- 28 Nisan 2018
- 63
- 35
- 3
- Konu Sahibi byzaahuseyin
5senelik bi ilişkim var 3 aylik da nisanliyim adam öyle sinirli ki trafikte bile bildiginiz kendimi sıkıyorm onun yaninda oyle küfürler hakaretler çok canım sıkılıyor bu normal hayatta da böyle tabi yeri geliyo annesiyle nasıl konuşacağını bilmiyor garibim anneside kimseye hic ses çıkarmıyor. Ben sevgiliyken dedimki askere gitsin orda alırlar sinirini 1 senelik askerlik yapti ocakta geldi adam hala aynı değişme yok zaten askerdede ettiği kavgalar cabası şükür ki ceza almadı. Buna ek olarak birde kıskançlığı varki o daha beter ben benim ailemde cevremde gormememe ragmen kapanmak isteğiyle kapanmstm bunla tanışmadan önce ve giydiklerimede muhakkak dikkat ederim. Dün kavurucu bi sıcak vardi bide gelinlik denemeye gidecektik tek parca elbise giyiyim ki zorlanmayim diye dusundm altinada tayt giydim once burnumdan geldi tabi ceket giymedigim icin gelinlikciye girip beni oyle gorunce yumusamsti :) neyse arabaya binicez etegimi cok hafif kaldirdm binmek icin arabaya bindik camlar açık gelinlikci arkamızdan bakıyor bu bana öyle bi bagriyo ki guneste icin belli.oluyor bacağını da açıyorsun bilmem ne dedim bak camlar açık adamlar duyuyor hadi gidelim el kaldırıp bu sefer s... adamları bilmem ne küfür etmeye başladı yani ben tum bunlara ragmen sucu hala kendimde arıyorum doymuyorm salaklgma
Ben herkese yapıcı yaklaşımın ama eğer bu adamla evlenirsen daha çok konu açarsın sen Bavyera haberin olsun. Sakın evlenme