• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten eden buluyormu

Dido337

dewamke💗
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
2.002
3.840
133
26
Allahin adaletine guvenim sonsuz ama gercekten bi insanin temiz kalbini kullanan onun ahini alan ona her turlu kotulugu yapan gun gelip aynilarini cekermi

hic bisey umrunda degilmis gibi yasiyor ben burda acidan kivraniyorum o kadar kotu biseyki yapilanlari sindiremiyorum herkes hakettigini yasarmi

Allahim banada nasip ettttt
Hayatımda sadece birisi beni çok ama çok üzdü, tam hayalkırıklığıydı. Ama öyle böyle üzmek değil. Duyuyorum çevremden, bir türlü doğrulamamış hiçbir konuda. Bir de aldatılmış. Geçen de bir kaza geçirmiş. Tabi bunlar benim ahımdan dolayı mı bilemiyorum.

Cıks yaşamaz. Her insanın başına iyi ya da kötü şeyler gelir. Başımıza kötü bir şey geldiğinde bu bir başkasına kötülük kaptığımız anlamına gelmediği gibi iyi bir şey geldiğinde de dünya iyisi olduğumuz anlamına gelmez. Öyle olsaydı çocuklar ölmezdi

Cıks yaşamaz. Her insanın başına iyi ya da kötü şeyler gelir. Başımıza kötü bir şey geldiğinde bu bir başkasına kötülük kaptığımız anlamına gelmediği gibi iyi bir şey geldiğinde de dünya iyisi olduğumuz anlamına gelmez. Öyle olsaydı çocuklar ölmezdi
O kaderdir ama kaderin onune kimse gecemezki ben ilahi adaletten bahsetmistim

Bundan 50 sene sonra olursa baglamam ama bana yasattiginin aynisini yasarsa ilahi adalet derim

Valla yaşattığının aynısını yaşayan görmedim ben şimdiye kadar. İlahi adaletten bahsedenler genelde karşı tarafın başına herhangi bir şey gelince ona yoruyorlar.

Valla yaşattığının aynısını yaşayan görmedim ben şimdiye kadar. İlahi adaletten bahsedenler genelde karşı tarafın başına herhangi bir şey gelince ona yoruyorlar.
Bi tane arkadasimin annesi vardi kucukken surekli evinin butun isini yaptirirdi yemek temizlik bulasik ustune bi de masaj yaptirirdi bende kucuktum diye yapardim annem gibi seviyorum diye aklima geldi simdi daha sonra herkes ona bu kizi kullaniyosun demis bende icimden demistim allahim kotu niyetle yapiyosa aynisini o da gorsun kadinin evli sevgilisi oldu evinin yemegini bulasigini herseyini ona yaptirdi ustune bi de beraber oldular isini gordu bosanacam diyip diyip kariyi ortada birakti

Back
X