Gerçekten hata mı ettim?

ortam nasildi bilemiyorum ama esiniz abartmis gibi. kayinvalidenizin pastirma almasi ince düşüncelik olmus ama tumden markete alsiverisi gibi yapmasi esinizi uzmustur belki. gerci benim annem de hatta abim bile oyle marketten alir bişiler getirirler. alinacak birsey yok aslında. aile icinde boyle şeylerin lafi olmamali

Bir şey yok ortada bence ya. Eşiniz gereksiz trip yapmış. Klasik erkek tribi işte, birkaç güne normale döner. Üstüne düşüp iyice bir tarafını kaldırmayın.

bende öyle espiriler yaparım..bunda bu kadar alınacak birşey yok...haa hoşlanmıyor mu birdaha yapmazsın olur biter..uzatılcak bir konu değil..

Bu durumda bile kavga etmeyi nasil basariyorsunuz. Kayinvalide ne guzel alisveris yapiyor. Ornek kayinvalide diye heykelinin dikilmesi gerek.

Soylediklerini ben de normal buldum. Ortamda bir saka yapmissin , buyuten kocan olmus. Ayrica yabanci degil onlar, bir gun sen de yas pasta goturup jestine karsilik verebilirsin.

Edit: Hamile iken sucuk ve turevlerini yemeyin.

Eğer kayınvalideniz daha önce sizin için böyle alışverişler yapmadıysa ilk olduysa bu konunun üzerine, eşiniz kendini kötü hissetmekte haklı

Kaynananiz gerçekten çok iyi niyetli :) maşallah....ben çok beğendim kayinvalidenizin tutumunu.esini de sallama ya abartmış biraz

bence sorun edilecek birşey yok. takma kafana . kocan biraz garip sonuçta rezil olsa bile kendi ailesi değil mi(bence rezil olunacak bir durum da yok). Allah muhafaza sen kendi ailenin yanında falan yapsan böyle bir şaka adam eve gelmeyecek. zor böyle insanlarla hayat sürmek. inşallah iyi olur. ama bence sakın üstüne düşme ve hataliymissin gibi davranma.

Pastırma yenıyor mu hamılelıkte?

Ben tavrınızda hiç bir yanlışlık görmedim. Kusura bakmayın ama kocanız çok alıngan.
Ben olsam triplerini hiç iplemezdim. Siz üstüne düştükçe iyice burnu havaya kalkacak.
Bırakın ne yapıyorsa yapsın. Kendisi hatalı zaten.

Esin bence alinmazdi da annesi alisveris yapinca kendini suclu hissetmis.

Yoksa o konu orda kapanirdi.
Annesi iyi niyetli ama yine de keske sizden habersiz alisveris yapmasaymis.

Bence esinin ayibi
Hamile karisi pastirma istemis ne diye zamaninda almıyor?
Laf carpmissin bence bilincaltin seni böyle yapmaya itmis ona ragmen hala kalkip da almamis
Sonra kv alinca atarlanmis
Sizin hataniz da başkası yanında esinizi kiyaslamak

Tek hataniz eşinizi kiyaslamaniz.
Espri değil sitem aslında bu ve kendi ailesinin yanında hoşuna gitmemiş.

Yalnızken siteminizi edebilirdiniz gibi. Ya da canınızın istediği şeyi söylemeden iletseydiniz.

o ortamda eşin abisine 'abi çok şanslısın karın sen istedin diye şu şu yemeği yapmış, ben kaç gündür şu yemeği istyorum yapan yok' dese... sen alınır mıydın? biraz empati yapmak gerek. eşinin neye alınıp alınmayacağını sen daha iyi bilirsin. bence lafında bişey yok. şaka alt tarafı. burdan bakınca hata değil ama karakter meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…