Gercekten icime atıp dert sahibi olacağıma BDV de söz sahibi olayım: )

5senelik bi ilişkim var 3 aylik da nisanliyim adam öyle sinirli ki trafikte bile bildiginiz kendimi sıkıyorm onun yaninda oyle küfürler hakaretler çok canım sıkılıyor bu normal hayatta da böyle tabi yeri geliyo annesiyle nasıl konuşacağını bilmiyor garibim anneside kimseye hic ses çıkarmıyor. Ben sevgiliyken dedimki askere gitsin orda alırlar sinirini 1 senelik askerlik yapti ocakta geldi adam hala aynı değişme yok zaten askerdede ettiği kavgalar cabası şükür ki ceza almadı. Buna ek olarak birde kıskançlığı varki o daha beter ben benim ailemde cevremde gormememe ragmen kapanmak isteğiyle kapanmstm bunla tanışmadan önce ve giydiklerimede muhakkak dikkat ederim. Dün kavurucu bi sıcak vardi bide gelinlik denemeye gidecektik tek parca elbise giyiyim ki zorlanmayim diye dusundm altinada tayt giydim once burnumdan geldi tabi ceket giymedigim icin gelinlikciye girip beni oyle gorunce yumusamsti :) neyse arabaya binicez etegimi cok hafif kaldirdm binmek icin arabaya bindik camlar açık gelinlikci arkamızdan bakıyor bu bana öyle bi bagriyo ki guneste icin belli.oluyor bacağını da açıyorsun bilmem ne dedim bak camlar açık adamlar duyuyor hadi gidelim el kaldırıp bu sefer s... adamları bilmem ne küfür etmeye başladı yani ben tum bunlara ragmen sucu hala kendimde arıyorum doymuyorm salaklgma
siz bu adamla evlenecek misiniz?
şimdi den geçmiş olsun.

Nasil gulerek anltiyorsun sasirdim.Bence kiskanmasi hosuna gidiyor ama kufur felan biraz sikmis canini.Allah akil fikir versin ne diyelim sen bu adamla evlenirsin.

Zararın neresinden dönersen kardır tatlım.böyle kırıcı kavgacı vara yoga sinirlenen adamla mutlu bi ömür geçmez kendimden biliyorum.bizimki sakladı kendini nişanliyken.evlenince tamda bu anlattigin adama dönüştü lüzumsuz şeylere sinirlenip büyük kavgalar cikarir keşke evlenmeden gösterseydi bana yüzünü

böyle kadınlarıda anlamış değilim adam sana küfür ediyor zorla kapatıyor hala seviyorum evlencem diyorsunuz anlamış değilim gelinikle görmüşte yumuşamış peh peh dicek söz yok

Once trafigi gorunce bir normalledim cunku en sakin insan bile trafikte zivanadan cikabilir bence o potansiyel icimizde icimizde :KK51:
Ama tabi gerisini okuyunca bu bdv’nin cogunlugunun senin gibi kadinlaardan olustugunu dusunuyorum sevglilik nisanlilikta gorup gorup sonra evlenince, vayy efendim kocam bana yimrikk atti :silah:
Artik bir doyunda bizde afiyet olsun iyi hazimlar diyelim :KK14:

Hosuma gitmek degil icime sıkıntı olmasa buraya yazmazdim zaten :/
Beyza sana kötü bir haberim var,Hüseyinden bir cacık olmaz:işsiz:senin bunu 5 yıldır görememen şaşırtıcı,neyse dişini sık,ömründen 5 yıl gitti, 8 10 tane 5 yıl daha dayan,temelli kurtulursun:süslü:
Sabah sabah canınız mı sıkılıyor ergenler anlamadım ki,git ocağa bir çay koy, kahvaltı hazırla,zavallı annen bir gün bari dinlensin.Domateslere tuz serpme,yumuşamasın:KK3:

5senelik bi ilişkim var 3 aylik da nisanliyim adam öyle sinirli ki trafikte bile bildiginiz kendimi sıkıyorm onun yaninda oyle küfürler hakaretler çok canım sıkılıyor bu normal hayatta da böyle tabi yeri geliyo annesiyle nasıl konuşacağını bilmiyor garibim anneside kimseye hic ses çıkarmıyor. Ben sevgiliyken dedimki askere gitsin orda alırlar sinirini 1 senelik askerlik yapti ocakta geldi adam hala aynı değişme yok zaten askerdede ettiği kavgalar cabası şükür ki ceza almadı. Buna ek olarak birde kıskançlığı varki o daha beter ben benim ailemde cevremde gormememe ragmen kapanmak isteğiyle kapanmstm bunla tanışmadan önce ve giydiklerimede muhakkak dikkat ederim. Dün kavurucu bi sıcak vardi bide gelinlik denemeye gidecektik tek parca elbise giyiyim ki zorlanmayim diye dusundm altinada tayt giydim once burnumdan geldi tabi ceket giymedigim icin gelinlikciye girip beni oyle gorunce yumusamsti :) neyse arabaya binicez etegimi cok hafif kaldirdm binmek icin arabaya bindik camlar açık gelinlikci arkamızdan bakıyor bu bana öyle bi bagriyo ki guneste icin belli.oluyor bacağını da açıyorsun bilmem ne dedim bak camlar açık adamlar duyuyor hadi gidelim el kaldırıp bu sefer s... adamları bilmem ne küfür etmeye başladı yani ben tum bunlara ragmen sucu hala kendimde arıyorum doymuyorm salaklgma

neden intihar ediyorsun?
hayat güzel ..

Ayy hemen evlenin.. ne kadar dürüst bi adam.. şimdiden bütün yüzünü göstermiş.. evlendikten sonra dayakta yeseniz şikayet etmeye hakkınız yok...

İyiyken Hitler de çok iyiymiş sanatla falan uğraşırmış pamuk gibi.
İyiyken dedemde iyi olur insan kavgada anlaşılır asıl.
Bide alışkanlık mı yoksa hoşuna mı gidiyo bilemedim. İnsan kendini böyle ateşe atıyor demekki.
Bu adamla kavga etmeye bile gerek yok baksanıza.. kötü belli ki..

Ayrılın. Yoksa çok üzülürsünüz, hastalık sahibi olursunuz. Stres tüm hastalıkların tetikleyicisi. Bu adamla hep stresli bir hayatınız olur. Kendinizi seviyorsanız, sağlığınızı önemsiyorsanız ayrılın.

Ayy hemen evlenin.. ne kadar dürüst bi adam.. şimdiden bütün yüzünü göstermiş.. evlendikten sonra dayakta yeseniz şikayet etmeye hakkınız yok...
Kız o kadar aşık ki nickinde bile hüseyin var:KK48: ne dersek diyelim zaten evlenecek, küfür de yiyecek,dayak da yiyecek, çok acı:süslü:

Beyza sana kötü bir haberim var,Hüseyinden bir cacık olmaz:işsiz:senin bunu 5 yıldır görememen şaşırtıcı,neyse dişini sık,ömründen 5 yıl gitti, 8 10 tane 5 yıl daha dayan,temelli kurtulursun:süslü:
Sabah sabah canınız mı sıkılıyor ergenler anlamadım ki,git ocağa bir çay koy, kahvaltı hazırla,zavallı annen bir gün bari dinlensin.Domateslere tuz serpme,yumuşamasın:KK3:
Hüseyin onu seviyo bi kere taam mı:-)
Sevdiği için,bacağını filan tapulayacağı için kıskanıyor ay çok romantik, kalp kalp kalp:KK200: töbe ya

Hüseyin onu seviyo bi kere taam mı:-)
Sevdiği için,bacağını filan tapulayacağı için kıskanıyor ay çok romantik, kalp kalp kalp:KK200: töbe ya
Yok ben bir de şeye takıldım,altına tayt giydiği elbiseyi arabaya binerken neden kaldırıyor:KK56:kaldırdıysa bile bacak nasıl görünüyor ,taytı güve mi deldi :KK64:ay açılamadım daha,bir kahve yapiiim:uykucu:

Back
X