Gerçekten Hevesim Kaçtı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın size cevap yazamadım. Evet konuları açan kişi aynı. Ancak kendisiyle bir derdim yok. Sadece aynı konular açılınca kendimi yetersiz gördüm yani ben yeni bir konu açılınca bilgim varsa genelde o açılmış konuya bir şeyler katmayı tercih ediyorum. Böylece daha çok insan görmüş oluyor.

Ama bu bahsettiğim konuda ayrı konu açılarak yapılıyor ve ben de kötü hissettim acaba ben yanlış mı anlatıyorum veya yanıltıyor muyum da böyle bir yol seçiliyor diye :KK43:
Yok Estafurullah.. Siz burda kişisel gelişim üzerine konular mı açıyorsunuz? Sosyal Hizmetler dediğinize göre Çocuk- Ergen üzerine mi?
O kişi de o tarz yazılarınizın tekrarını mı açıyor?

Anladığım şekildeyse bazen moderatörler buna müdehale edebiliyorlar tek konu üzerinden ilerlemesi açısından.

Evet doğru söylüyorsunuz.
Hevesin hele hiç kırılmasın ne alaka?
Ne paylaşıyorsun bilmiyorum ama tahminim enerji olumlama işleri
Demek ki tam işlememiş ki hemen pes ediyorsun...yapma
Arastirmalarina benliğini koy ve yoluna devam et bosver

O üye kim bilmiyorum kendisi de alınmasın bu arada,mevzu da gerçekten öyle mi değil mi araştırmadım
Yukariya ne yazıldıysa ona istinaden yazdım

Kişisel gelişim bölümüne baktım mesela.olumlamalarla ilgili bir konunuz var birkaç etkileşim almış sadece.sizden sonra başka biri açmış o daha fazla almış evet ama ondan önce görmeniz gereken "olumlamalar" ile ilgili 15k girisi olan bir başlık var.evet siz kendinizce yazmak istediniz, o başlıkla bir derdiniz yok vs vs ama diğer konu açan kişi de belki öyle düşünmüştür?
Yani moralinizi bozmak istiyorsanız hobi olarak yine bozun ama bir başkası üzerine aktarma yaparak yapmayın bunu toparlaması daha zor olur.
Not:başta verdiğim başlık isimleri random bir örnekti.

Yok Estafurullah.. Siz burda kişisel gelişim üzerine konular mı açıyorsunuz? Sosyal Hizmetler dediğinize göre Çocuk- Ergen üzerine mi?
O kişi de o tarz yazılarınizın tekrarını mı açıyor?

Anladığım şekildeyse bazen moderatörler buna müdehale edebiliyorlar tek konu üzerinden ilerlemesi açısından.
Yok ben aura enerji vb. Bunun gibi konular açıyorum kendimce işte ☺️

Yazıyı çalmıyor, anladığım kadarıyla katkı sağlamak da istiyor ama mesela ben kendisinden 1 gün önce konuyu açtım, benim başlığıma da yazabilirdi. Neyse belki görmemiştir olabilir zorunda da değil zaten ☺️ Vallaha kendisiyle derdim yok kendimi yetersiz gördüm ben sadece

Hevesin hele hiç kırılmasın ne alaka?
Ne paylaşıyorsun bilmiyorum ama tahminim enerji olumlama işleri
Demek ki tam işlememiş ki hemen pes ediyorsun...yapma
Arastirmalarina benliğini koy ve yoluna devam et bosver

O üye kim bilmiyorum kendisi de alınmasın bu arada,mevzu da gerçekten öyle mi değil mi araştırmadım
Yukariya ne yazıldıysa ona istinaden yazdım
Enerji aura olumlama filan kendimce başladım. Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için 💕

Kişisel gelişim bölümüne baktım mesela.olumlamalarla ilgili bir konunuz var birkaç etkileşim almış sadece.sizden sonra başka biri açmış o daha fazla almış evet ama ondan önce görmeniz gereken "olumlamalar" ile ilgili 15k girisi olan bir başlık var.evet siz kendinizce yazmak istediniz, o başlıkla bir derdiniz yok vs vs ama diğer konu açan kişi de belki öyle düşünmüştür?
Yani moralinizi bozmak istiyorsanız hobi olarak yine bozun ama bir başkası üzerine aktarma yaparak yapmayın bunu toparlaması daha zor olur.
Not:başta verdiğim başlık isimleri random bir örnekti.
Doğru söylüyorsunuz. Ben kendimi doğru ifade edemedim. Amacım bahsettiğim üyeye saldırmak veya kendisini eleştirmek değil aslında. Sadece kendimi yetersiz gördüğüm için bunu dile getirmeyi istedim ve yanlış ifade ettim kusuruma bakmayın.

Yok ben aura enerji vb. Bunun gibi konular açıyorum kendimce işte ☺️

Yazıyı çalmıyor, anladığım kadarıyla katkı sağlamak da istiyor ama mesela ben kendisinden 1 gün önce konuyu açtım, benim başlığıma da yazabilirdi. Neyse belki görmemiştir olabilir zorunda da değil zaten ☺️ Vallaha kendisiyle derdim yok kendimi yetersiz gördüm ben sadece
Anladım, kendinizi yetersiz görmeyin tam da enerji üzerine yazıyorken modunuzu düşürmeyin..

Herkes kendisinden bir şeyler ekliyordur mutlaka.. Siz verdiğiniz olumlu enerjiye bakın önemli olan o..

Konuyu çok fazla uzattiniz özelden yazıp rahatsız olduğunuzu dile getirebillirsiniz burada hakkında konuscaginiza
Aa kusura bakmayın da bu kadar saldırgan bir yoruma ne gerek vardı? İçimizi de mi dökmeyelim buraya? Nedense böyle olumsuz şekilde yorum yapan bir siz varsınız şaşırdım doğrusu.

Anladım, kendinizi yetersiz görmeyin tamda enerji üzerine yazıyorken modunuzu düşürmeyin..

Herkes kendisinden bir şeyler ekliyordur mutlaka.. Siz verdiğiniz olumlu enerjiye bakın önemli olan o..
Elbette doğru söylüyorsunuz. Maksat, insanlara faydalı olmak aslında. Güzel yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. 💕

Gidip konularınıza baktım bende merakımdan, sosyal hizmet uzmanı falan deyince farklı bir şey düşünmüştüm açıkçası. Doğaltaş,aura falan ne bileyim zaten milyon kişi aynı anda milyon şey yazıyor bu konularda. Doğal taş konunuza baktım mesela hangi burca hangi taş, ne işe yarar falan gibi bilgiler var. Belli de bahsettiğimiz kişi eksik olduğunu düşündü yada kendisinin daha iyi bilgi verebileceğini düşündü ve konu açtı. Forumu incelemedim bu arada kim bilmiyorum ama kim olursa olsun böyle konu açıp arkasından konuşuyor gibi olmak yerine özelden yazmak daha iyiydi bence.

Aa kusura bakmayın da bu kadar saldırgan bir yoruma ne gerek vardı? İçimizi de mi dökmeyelim buraya? Nedense böyle olumsuz şekilde yorum yapan bir siz varsınız şaşırdım doğrusu.
Saldirmiyorum eğer ki rahatsız olduysaniz bunu kendisine özelden yazarak da söyleyebilirdiniz

Gidip konularınıza baktım bende merakımdan, sosyal hizmet uzmanı falan deyince farklı bir şey düşünmüştüm açıkçası. Doğaltaş,aura falan ne bileyim zaten milyon kişi aynı anda milyon şey yazıyor bu konularda. Doğal taş konunuza baktım mesela hangi burca hangi taş, ne işe yarar falan gibi bilgiler var. Belli de bahsettiğimiz kişi eksik olduğunu düşündü yada kendisinin daha iyi bilgi verebileceğini düşündü ve konu açtı. Forumu incelemedim bu arada kim bilmiyorum ama kim olursa olsun böyle konu açıp arkasından konuşuyor gibi olmak yerine özelden yazmak daha iyiydi bence.
Peki, Özelden o kişiye ne yazacak? Sonuçta kim olduğunu bilmiyoruz. Özelden ya'ması saçma olurdu.

Maaşlı üyelerden olmasın? Hani açtığı konu başına para alanlar var ya,hah işte onlardandır belki 😊😁

Ben en iyisi değiştirebiliyorsam konu başlığını değiştireyim. Ya da başına ekleme yapıp asıl düşüncemi belirteyim. Çok yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdi.

Enerji aura olumlama filan kendimce başladım. Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için 💕
Rica ederim ne demek ..ne olur temiz bir kalple uğraş bu işle uğraşacaksan bakma ardına çünkü Ağşaya çekilen yine sen oluyorsun ve enerji o kadar muazzam birsey ki kac kere deneyimledim kac kere

Mesela feng shui hakkında bir kac kaba taslak bilgilerim var yılardır ama hic uygulamadım,ben daha çok bilgiye açım
Uygulama kısımına gelince epey seciciyim,her neyse ilk defa niyetlendim evimin iki farklı bölümünde uygulamak için,ama süper ötesi niyetlendim oyle boyle değil ve ne oldu biliyormusun? Resmen ihtiyacım olan objeler ordan burdan hediye olarak geldi bu birrr
Ve öyle güzel çalışıyor ki olaylar,mantık abidesi eşim şokta...Nasil olur ya nasıl aklım almıyor şeklinde geziyordu dün
Yanisi enerjin o kadar kıymetli ki...boşver onu bunu 😁 bol şans

Enerjiden auradan olumlamadan bahseden birisi inanarak bahsediyorsa konusunun benzeri hemen peşine açıldı diye de hevesi kaçıp kendini yetersiz hissetmemeli. Bu saatten sonra açtığınız konular daha da etkileşimsz olur sanırım. Yazdıklarınız ile bu konunun enerjisi uymuyor çünkü. Sadece ablanız yönlendirmiş de bu konuları yazıyor gibisiniz. Ayrıca o üye sizi eleştirdiğinde ‘niyetinizi bilmesem aynı alanda yazıyorsunuz diye eleştirdiğinizi düşüneceğim’ minvalinde bir şeyler yazmışsınız. Zaten takmışsınız belli ki.

Olumlama defterinize ‘kendimi yetersiz hissetmeyi bırakıyorum’ gibi bir cümle yazmanızı tavsiye ederim. Sizin konudan öğrendim bu bilgiyi 😘

Peki, Özelden o kişiye ne yazacak? Sonuçta kim olduğunu bilmiyoruz. Özelden ya'ması saçma olurdu.
E biz bilmiyoruz ama hanfendi biliyor sonuçta kim olduğunu. O kişiye özelden mesaj atar ,bu şekilde naifçe acaba neden hemen benden sonra aynı konuyu açma gereği duydunuz sizce benim eksik yaptığım birşey mi var derdi, olur biter. Ayrıca zaten üyeyle ilgili konu açmak yasak, diğer üye gelip şikayet etse banlanacak konu sahibi

E biz bilmiyoruz ama hanfendi biliyor sonuçta kim olduğunu. O kişiye özelden mesaj atar ,bu şekilde naifçe acaba neden hemen benden sonra aynı konuyu açma gereği duydunuz sizce benim eksik yaptığım birşey mi var derdi, olur biter. Ayrıca zaten üyeyle ilgili konu açmak yasak, diğer üye gelip şikayet etse banlanacak konu sahibi
Ben zaten böyle bir kuralı bilmediğimi belirttim beni uyaran üyelere. Yeni üye olduğum da tarihten belli olduğu için anlayışla karşılayacaklarını düşünüyorum. ☺️

Sadece ablanız yönlendirmiş de bu konuları yazıyor gibisiniz. Ayrıca o üye sizi eleştirdiğinde ‘niyetinizi bilmesem aynı alanda yazıyorsunuz diye eleştirdiğinizi düşüneceğim’ minvalinde bir şeyler yazmışsınız. Zaten takmışsınız belli ki.
Ben anlamadım burayı 😔 açıklar mısınız zahmet olmazsa 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X