Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar kuzenimin bi sorunu ile ilgili sizlere danışmak istediğim bir konu var.
Kuzenim 2 aydır biriyle telefonda görüşüyor şuanda ayrı şehirdeler bu adamla daha önce yüzyüze görüştü 2 aydır da telefonla görüşme yapıyorlar kuzenim 1 ay sonra temelli bulunduğu şehire gidecek ve orada yaşayacak.
Bu adam kuzenimle evlenmek için can atan hatta acele eden biri.
Hep bu şekilde bir intiba yarattı.
Herneyse kuzenim bugün falcıya gitmiş ve falcı adamın evli olduğunu hatta çocuğunun olduğunu falan söylemiş.
Kuzenimin de içine kurt düşmüş tabi "acaba" diye sorguluyor sürekli.
Direkt sormayı düşündü ama ben engelledim çünkü adam evli olsa açıkça "ben evliyim" demez herhalde.
Fala körü körüne inanan biri değiliz elbette ama insanın içine kurt düşüyor.
Kaldı ki bu konu hakkında daha önce kuzenime de söylemiştim "ya evliyse" diye.
Bunu başka şekilde nasıl öğrenebiliriz çözemedim.
Belki fikir alışverişi yaparak bi çözüm yolu bulabiliriz?
Ben şimdi fal baktım kuzeninize adam evli değil merak etmeyin.
Tee Allahım ya!
Kuzeniniz bir ay sonra temelli yanına taşınacağı adamı bir falla mı sorguluyor?
Eğer sorgulanacak bir durum varsada hangi cesaretle taşınma kararı alıyor?
Ben şimdi fal baktım kuzeninize adam evli değil merak etmeyin.
Tee Allahım ya!
Kuzeniniz bir ay sonra temelli yanına taşınacağı adamı bir falla mı sorguluyor?
Eğer sorgulanacak bir durum varsada hangi cesaretle taşınma kararı alıyor?
Hıı içimi rahatlattınız! Ya sabır..
Yazmış olduğum diğer mesajları okuyup konuya bodoslama dalmasaydınız eğer adamın yanına taşınmak için değil de gerekli olduğu için o şehire gittiğini hatta adamla henüz ilişki içerisinde olmadığını şuan birbirlerini tanıma aşamalarında olduğunu bulunduğu şehire taşındıktan sonra bir ilişki içerisine gireceklerini okumuş olurdunuz!
Cevap verecekseniz sadece sorduğum soruya cevap verin lütfen ilgi çekmek için polemiğe girme çabanızla uğraşacak vaktim yok
Falda çıktı diye değil yazımda belirttim daha önce içimizde şüphe vardı falda da çıkınca içimize kurt düştü araştıralım dedik.
Nasıl öğrenebilirim diye de fikir almak istedim hepsi bu!