Gercekten hastamiyim

Sedam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
14
3
1
Hayatim da çok dramatik ve televizyonlardan duyduğumuz şeyleri yaşıyoruz insanın başına ne geleceği belli olmaz size sorum olacak yaşadığım kötü olaylardan mi yoksa gerçekten hastamiyim şuan ikinci evliliğim ve sevdiğim adamla her zaman esrar içiyoruz benim bırakmak için son çırpinislarim terk ettim geri geldim sevgi mi yoksa saplantimi bilemedim ama yardıma ihtiyacım var orası kesin

Eşinizle beraber tedavi olmanız gerekli, yok eşiniz tedavi olmak istemiyorsa onu da bu zehiri de geride bırakıp hayata tutunmaya bakın. Pes etmeyin, araştırın, siz istedikten sonra devletin imkanları çok fazla. Sadece karar verin ve karar verdikten sonra ben bunu başarabilirim deyip asla geri adım atmayın. Bi tanıdığım yıllarca kullanıp genç yaşta öldü, çünkü bütün organları bitmişti artık...Siz değerlisiniz, bunu asla unutmayın...

Hayata bi daha gelmeyecez pırıl pırıl yaşayalım ❤️ Her engelli aşabilirsin

Yardıma ihtiyacının olduğunun farkında olmanda çok güzel o zaman bi yerden başla gerçekten Allah yardımcınız olsun 😔

ikiniz de t
Hayatim da çok dramatik ve televizyonlardan duyduğumuz şeyleri yaşıyoruz insanın başına ne geleceği belli olmaz size sorum olacak yaşadığım kötü olaylardan mi yoksa gerçekten hastamiyim şuan ikinci evliliğim ve sevdiğim adamla her zaman esrar içiyoruz benim bırakmak için son çırpinislarim terk ettim geri geldim sevgi mi yoksa saplantimi bilemedim ama yardıma ihtiyacım var orası kesin
edavi olmalısınız bence, eğer eşiniz tedaviyi kabul etmiyorsa ondan boşanmak en iyi tercih olur çnküyarın birgün çocuklarınız olaur sağlıklı vücuıtla ve sağlıklı psikolojiyle bakmanız gerekir çocuğa. çocuktan da önce kendiniz için değişmelisiniz

Mutlaka yardim almalisiniz, esiniz kabul etmezse de bosanmalisiniz. Ve insallah bunlari kullanirken bir çocuğunuz olmaz. Lütfen kendinize iyilik yapın.

Back
X