Gercekten icime atıp dert sahibi olacağıma BDV de söz sahibi olayım: )

Düzelmesi icin çabalıyorum dr a gitmeyi kabullendirebilsem. Hep kendini haklı gördüğü icin farkında degil yaptığının

Evlendikten sonra açacağın konu başlıkları gözümün önüne geldi birer birer

Düzelmesi icin çabalıyorum dr a gitmeyi kabullendirebilsem. Hep kendini haklı gördüğü icin farkında degil yaptığının

Düzelme,değişme falan diye bir şey yok üzgünüm. Karşındaki kişiyi değiştiremezsin. Olduğu halde kabul etmen gerekir. Ancak böyle biriyle ömür geçmez. Hayret doğrusu 5 yıl nasıl dayandınız? Size hiç bağırıp çağırmadı mı? Annesine bile bağıran insan size neler yapan düşünün. Her şey aşk meşk değil mantığınızı kullanın biraz allah aşkına. Dünya üzerindeki tek erkek o değil başka koca da bulunur, hem de düzgün olanından

Seni temizlik konundan hatırladım.
Abartılı temizlik yapıyorsun.
Demek ki üzerindeki stresi baskıyı böyle atmaya çalışıyorsun.
Aha şimdi kızacak aha şimdi bağıracak diye diye ödün mü kopsun istiyorsun ömür boyu?
Annesini bile üzen bağıran sana neler yapmaz aklını başına al.
Doktora falan gitmez kaldı ki bu adam evrilecek bir kütük de değil.
Ayrılıyorken bile önlemini al bu adam insanca ayrılmaz çünkü belli oldu burdan.

Senin yaşında kardeşim var hatta senden 1 yaş büyük sayılır.
Dün aradı beni sınavlarını nasıl vereceğini çok zorlandığını filan söyledi çok dertliydi.
Seninde en büyük derdinin bunun gibi olması gerekiyor tatlım .
Yok sınırlı, yok kıskanç neden bu yaşta bunlarla uğraşıyorsun. Allah bilir nişanlında 30 yaşında filandır .

Üzüldüm sana ya senin annenin akli nerde.
Konuların senin yaşında biri için çok garip
Yok dip köşe temizlik yok tenceremin dibi tutuyor .
Yavrum neden okumuyorsun bu yaşta evlenirsen çoluk çocuğa karışırsan sen ne zaman gezecek ne zaman goreceksin ne zaman eğleneceksin ?
Hadi çalışmayı, meslek sahibi olmanı geçtim ama önce lutfen üniversite oku.

5senelik bi ilişkim var 3 aylik da nisanliyim adam öyle sinirli ki trafikte bile bildiginiz kendimi sıkıyorm onun yaninda oyle küfürler hakaretler çok canım sıkılıyor bu normal hayatta da böyle tabi yeri geliyo annesiyle nasıl konuşacağını bilmiyor garibim anneside kimseye hic ses çıkarmıyor. Ben sevgiliyken dedimki askere gitsin orda alırlar sinirini 1 senelik askerlik yapti ocakta geldi adam hala aynı değişme yok zaten askerdede ettiği kavgalar cabası şükür ki ceza almadı. Buna ek olarak birde kıskançlığı varki o daha beter ben benim ailemde cevremde gormememe ragmen kapanmak isteğiyle kapanmstm bunla tanışmadan önce ve giydiklerimede muhakkak dikkat ederim. Dün kavurucu bi sıcak vardi bide gelinlik denemeye gidecektik tek parca elbise giyiyim ki zorlanmayim diye dusundm altinada tayt giydim once burnumdan geldi tabi ceket giymedigim icin gelinlikciye girip beni oyle gorunce yumusamsti :) neyse arabaya binicez etegimi cok hafif kaldirdm binmek icin arabaya bindik camlar açık gelinlikci arkamızdan bakıyor bu bana öyle bi bagriyo ki guneste icin belli.oluyor bacağını da açıyorsun bilmem ne dedim bak camlar açık adamlar duyuyor hadi gidelim el kaldırıp bu sefer s... adamları bilmem ne küfür etmeye başladı yani ben tum bunlara ragmen sucu hala kendimde arıyorum doymuyorm salaklgma

Sen bu adamla evlenmesen, ben evlenmesem o evlenmese, ne yapardı bdv aç kalırdı mune..

Adam belliki sünir hastası. İyiyken ballı lokm gibiyse iyi olduğu zamanlarda onu tedaviye yönlendirin. Bu adamın sinirli hallerini çaktırmadan ses kaydı alın ve siniri geçtiğinde ona dinletin. O halini kendininde görmesi şart. Daha sonrada tedaviye ikna edin

Bak ileride çocuğun olacak. Bu adam sana çocuğunun yanında bağıracak. Çocuğun psikolojisini düşün.

Aşkından ölsende arkana bile bakmadan bu adamdan kaç. Daha yaşin çok küçük karşina çok daha iyileri çikacaktir. Yok ben çekecem ömür boyu diyosan sen bilirsin. Ama bu dunyaya bir kere geliyoruz . Ailesinin bile çekemediği insanla kendine niye yazik ediyorsun. Merak etme zamanla aşk acisi da geçer..

Back
X