- 7 Mart 2015
- 16
- 2
- 88
- Konu Sahibi katniss everdeen
-
hani derler ya komşu komşunun külüne muhtaç diye konuşmasan olmuyor güvenmek istemiyorum kimseye ama elimde olmuyor sonunda gene ve gene yapıyorum aynı hataları
3dediğiniz gibi herkeze güvenmemeye çalışıyorum bu yüzden arkadaş sayımda azdır üç senede toplasan sürekli knstuğum on arkadaşım yoktur beni üzen aslında bir tane olsun ama tam olsun ynlş mı düsnyrm
üniveristede kendi kendine yetmek çok zor belkide ben beceremiyorum notu bile hiç tanışmadığı insanlardan isteyenler vr bn öyle yapamam nrmlde knstuklarmdan bile isteyemiyorum .ama herşeyide kendim anlayamıyorum yardım almak istiyorum ve bunu dost dediğim insanlardan istiyorum ama onlar beni duymazlıktan geliyolar bn mi ynlş dsnyrm bilmym ama kendmi insnlarn göznde degersiz hssdyrm bütün sınıfın yptrması gereken bi programı bn arkdsm ddgm insandan rica ettm ama hala yptrmadm iki hftadır ama bütün sınıfın programını o arkadsm yptı knstugu knsmadıgı herkezin ama bn her söyledgmde unuttu gecende gelecgm deyip bni sınıfta bırakıp gitti ve gelmedi bnde cok üzüldüm;(
Lutfen yazarken sesli harfleri de kullanin ve okunakli yazin. Yazdiklariniz anlasilmiyor. Ve sitede bu tur yazmak yasak.size de oluyo mu bilmyrm ama bn üniversiteyi cok frklı hayal etmstm gzel günler gecirecgmi dsnmstm tabikide su güne kdr gecirdgm hersye şükürlr olsun ama bnm bütün üni hytm odamda tk bsma oturmakla yada sıkntıdan uyumakla geciyo bu tvrm asosyal oldgmu göstrr bkıde ama aslnda elmden gldgnce insnlara uyum sglarm ama herkezle de knsamam samimi gelmeli bna knstgm insan hani bzn diyorum ki mezun olup gidcgm ve ünide ne yptn ddklernde aklıma tek odada tk bsma gecirdgm zamanlar glck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?