Gercekten icime atıp dert sahibi olacağıma BDV de söz sahibi olayım: )

5senelik bi ilişkim var 3 aylik da nisanliyim adam öyle sinirli ki trafikte bile bildiginiz kendimi sıkıyorm onun yaninda oyle küfürler hakaretler çok canım sıkılıyor bu normal hayatta da böyle tabi yeri geliyo annesiyle nasıl konuşacağını bilmiyor garibim anneside kimseye hic ses çıkarmıyor. Ben sevgiliyken dedimki askere gitsin orda alırlar sinirini 1 senelik askerlik yapti ocakta geldi adam hala aynı değişme yok zaten askerdede ettiği kavgalar cabası şükür ki ceza almadı. Buna ek olarak birde kıskançlığı varki o daha beter ben benim ailemde cevremde gormememe ragmen kapanmak isteğiyle kapanmstm bunla tanışmadan önce ve giydiklerimede muhakkak dikkat ederim. Dün kavurucu bi sıcak vardi bide gelinlik denemeye gidecektik tek parca elbise giyiyim ki zorlanmayim diye dusundm altinada tayt giydim once burnumdan geldi tabi ceket giymedigim icin gelinlikciye girip beni oyle gorunce yumusamsti :) neyse arabaya binicez etegimi cok hafif kaldirdm binmek icin arabaya bindik camlar açık gelinlikci arkamızdan bakıyor bu bana öyle bi bagriyo ki guneste icin belli.oluyor bacağını da açıyorsun bilmem ne dedim bak camlar açık adamlar duyuyor hadi gidelim el kaldırıp bu sefer s... adamları bilmem ne küfür etmeye başladı yani ben tum bunlara ragmen sucu hala kendimde arıyorum doymuyorm salaklgma
Ve sen bu adamla evlenmeyi düşünüyorsun. Bravo. İyi cesaret...

Hanımlar dün sırf konuşmak icin cagırdım dedim ben böyle bir adamı mı aileme savundum hep kendini haklı görüp hic dusunmuyorsun dimi cevrendekileri ofkelenince gözün ananı gormuyoki bana bunları yapmayasin sen saga sola çalım atarken de bu kadar stresle en fazla kendine zarar veriyosun haberin yok elalemin içinde sevdigim dedigin insana böyle davraniyosan da kusura bakma seninki sevgi degil ilerde bi evi paylasıcaz seninle ve ben nere gidip nere gitmeyecegimi ne giyip giymeyecegimi kendimi bilen bi insanm Rabbim cok şükür banada akıl vermiş senin yonlendirmene ihtiyacm yok benim ömrümde senin kısıtlamalarınla gecemez aman kızacak mı bunada mı kızacak diye ben ömrümü tuketemem sıka sıka dert sahibi edemem kendimi ben seninle bi yuvayi paylasacaksam oyle devamlı ses yukselen bi evde ben cocuklarımn yetismesini de istemem ben yeteri kadar maddi her yönden sana destegim zorluk çıkarmamak icin elimden geleni yapiyorum manevi olarak aileni ailem biliyorum sonsuz saygı duyuyorum senin sacmalıklarına katlaniyorum fedakarlık ediyorum ama artik yeter bin tane iyiligin yanında sana 1 kotulugumde dünyanın en kötü insanı yapma beni dedim actım agzımı yumdum gözümü hic ses çıkarmadan dinledi sonra indi arabanin önüne oturdu sigara yaktı aglamaya başladı bende arabanin icinde agladm tabii dayanamadm o geldi sarıldı özür diledi ama kendine ceki duzen vermezse bu gercekten bi uyariydi teşekkür ederm hepinize

ne diyecekti sandın ki.
hemen bu konuşmanla sihirli değnek değmiş gibi değişeme mi uğrayacaktı!
yapma lütfen. kandırma kendini.
bu adamdan olmaz. farkında değil misin?
neden bu tür durumlarda insan gözlerini kapatır. neden gerçeği görmemek için bu kadar direniyorsun?
bu kadar ucuz mu hayatın?
dışarıdan biri gibi bak ve bu adamı normal bi arkadaşın ya da komşun olarak yakınında olmasını ister midin? bir de evlilik yani...
yanlış görmediysem 20 yaşındasın. 15 yaşındayken bile nasıl tahammül ettin bu adama.. yazık değil mi sana?
evliliğin zorluklarıyla uğraşırken bi de bu adamı evcilleştirmeye mi çalışacaksın?

Birde dedim ki adamlar ordan bakıyor el kaldırıp kufrediyosun diyoki sana mı kufrettim ben el kaldırdım da sanki vurdum mu :p muhatap olmak istemiyorum konusmuycam senle dedim her işini yaptirdin tabi simdi konusmazsin diyo(gelinlikciye gelmemizi kastediyor)

Yani bunu bu kadar masumane olarak anlattığınıza göre hoşunuza gitmiş bu tavrı .
İlerisi hakkında acabalarınız olmaz mı sizce ,Ne dersiniz?

Her insanda sinir vardır ama onunki bana fazla gibi geldi bir de küfürü varmış.
Benim erkeklerden soğuma sebeplerimden biri küfürdür, ne ederim ne de ettiririm.
Kıskançlığın da bir dozu vardır, öfkenin de...
Ben yerinizde olsam onunla evlenmeye cesaret edemezdim.
Tercih sizin ama inşallah pişman olacağınız bir karar vermezsiniz.

"Evlenince adam olur" ya da" adam olsun diye evlendirelim" gibi bir düşünce hakim toplumda çapsız geçimsiz saçma sapan oğullarına tahammül edemeyen aileler saf kızların aklını böyle çeliyor. Öyle öyle nikahtan sonra değişir düşüncesi genel kanı olmuş saçma sapan bir şekilde. 30 yılda adam olamayan bir imzayla nirvanaya mi erecek? Nereye değişiyor boyut değiştiresiceler. Bunu adam ederim dediklerinizle değil zaten adam olanlarla evlenin. Ayakkabı alırken daha seçiciyiz ya. Koca alırken de seçici olun ayol.
Butun cumlenin noktasina kadar katilirken Bunu adam ederim dediklerinizle degilde adam olanlarla evlenin cumlesine daha bi bayildim. Kizlarimizin buyuk bir kismi boyle olmamasina ragmen az bi kisim olanlarada uzuluyorum gercekten..

Butun cumlenin noktasina kadar katilirken Bunu adam ederim dediklerinizle degilde adam olanlarla evlenin cumlesine daha bi bayildim. Kizlarimizin buyuk bir kismi boyle olmamasina ragmen az bi kisim olanlarada uzuluyorum gercekten..
Ben de üzülüyorum sonra çocuk oluyor arada heba olup gidiyor. Gerçek romantizm bu değil.

Zaten 5senedir degismeyen insanin hic degisecegine inanmıyorum tek umudum "askerdeyken gecer" di oda yok :)
İyi evlendıkten sonra kı konuların ıcın merakla beklıyorum sizi atese atıyorsun kendını hayırlı olsun bu huyu sıze tatlı gelıyo olabılir sevgı gösterısı sahıplenılme olarak algılıyor olabılırsınız cunku suan duygulardan kör olmussunuz ve nedesek boş olacak .Evlendıkten sonrakı ılk konunuz ıcın buralarda olacagım baslıgınız da bellı zaten uzgunum.

Ve ve ve markette ,sokakta ,yolda evlenıncede sıze küfür ederse erkegım benım dıye dusunup hayranlık duymayın yanı ben anlamıyorum bu gıbı erkekler cekıcı mı gelıyo daha mı seksı oluyo da bu kızlar boyle adamlara yapışıp kalıyo evlenıncede buraya gelış aglıyolar.

Ah cnm bnm eşim şimdiki davranışlarını bana nisanlilikta gösterecekti hiç evlenirmiydim

5senelik bi ilişkim var 3 aylik da nisanliyim adam öyle sinirli ki trafikte bile bildiginiz kendimi sıkıyorm onun yaninda oyle küfürler hakaretler çok canım sıkılıyor bu normal hayatta da böyle tabi yeri geliyo annesiyle nasıl konuşacağını bilmiyor garibim anneside kimseye hic ses çıkarmıyor. Ben sevgiliyken dedimki askere gitsin orda alırlar sinirini 1 senelik askerlik yapti ocakta geldi adam hala aynı değişme yok zaten askerdede ettiği kavgalar cabası şükür ki ceza almadı. Buna ek olarak birde kıskançlığı varki o daha beter ben benim ailemde cevremde gormememe ragmen kapanmak isteğiyle kapanmstm bunla tanışmadan önce ve giydiklerimede muhakkak dikkat ederim. Dün kavurucu bi sıcak vardi bide gelinlik denemeye gidecektik tek parca elbise giyiyim ki zorlanmayim diye dusundm altinada tayt giydim once burnumdan geldi tabi ceket giymedigim icin gelinlikciye girip beni oyle gorunce yumusamsti :) neyse arabaya binicez etegimi cok hafif kaldirdm binmek icin arabaya bindik camlar açık gelinlikci arkamızdan bakıyor bu bana öyle bi bagriyo ki guneste icin belli.oluyor bacağını da açıyorsun bilmem ne dedim bak camlar açık adamlar duyuyor hadi gidelim el kaldırıp bu sefer s... adamları bilmem ne küfür etmeye başladı yani ben tum bunlara ragmen sucu hala kendimde arıyorum doymuyorm salaklgma
Bern bu adamlara hiç bir şey demiyorum da,sen ve senin gibi kızlara gerçekten üzülüyorum.Bu adiliği,bu maçoluğu başlarda hoşuna gidip kabullenenler bile var.Daha nişanlıyken sana saygısı olmayan,bir insan bir bayan olduğun için bile saygı duymayan,küöçük çocuk azarlar gibi azarlayan,annes,ne bile saygısı olmayan adamdan ne bekliyorsun.Sevgi bu değil.Bir de o istedi diye kapanmalar.Koca çok ama insanın hayatı bir tane

Düzelmesi icin çabalıyorum dr a gitmeyi kabullendirebilsem. Hep kendini haklı gördüğü icin farkında degil yaptığının
Bozuk radyomu bu da düzeltiyorsun.Bırak elin karakteri bozuğunu düzeltmeyle enerjini hayatını tğüketme.5 yıl verdim diyue bile düşünme.Önünde koca bir ömür var

Hanımlar dün sırf konuşmak icin cagırdım dedim ben böyle bir adamı mı aileme savundum hep kendini haklı görüp hic dusunmuyorsun dimi cevrendekileri ofkelenince gözün ananı gormuyoki bana bunları yapmayasin sen saga sola çalım atarken de bu kadar stresle en fazla kendine zarar veriyosun haberin yok elalemin içinde sevdigim dedigin insana böyle davraniyosan da kusura bakma seninki sevgi degil ilerde bi evi paylasıcaz seninle ve ben nere gidip nere gitmeyecegimi ne giyip giymeyecegimi kendimi bilen bi insanm Rabbim cok şükür banada akıl vermiş senin yonlendirmene ihtiyacm yok benim ömrümde senin kısıtlamalarınla gecemez aman kızacak mı bunada mı kızacak diye ben ömrümü tuketemem sıka sıka dert sahibi edemem kendimi ben seninle bi yuvayi paylasacaksam oyle devamlı ses yukselen bi evde ben cocuklarımn yetismesini de istemem ben yeteri kadar maddi her yönden sana destegim zorluk çıkarmamak icin elimden geleni yapiyorum manevi olarak aileni ailem biliyorum sonsuz saygı duyuyorum senin sacmalıklarına katlaniyorum fedakarlık ediyorum ama artik yeter bin tane iyiligin yanında sana 1 kotulugumde dünyanın en kötü insanı yapma beni dedim actım agzımı yumdum gözümü hic ses çıkarmadan dinledi sonra indi arabanin önüne oturdu sigara yaktı aglamaya başladı bende arabanin icinde agladm tabii dayanamadm o geldi sarıldı özür diledi ama kendine ceki duzen vermezse bu gercekten bi uyariydi teşekkür ederm hepinize
Ayy ne kadar etkili bir konuşma.. hala aynı evde yaşıcaz, aileni ailem bildim.. sen ayrılmazsın bacım..

Back
X