- 5 Ekim 2013
- 613
- 102
İyi akşamlar herkese, bugün erkek arkadaşım memlekete gidecekti biriyle anlaştı derken kuzenleri aradı biz gelip seni alalım izmitteyiz ordan memlekete geçeriz diye. Saat 4 gibi buluşalım falan diyorduk sonra bu telefon gelince vazgeçtik. Saatlerdir bekliyor ha geldi ha gelecekler diye. Onlar gelecek diye biz görüşemedik. Trafik varmış kaza olmuş vs saat oldu 12 buçuk. Az önce konuştuk hala gitmediğini öğrenince çok üzüldüm bu saate kadar beraber vakit geçirirdik. En son sarjları bitmiş irtibatta koptu gelirler belki diye yurdundan çıkıp bana da gelemiyor. Oda gerildi mis gibi anlaşmıştım biriyle çıkacaktım yola perşembe memlekette olmak istiyordum diye. Senlede görüşemedik dedi. Böyle olduğu zaman ben çok kafaya takıyorum. Bütün gün boşa gitti içim içimi yiyor niye ona gel bende bekle demedim diye. ama ne bileyim bende ha şimdi gelirler birazdan gelirler diye demedim. Beraber geçirebileceğimiz bir gün çöpe gitti. Hayır belki görüşsek kavga ederdik bir hayır vardır da diyemiyorum çok sakin tabiatlı insanlarız çok şükür kavgamız gürültümüz olmuyor bilmiyorum üzgünüm ve kafaya takıyorum o içimin içimi yeme hissi bir türlü geçmiyor (