazki.. 1 kere çağırılır dünürler sonuçta..
ama sen gelinlerisin.. eltin senin aileni çağırmak zorunda değil kendi evine.. sen evlenince eltinin ailesini çağıracakmısın ki iftara ?
bence abartma sakin ol ve biraz geniş düşün.. seni yakın görüyolarkiii sürekli bak kaç kere iftara almışlar.. ki adam kapına kadar seni almaya gelmiş..
aileni 1 kere çağırmaları yeter zaten... normali budur benim bildigim...
:kahve:

Back
X