Gerçekten hastamıyım....

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.805
1.943
333
Herkese merhaba benim regl günlerim çok sancılı geçiyor bazı aylar daha hafif ama bazı aylar mahvediyor beni bu ayda çok kötüyüm dün öğleden sonra başladı hemen ağrı kesici aldım bugün asla geçmiyor ilaç alıyorum geçiyor üç saat sonra tekrar şiddetli şekilde geri dönüyor başım kazan gibi derler ya aynen öyle bir tuhaf hissediyorum midem bulanıyor ama ara ara geçiyor sonra gelelim asıl soruma ben hali hazırda panik atak ve anksiyete tedavisi de görüyorum ve stresli olduğum da da ufak da olsa ataklarim oluyor pazar günü üçüncü direksiyon sınavım var aşırı gergin ve mutsuzum başarısız olmak istemiyorum üçtür sınav parası vermek başarısız olmak çok kötü bir duygu bir işe başladım sonuçlansin istiyorum bugün hastalığımdan mıdır nedir hocamda çok memnun olmadı benden aslında ikinciye girerken benden çok umutluydu kötü de değilim ama parklarda bişey oluyor bana derste yapmadığım hatalar yapıyorum kafamı takmayim olumlu düşünüyum diyorum ama yapı olarakta abarttigim için herşeyi zorlanıyorum bir yandan hastalıktan mi yoksa stresten mi böyle hissediyorum anlamıyorum öğlenden beri çözemedim

yapacak bir şey yok sınav stressini kaldıramıyorsan trafiği de kaldıramazsın. Bende de anksiyete var çok iyi araba kullanmama rağmen bir kere dosya yakmak zorunda kaldım dedim hayırlısı buymuş belki trafiğe çıksam birine zarar verecektim. Tam emin olduktan sonra geçtim üstelik sınav öncesi hep sakinleştirici içiyordum ona rağmen zangır zangır titreye titreye girdim hep. Motor ehliyeti aldım onda da aynısı oldu siz sakin olun sınavda değil de trafikte derste gibi düşünün kendinizi

inanır mısınız hiç heyecanlı değilim çok sakin oluyorum onu anlayamıyorum arkadaşım heyecanliydi ilaç aldı doktora gidip o ikincide geçti onun sorunu heyecandi cidden ama.benim öyle bir problemimde yok ve parkur o kadar yoğun bir parkur ki büyük sehirdeyim ben hocam bile önüme kirdiklarida oluyordu onu bile tolera ediyordum çok güzel yonetiyosun paniklemiyosun diyor ama gelgelelim gecemiyorum

belki ailenizden falan birileri önünüzde olsa rahat edersiniz. Ben arkadaşımın sınavında arkasından gittim önünden de sevgilisi gitti bu şekilde ona yol açmıştık. Ama yapacak bir şey yok yani demek ki oturmamış hala araba kullanmak

Olabilir insallah geçerim bu sınavda

Ben de 3te aldım ehliyeti, kemer takmayı unutmak tarzı efsane salaklıklar yaptım hatta zaman zaman sınavlarda. Şimdi çok şükür kazasız belasız kullanıyorum yıllardır, şehir içi, şehir dışı uzun yol, yoğun trafik vs hiç farketmiyor. Takmayın kafanıza bol bol pratik yapmaya devam edin. Hep aynı hoca ile çalıştıysanız farklı bir hoca ile pratik yapın biraz. Sonunda güzel olur herşey ben inanıyorum başaracağınıza.

Çok teşekkür ederim aslinda hocam çok güzel anlatiyor motive ediyor sorun bende ben birinci de paralel parkta yaptığım halde direksiyonu oynattim kaldırıma değdi ikinci de l parkta sağlı girdim tabi onu duzeltemedim ortali girmedigim için inşallah bunda hiç hata yapmadan sakince parkurunu tamamliycam

Açıkçası bence herkes trafiğe çıkmak zorunda değil. Stresi yönetemeyip anksiyeteden uçan biri yola çıkmamalı, kişisel almayın genel görüşüm.

Açıkçası bence herkes trafiğe çıkmak zorunda değil. Stresi yönetemeyip anksiyeteden uçan biri yola çıkmamalı, kişisel almayın genel görüşüm.
Çok haklısınız ama ben genç değilim öyle soyleyim yeni cesaret ettim ve gerçekten düşündüğümden çok daha sakinim kendime guvenmesem gerçekten peşine dusmuycem ama inanıyorum kendime ve almak istiyorum

Yok gayet normal bu ağrı. Bende alasını yaşıyorum çok kez gittim doktora ama çaresi yok. Üstelik bende ters rahimliyim ama onunla alakası yok dedi doktor.
Valla bende yıllarıdır çözemedim asla çözüm bulamadım ama magnezyum öneren doktorlar varmış denemeyi düşünüyorum belki faydası olur

Ben iki kez yazıldım.5 kez kaldım.Kalmaya geçmeye odaklanmayın.Once tedavi olun.Trafige çıkacaksınız.

Ben iki kez yazıldım.5 kez kaldım.Kalmaya geçmeye odaklanmayın.Once tedavi olun.Trafige çıkacaksınız.
Tedavi oluyorum zaten tarfikte de sakinim sadece sınav stresi yaşıyorum sınavda da garip şekilde sakinim zaten heyecanlı olanları da bırakıyorlar çok titrerse falan kalanlar oldu ama ben Park ta kaldım ikisinde de

Direksiyon sınavı zaten stresli yani sizin yaşadığınızı yaşamayan çok az insan var ki özellikle park. Ben günlerce rüyamda gördüm sürekli video izledim ek ders aldım. Verdim çok şükür. Ama kendimi gaza getirdim bol bol.

İlk araba kullanırken yine aynıydım her arabaya gidişimde korku ile bindim ama zamanla geçiyor yürümek ile aynı şey oluyor resmen.

Regl olayına gelince bende aynıyım bazen olmaz ama genelde 1 gün önce yada tam olduğum gün bir migren tutar kafamı kaldıramam.. Evde terör estiriyorum. Hiç de ilaç almayı sevmem. Migren tutuyor resmen. Işığa hassasiyet. Sese. Her ayağa kalktığım zaman sanki beynim kafamın içinde oraya buraya çarpıyor. Sürekli mide bulantısı.

Araştırdım baya da. Bazı kadınlarda olabiliyor özellikle aslında alerjik durumu olan kişiler de oluyor muş ama bildiğim bir alerjim de yok. Öyle karın ağrısı sancı vs çok zorlamaz ama dediğim gibi migren tutuyor resmen. İlaç alıp uyumam gerek sessiz karanlık bir yerde. 2 çocukla o da mümkün değil. Nolur susun nolur susun diyorum. Çocuk da gelmiş bana akşama mantı yap diyor :) helvamı yiyecek haberi yok.

Ayy sizede çok geçmiş olsun bende hergece uyumadan bütün parkları kafamda yapıyorum o kadar stresliyim ki aslında yapıyorum da yani kötü de değilim ama insanı çok zorlayan bir sınav bence migren için norolojiye gittiniz mi başladığını hissettiğimiz anda ilacı var içince geciyormus hemen

Dogum kontrol hapi vermediler mi yada hormonlu spiral benimde korkunc lanet gecerdi hap kullaniyordum simdi spiral hayat resmen isik saciyor artik
Yaşım artık doğum kontrol hapı icjn uygun değil kullandığım zamanlar oldu o zamanlar da baş ağrısı yaşıyordum

İki dolarex alıyorum yarım saate pamuk gibi oluyorum. Mendebur halim de yok oluyor. Ama inat var ya ilaçsız geçsin diye beklerken harap oluyorum m hiç gitmedim doktora ayda 1 günlük olay diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…