Gercekten icime atıp dert sahibi olacağıma BDV de söz sahibi olayım: )

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
5senelik bi ilişkim var 3 aylik da nisanliyim adam öyle sinirli ki trafikte bile bildiginiz kendimi sıkıyorm onun yaninda oyle küfürler hakaretler çok canım sıkılıyor bu normal hayatta da böyle tabi yeri geliyo annesiyle nasıl konuşacağını bilmiyor garibim anneside kimseye hic ses çıkarmıyor. Ben sevgiliyken dedimki askere gitsin orda alırlar sinirini 1 senelik askerlik yapti ocakta geldi adam hala aynı değişme yok zaten askerdede ettiği kavgalar cabası şükür ki ceza almadı. Buna ek olarak birde kıskançlığı varki o daha beter ben benim ailemde cevremde gormememe ragmen kapanmak isteğiyle kapanmstm bunla tanışmadan önce ve giydiklerimede muhakkak dikkat ederim. Dün kavurucu bi sıcak vardi bide gelinlik denemeye gidecektik tek parca elbise giyiyim ki zorlanmayim diye dusundm altinada tayt giydim once burnumdan geldi tabi ceket giymedigim icin gelinlikciye girip beni oyle gorunce yumusamsti :) neyse arabaya binicez etegimi cok hafif kaldirdm binmek icin arabaya bindik camlar açık gelinlikci arkamızdan bakıyor bu bana öyle bi bagriyo ki guneste icin belli.oluyor bacağını da açıyorsun bilmem ne dedim bak camlar açık adamlar duyuyor hadi gidelim el kaldırıp bu sefer s... adamları bilmem ne küfür etmeye başladı yani ben tum bunlara ragmen sucu hala kendimde arıyorum doymuyorm salaklgma

Sen iyi misin? Böyle bi adamla evlenmeyi mi düşünüyorsun?
Birde dedim ki adamlar ordan bakıyor el kaldırıp kufrediyosun diyoki sana mı kufrettim ben el kaldırdım da sanki vurdum mu :P muhatap olmak istemiyorum konusmuycam senle dedim her işini yaptirdin tabi simdi konusmazsin diyo(gelinlikciye gelmemizi kastediyor)

Evlenince düzeltirim, düzelir falan diye sakın düşünme! Bunlar evlenince iyice bi rahatlama içine giriyor şimdi böyleyse ilerde daha beter olur
Zaten 5senedir degismeyen insanin hic degisecegine inanmıyorum tek umudum "askerdeyken gecer" di oda yok :)

Beş yıl bu adama nasıl katlandiniz? Bir de nisanlanmissiniz. Ama şöyle mükemmel böyle cikilop böyle ponpilik diye gelmeyin rica ederim. Küfürbaz ve sinirli insandan nefret ederim. Böylesinin dilini köpeğe atsan yemez. Küfürbaz insandan her şeyi beklerim. Kastettiğim şey arada ağızdan küfür kaçırmak ya da sinir anında edilen küfür değil. Adam bunu karakteri haline getirmiş. Bu çok korkutucu. Bes yılda sevgiliyken duzelmemis. Nikah sihirli bir şey değil imza atınca guncelenip kibar düşünceli anlayışlı bir insan olmayacak. Evlenecekseniz buna hazırlıklı olun alışın da gam sahibi olmayın.

Beş yıl bu adama nasıl katlandiniz? Bir de nisanlanmissiniz. Ama şöyle mükemmel böyle cikilop böyle ponpilik diye gelmeyin rica ederim. Küfürbaz ve sinirli insandan nefret ederim. Böylesinin dilini köpeğe atsan yemez. Küfürbaz insandan her şeyi beklerim. Kastettiğim şey arada ağızdan küfür kaçırmak ya da sinir anında edilen küfür değil. Adam bunu karakteri haline getirmiş. Bu çok korkutucu. Bes yılda sevgiliyken duzelmemis. Nikah sihirli bir şey değil imza atınca guncelenip kibar düşünceli anlayışlı bir insan olmayacak. Evlenecekseniz buna hazırlıklı olun alışın da gam sahibi olmayın.
Cahillik cocukluktu belkide şöyle soyliyim iyiyken ondan iyisi yok bal gibi kotuyken yanindan geçilmiyor ve ailesi bile farkinda bunun annesine aşırı düşkün ama yeri gelincede kadına benim yanımda oyle bagriyo ki ben mahcup olup annesinin gönlünü almaya çalışıyorum

Sen cidden iyi değilsin, bütün bu yapılanları hoşuna giderek anlatıyorsun ama hayat böyle değil maalesef bugün elini havaya kaldıran yarın burnunun üstüne indirir haberin olsun
Hosuma gitmek degil icime sıkıntı olmasa buraya yazmazdim zaten :/

Eşi nişanlısı sevgilisi sorunlu olan herkes de bunu diyor. "İyiyken çok iyi aslında".. :ukala:Yavv güzel kardeşim insanın ne olduğu öfke anında ortaya çıkar. E sizin nişanlınız da ejderha gibi ağzından ateşler saçarak yaşıyo. İnsanın ömrünü tüketir böylesi.

Siz napmayı düşünüyosunuz onu söyleyin. Evlencekseniz bununla hiç yormayalım kendimizi..

Bile bile neden ateşe yuruyorsun peki? Bu adamla mutlu olmak için mazoşist filan olmak lazim :)

Eşi nişanlısı sevgilisi sorunlu olan herkes de bunu diyor. "İyiyken çok iyi aslında".. :ukala:Yavv güzel kardeşim insanın ne olduğu öfke anında ortaya çıkar. E sizin nişanlınız da ejderha gibi ağzından ateşler saçarak yaşıyo. İnsanın ömrünü tüketir böylesi.

Siz napmayı düşünüyosunuz onu söyleyin. Evlencekseniz bununla hiç yormayalım kendimizi..

muhtemelen evlenmeyi düşünüyor :anne:

Cahillik cocukluktu belkide şöyle soyliyim iyiyken ondan iyisi yok bal gibi kotuyken yanindan geçilmiyor ve ailesi bile farkinda bunun annesine aşırı düşkün ama yeri gelincede kadına benim yanımda oyle bagriyo ki ben mahcup olup annesinin gönlünü almaya çalışıyorum
İyiyken herkes iyi olur. Sinirlrndiginde nasıl davrandığı önemli olan. Kaldı ki ota çöpe karışıp bağırıp kufrediyor diyorsun. Böyle devam ederse sende asap falan kalmaz. Aynı ev sevgililik gibi değil. Neye kavga edeceğini bilemezsin. Ütüye laf edecek belki belki yemeğin tuzuna çok çok basit şeylerden dünyanın kavgasını edeceksiniz. Hele cinsellik diye bir şey var yaranamazsin erkek milletine. Benimkinin sakinligine diyecek yoktur ama çocuğu uyuturken. İki uyudum diye bir sürü trip atıyor. Öfkeli kişi nasıl davranır sen düşün.

Konu sahibi korkuyor galiba, aceleye getirme kendinden soğutmaya çalış ve uzaklaş net. Ama eğer çok seviyorum diyorsan öfke kontrol için dr a gitmeye ikna et ve uğraş ömür boyu

Back
X