Gerçekten Hiç Böyle Bir Durum Yaşamadım?

Off içim hiç rahat değil yani huzursuz hissediyorum

Yenge bulmuş sana.

Off WhatsApp grupta olan mesajları da gördü snaplerimi açtı ama asla bana yazmıyor yazsam mı artık konuşalım mı diye

Evet üzücü , ama insan bazen zor zamanlardan geçiyor senin sevgilinde stresse gelemeyen biri burdan bunu anladım ben. Keşke daha güzel dille sana ifade etseydi bukadar dert etmicektin biliyorum. Sana farklı tavırla söyleyince bin türlü şey geldi aklına. Kimbilir neler yaşıyor umarım kötü şeyler değildir. Eğer için rahat etmiyorsa

Kısa bir mesaj bırakabilirsin.
Mesela :

Dün biraz fevri davrandım, üzgünüm. Rahat hissettiğinde konuşabiliriz. Yada biliyorum zor dönemden geçiyorsun , yanındayım nezaman istersen buradayım diyebilirsin. Hem sıkboğaz etmemiş olursun ama konuşmak içinde açık kapı bırakıyosun.

Bu sadece öneri ama kafasını toplaması ve kendi isteğiyle gelmesi çok daha doğru olur. Önünü bi görmesi lazım. 2 yıl berabersiniz az çok bilmiyo musun hayatını?

Ben olsam düşünmeyi bırakır kendi keyfime bakardım. Arkadaşlarınızla planlar yapın daha çok story atın. Madem senle ilgilenmem seni rahatsız ediyor bende kendimle ilgilenirim der kuaför kuaför gezerdim. Takmayın kafanıza

Yorumlara baktım erkeklere fazla derinsel anlamlar yüklenmiş. Bence size olan sevgisi bitmiştir ve başkasını bulmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…