Gercekten icime atıp dert sahibi olacağıma BDV de söz sahibi olayım: )

Ben baba sevgisi ilgisi görmeden büyüdüm 15 yaşında buldum nisanlmi sanırım bu sebepten dolayı karıslmak ilgilenilmek hosuma gitti bilmiyorum
Yazık... gerçekten çok üzüldüm.
Başına gelecekleri bile bile aynı yolda ilerlemeye devam ediyorsun...
sen babasızlığına çare olarak bu adama sığınmışsın ama bu çok büyük bir hata olmuş farkında bile değilsin... şu an sana herşey çocuk oyunu gb geliyor öyle değil mi? Çok seviyorum çekerim ne olacak diyorsun ama çekemeyeceksin kuzum, 20li yaşlar çok çabuk bitecek, zaten 25ten sonra hayatınla ilgili dünyayla ilgili tüm düşünce yapın değişecek, büyük bir aydınlanma yaşayacaksın (o zamana kadar beynine birkaç yumruk yiyip dengeyi tümden kaybetmediysen tabi).

Ammaaa iş işten geçmiş olacak, muhtemelen evlenir evlenmez gebe kalacaksın çünkü bu adam senin köleliğini garantilemek için en garanti yol olduğunu adı gb biliyor... zaten baba ilgisi görmedin diye sığındığın adamdan kucağında bebeyle geriye de dönemeyeceksin. Adam senin en güzel yıllarına ipotek koyacak, evde kalın perdeyi açabileceğini bile sanmıyorum. Bu adamla el ele tutuşup sinema, konser, deniz kenarı, tatil gb hiçbir aktivite yapamayacaksın çünkü kıskançlık!

Çocuktan sonra iyice içine atmaya başlayacaksın, çocuğunun önünde küfür yemek istemediğin için alttan aldıkça alacaksın ama bu adam da şiddetin dozunu arttıracak... tek başına eve ne bir arkadaşını çağırabileceksin kahveye ne kendin gidebileceksin. Bu adamı ailesine anlatayım akıl versinler desen o da olmayacak kendi anasına bağırıp çağıran adama kim ne yapsın? Onlar da çekmeye devam edesin diye seni pışpışlayacak çünkü kimse bu herifi tekrar evinde istemez...

Kuzum daha çoooooook yazılacak şey var ama anlayacak olan şu kadar yazdığımdan bile pay çıkartır kendine...
şimdi ay ne romantikkkkk diye düşündüğün şeylerden kısa süre sonra miden bulanacak... Ve kuvvetle muhtemel bu herif seni eve kapatıp tüm sistemini bozduktan sonra bir de seni beğenmeyip kendine yeni sevgili yapacak. Herşeye hazır ol.

Son sözüm, tüm bunlara rağmen bile bile gidip evlenirsen de kendi düşen ağlamaz.

Son düzenleme:
O değil de; rahatça, gülücüklerle bunları anlatmanız dikkatimi çekti. Sıkıntı gibi değil de, tatlı şeylermiş gibi anlatıyorsunuz
5 sene katlanabildiğinize göre, bu kafayla bir 15 sene daha katlanırsınız. Kusura bakmayın
Ama öyle deme yaa,onunda artık arkadaşlarına anlatacağı miniş tatliş kıskançlık hikayeleri oldu,ama hep hikaye olarak kalmayacak korkarım,yarın izbandut gibi başına dikilecek gerçekler,o zaman da böyle tatlı gelirse ne ala...

Ama öyle deme yaa,onunda artık arkadaşlarına anlatacağı miniş tatliş kıskançlık hikayeleri oldu,ama hep hikaye olarak kalmayacak korkarım,yarın izbandut gibi başına dikilecek gerçekler,o zaman da böyle tatlı gelirse ne ala...
Hayret vallahi! Sonra gelip “fiziksel ve psikolojik şiddet” temalı konular açar

Hayret vallahi! Sonra gelip “fiziksel ve psikolojik şiddet” temalı konular açar
Anneler bir laf söylese kapılar çarpılır,elin adamı,pardon hayatının aşkı yerin dibine sokunca gık çıkmıyor maşallah kızlarımızda,başını öteye çevirip ağlamış,eminim adam pişmanlıktan sürünmüştür,Allahım kızıma akıl fikir ihsan et,böyle şeyler görünce korkuyorum vallahi:(

Yazık... gerçekten çok üzüldüm.
Başına gelecekleri bile bile aynı yolda ilerlemeye devam ediyorsun...
sen babasızlığına çare olarak bu adama sığınmışsın ama bu çok büyük bir hata olmuş farkında bile değilsin... şu an sana herşey çocuk oyunu gb geliyor öyle değil mi? Çok seviyorum çekerim ne olacak diyorsun ama çekemeyeceksin kuzum, 20li yaşlar çok çabuk bitecek, zaten 25ten sonra hayatınla ilgili dünyayla ilgili tüm düşünce yapın değişecek, büyük bir aydınlanma yaşayacaksın (o zamana kadar beynine birkaç yumruk yiyip dengeyi tümden kaybetmediysen tabi).

Ammaaa iş işten geçmiş olacak, muhtemelen evlenir evlenmez gebe kalacaksın çünkü bu adam senin köleliğini garantilemek için en garanti yol olduğunu adı gb biliyor... zaten baba ilgisi görmedin diye sığındığın adamdan kucağında bebeyle geriye de dönemeyeceksin. Adam senin en güzel yıllarına ipotek koyacak, evde kalın perdeyi açabileceğini bile sanmıyorum. Bu adamla el ele tutuşup sinema, konser, deniz kenarı, tatil gb hiçbir aktivite yapamayacaksın çünkü kıskançlık!

Çocuktan sonra iyice içine atmaya başlayacaksın, çocuğunun önünde küfür yemek istemediğin için alttan aldıkça alacaksın ama bu adam da şiddetin dozunu arttıracak... tek başına eve ne bir arkadaşını çağırabileceksin kahveye ne kendin gidebileceksin. Bu adamı ailesine anlatayım akıl versinler desen o da olmayacak kendi anasına bağırıp çağıran adama kim ne yapsın? Onlar da çekmeye devam edesin diye seni pışpışlayacak çünkü kimse bu herifi tekrar evinde istemez...

Kuzum daha çoooooook yazılacak şey var ama anlayacak olan şu kadar yazdığımdan bile pay çıkartır kendine...
şimdi ay ne romantikkkkk diye düşündüğün şeylerden kısa süre sonra miden bulanacak... Ve kuvvetle muhtemel bu herif seni eve kapatıp tüm sistemini bozduktan sonra bir de seni beğenmeyip kendine yeni sevgili yapacak. Herşeye hazır ol.

Son sözüm, tüm bunlara rağmen bile bile gidip evlenirsen de kendi düşen ağlamaz.
Bu yorumun altına imzamı atarım.

5senelik bi ilişkim var 3 aylik da nisanliyim adam öyle sinirli ki trafikte bile bildiginiz kendimi sıkıyorm onun yaninda oyle küfürler hakaretler çok canım sıkılıyor bu normal hayatta da böyle tabi yeri geliyo annesiyle nasıl konuşacağını bilmiyor garibim anneside kimseye hic ses çıkarmıyor. Ben sevgiliyken dedimki askere gitsin orda alırlar sinirini 1 senelik askerlik yapti ocakta geldi adam hala aynı değişme yok zaten askerdede ettiği kavgalar cabası şükür ki ceza almadı. Buna ek olarak birde kıskançlığı varki o daha beter ben benim ailemde cevremde gormememe ragmen kapanmak isteğiyle kapanmstm bunla tanışmadan önce ve giydiklerimede muhakkak dikkat ederim. Dün kavurucu bi sıcak vardi bide gelinlik denemeye gidecektik tek parca elbise giyiyim ki zorlanmayim diye dusundm altinada tayt giydim once burnumdan geldi tabi ceket giymedigim icin gelinlikciye girip beni oyle gorunce yumusamsti :) neyse arabaya binicez etegimi cok hafif kaldirdm binmek icin arabaya bindik camlar açık gelinlikci arkamızdan bakıyor bu bana öyle bi bagriyo ki guneste icin belli.oluyor bacağını da açıyorsun bilmem ne dedim bak camlar açık adamlar duyuyor hadi gidelim el kaldırıp bu sefer s... adamları bilmem ne küfür etmeye başladı yani ben tum bunlara ragmen sucu hala kendimde arıyorum doymuyorm salaklgma

Birde dedim ki adamlar ordan bakıyor el kaldırıp kufrediyosun diyoki sana mı kufrettim ben el kaldırdım da sanki vurdum mu :p muhatap olmak istemiyorum konusmuycam senle dedim her işini yaptirdin tabi simdi konusmazsin diyo(gelinlikciye gelmemizi kastediyor)
Her işini yaptırdın dediği de bu insanla evlenirken giyeceğin gelinliği almak öyle mi? Çok mu arıyorsunuz bu adamları?

Birde dedim ki adamlar ordan bakıyor el kaldırıp kufrediyosun diyoki sana mı kufrettim ben el kaldırdım da sanki vurdum mu :p muhatap olmak istemiyorum konusmuycam senle dedim her işini yaptirdin tabi simdi konusmazsin diyo(gelinlikciye gelmemizi kastediyor)
Bir de o dil çıkaran ifade ne anlama geliyor? Komik mi geliyor size bu anlattıklarınız?

Bence bu adamla evlenip dert sahibi olacağına biraz bdv kıskançlık temalı konuları okuyup ilerisi hakkında fikir sahibi olmalısın.
Bu kasar küfür kıyamet... Evlenince bu adamlar romantik prense dönüşmüyor, kurbağa kurbağa devam ediyorlar malesef.

Yok öyle degil aksine bi küssen o gelmez ustunden haftalar dahi gecse hadi ayrılıyorum desen geberse dahi gitme demez
İlk başta herkes iyidir kimsenin alnında yazmıyor zaten. Evliliğin bilmem kaçıncı evresinden bahsettim ben. Sevgiliyken nişanlıyken tabikide gercek yüzünü gostermez. Sakladığı yüzü bu nişanlının. Gerisini sen hesap et.

yanımda rahatça küfreden, bağıran, el kol hareketi yapan bir adamdan direk soğurum ben.. "bi dakika ne oluyoruz" diyemediniz mi??
nasıl katlandınız bunca sene??
her şeyi geçtim bu kadar kaba saba bir insanın eşi olmak istiyor musunuz gerçekten??
hiç hoş değil..

Çok guzel sogutuyosunuz vallahi yorumlarinizla kinlendim resmen :KK70: diyorum ya salaklgma doymuyorum iyi niyetimden bu sadece nisanlm oldugunda degil her kimle kavga edersem edeyim suçu kendimde buluyorum bence bende sorunluyum iki sorunlu bulmusuz birbirimizi :p
Yok yaa şimdi bi düşündümde sorun bizde.adamı kıskanıp soğutmaya çalıstık seni. Şimdi doğruyu söyleyimmi evlen beyza kaçırma hüseyini.o itilmiş sen kakılmış gül gibi geçinirsiniz

Sen bu kafayla evlenirsin o el bir gün iner ama çocuk yapmış olursun. Bahanen de hazır olur. Boşanmadan çekersin bir ömür. İşte sana hayatının özeti.

Ben sana anlatayım olacakları
Evlilik 1.ay
Sen içli içli ağlamaya devam edersin kırıldıkça
2.ay
Evde tabaklar kırılır el kalkar sen şuçlu hissedersin
6.ay
İlk tokat hayırlı olsun ağlamaktan için şişer ama kimseye anlatamazsın , ailene dönmeye kalkarsın ama ikna eder seni geri gidersin
1.sene
Evden dışarı adım yok, adam eve gelmesin diye isterken bulursun kendini, ağlamaya devam o ilk tokattan sonra bir süre iyi olur sonra gerisi gelir, kapana kısılmış hissedersin
1.5 sene
Arada kalbin hızla çarpmaya başlar, titreme krizleri gelir, ölecek gibi hissedersin,evden çıkmaya korkarsın, bebek olmasın diye dua edersin, psikoloğa gitmek için izin almaya çalışırsın izin vermez, bağırış çağırış son gaz devam
2. Sene
İlk psikolog randevun hayırlı olsun, antidepresan başlarsın, hamilelik olmaz tabi bu süreçte, adam sana bilenir bebek vermediğin için daha da üstüne gelir, yaptığın hiçbiri şeyi beğenmez ama ilaçlar iyi gelir düzelir herşey diye sesini çıkarmazsın
2.5 sene
Tebrikler hamilesin artık ona tamamen bağımlısın, kötü ağlayarak bir hamilelik geçer ama umutlusun bebek gelince değişir belki
3. Sene bebek gelir ama adam aynı, bebek ağlar o sana bağırır sen ağlarsın bebek ağlar, evde bebeğe bakmaktan birşey yapamazsın, bağırış çağırış tokat tekme katlanarak artar, adam iyice tahammülsüz olur
4. Sene umarım ailen seni çekip çıkarır bu hayattan yoksa gelsin antidepresanlar gitsin psikologlar..döngü tekrar başlar, ağlamalar, Tokatlar, hissizlik, aşağılanma, ya boşanma ya da mutsuz bir ömür..
Bunu istediğine emin misin?

Bu hanzo tipleri, güle güle anlatan kadınların yaşadıklarına hiç üzülesim gelmiyor benim. Ama kocişim özünde iyi biri,,kocam değil mi döver de söver de :deli:
Evlenin siz, birbirinizin başını yakın.

Bu durum seni mutlu ediyor belli..cok hosuna gitmis.icinden "ammman ne maço ve sert bir erkek,kodummu oturtuyor hem ne de guzel kiskaniyor demek ki beni deli gibi seviyor..annesine bile nasıl bagiriyor ne kadar güçlü bir erkek kimse karşısinda duramiyor herkesler ondan cekiniyor"diyorsun...))
Aynen canim cok haklısın tam senin kafada bir adam.evlen sakın kacirma..

5senelik bi ilişkim var 3 aylik da nisanliyim adam öyle sinirli ki trafikte bile bildiginiz kendimi sıkıyorm onun yaninda oyle küfürler hakaretler çok canım sıkılıyor bu normal hayatta da böyle tabi yeri geliyo annesiyle nasıl konuşacağını bilmiyor garibim anneside kimseye hic ses çıkarmıyor. Ben sevgiliyken dedimki askere gitsin orda alırlar sinirini 1 senelik askerlik yapti ocakta geldi adam hala aynı değişme yok zaten askerdede ettiği kavgalar cabası şükür ki ceza almadı. Buna ek olarak birde kıskançlığı varki o daha beter ben benim ailemde cevremde gormememe ragmen kapanmak isteğiyle kapanmstm bunla tanışmadan önce ve giydiklerimede muhakkak dikkat ederim. Dün kavurucu bi sıcak vardi bide gelinlik denemeye gidecektik tek parca elbise giyiyim ki zorlanmayim diye dusundm altinada tayt giydim once burnumdan geldi tabi ceket giymedigim icin gelinlikciye girip beni oyle gorunce yumusamsti :) neyse arabaya binicez etegimi cok hafif kaldirdm binmek icin arabaya bindik camlar açık gelinlikci arkamızdan bakıyor bu bana öyle bi bagriyo ki guneste icin belli.oluyor bacağını da açıyorsun bilmem ne dedim bak camlar açık adamlar duyuyor hadi gidelim el kaldırıp bu sefer s... adamları bilmem ne küfür etmeye başladı yani ben tum bunlara ragmen sucu hala kendimde arıyorum doymuyorm salaklgma
Askerde sinirleri aliyorlar miymis? Cidden oyle olacağına inandın yani :işsiz:

Back
X