Gercekten icime atıp dert sahibi olacağıma BDV de söz sahibi olayım: )

5senelik bi ilişkim var 3 aylik da nisanliyim adam öyle sinirli ki trafikte bile bildiginiz kendimi sıkıyorm onun yaninda oyle küfürler hakaretler çok canım sıkılıyor bu normal hayatta da böyle tabi yeri geliyo annesiyle nasıl konuşacağını bilmiyor garibim anneside kimseye hic ses çıkarmıyor. Ben sevgiliyken dedimki askere gitsin orda alırlar sinirini 1 senelik askerlik yapti ocakta geldi adam hala aynı değişme yok zaten askerdede ettiği kavgalar cabası şükür ki ceza almadı. Buna ek olarak birde kıskançlığı varki o daha beter ben benim ailemde cevremde gormememe ragmen kapanmak isteğiyle kapanmstm bunla tanışmadan önce ve giydiklerimede muhakkak dikkat ederim. Dün kavurucu bi sıcak vardi bide gelinlik denemeye gidecektik tek parca elbise giyiyim ki zorlanmayim diye dusundm altinada tayt giydim once burnumdan geldi tabi ceket giymedigim icin gelinlikciye girip beni oyle gorunce yumusamsti :) neyse arabaya binicez etegimi cok hafif kaldirdm binmek icin arabaya bindik camlar açık gelinlikci arkamızdan bakıyor bu bana öyle bi bagriyo ki guneste icin belli.oluyor bacağını da açıyorsun bilmem ne dedim bak camlar açık adamlar duyuyor hadi gidelim el kaldırıp bu sefer s... adamları bilmem ne küfür etmeye başladı yani ben tum bunlara ragmen sucu hala kendimde arıyorum doymuyorm salaklgma

Ben herkese yapıcı yaklaşımın ama eğer bu adamla evlenirsen daha çok konu açarsın sen Bavyera haberin olsun. Sakın evlenme

5senelik bi ilişkim var 3 aylik da nisanliyim adam öyle sinirli ki trafikte bile bildiginiz kendimi sıkıyorm onun yaninda oyle küfürler hakaretler çok canım sıkılıyor bu normal hayatta da böyle tabi yeri geliyo annesiyle nasıl konuşacağını bilmiyor garibim anneside kimseye hic ses çıkarmıyor. Ben sevgiliyken dedimki askere gitsin orda alırlar sinirini 1 senelik askerlik yapti ocakta geldi adam hala aynı değişme yok zaten askerdede ettiği kavgalar cabası şükür ki ceza almadı. Buna ek olarak birde kıskançlığı varki o daha beter ben benim ailemde cevremde gormememe ragmen kapanmak isteğiyle kapanmstm bunla tanışmadan önce ve giydiklerimede muhakkak dikkat ederim. Dün kavurucu bi sıcak vardi bide gelinlik denemeye gidecektik tek parca elbise giyiyim ki zorlanmayim diye dusundm altinada tayt giydim once burnumdan geldi tabi ceket giymedigim icin gelinlikciye girip beni oyle gorunce yumusamsti :) neyse arabaya binicez etegimi cok hafif kaldirdm binmek icin arabaya bindik camlar açık gelinlikci arkamızdan bakıyor bu bana öyle bi bagriyo ki guneste icin belli.oluyor bacağını da açıyorsun bilmem ne dedim bak camlar açık adamlar duyuyor hadi gidelim el kaldırıp bu sefer s... adamları bilmem ne küfür etmeye başladı yani ben tum bunlara ragmen sucu hala kendimde arıyorum doymuyorm salaklgma
Aman diyin! Bu anlattiklarinizin dortte biri sinire sahip olan arkadasimin esi en son hastanelik etmisti kendisini.Cok seviyorlardi birbirlerini vazgecemediler tabi sonra ne oldu peki? En son hastanede: "hayatimin hatasiydi ferhat olup daglari delseydi de altinda kalsaydi"demisti.Suan biraz kaybetme korkusu var ilerde bana mahkum agiz burun girissem de bisey olmaz diyecek.Yuzunuzu turlu fondotenlerle kapatmaya erinmezseniz buyur yol sizin arkadasim.Yapmayin hayatinizi dikenli tellerle örmeyin bile bile lades yapmayin.Iyiyken iyi super ya sinirliyken? Akil hastasi olur cikarsiniz benden soylemesi..Sinirli adamla ömür gec mez!!

Siz daha evlenmemişsiniz ama konuyu okurken benim aklımdan gecen tek tavsiye "Boşanın" oldu. Adamın varlıgı bir paragrafta beni hayattan sogutmayı basardı siz 5 yılınızı vermissiniz.

Kadınlar saçma sapan heriflere yıllarını verdikten sonra zannediyolar ki ben bu adamı bırakırsam yalnız ölürüm, bi daha kimseyi bulamam, millet patır patır evlenir ben evde kalırım. İnsanlar bana ezikleyerek, acıyarak bakar.

"Evini yuvasını kurmuş, çocuk sahibi bi kadın" olmak bi statü ya bizim toplumumuzda, kadınlar o statüye kavusmak icin düsük bütceli bi barzo bulup her türlü hakarete, kısıtlamaya, terbiyesizlige, siddete, davranıs bozukluguna katlanıyolar. Terfi umuduyla zalim patronlarının paçasından ayrılamayan beyaz yakalar misali.

Siz bunu yapmayın konu sahibesi. İlla kuracaksanız da öfke kontrol problemleri olan, toplum icerisindeki davranıslarını kontrol etmekten aciz, terbiyesiz, sizi teşhirci olarak gören bi adam üzerine kurmayın evlilik hayallerinizi.

Ya da en iyisi dügünü erkene alın, bi an evvel ilk çocugu da yapın sonra görün nasıl dert sahibi olunuyo.

Cahillik cocukluktu belkide şöyle soyliyim iyiyken ondan iyisi yok bal gibi kotuyken yanindan geçilmiyor ve ailesi bile farkinda bunun annesine aşırı düşkün ama yeri gelincede kadına benim yanımda oyle bagriyo ki ben mahcup olup annesinin gönlünü almaya çalışıyorum

Sizin mahcup olacağınız kadar annesine bağırması normal mi?

Durup dururken yanınızda küfürler etmesi vs?

Milletin sakin terbiyeli nişanlısı, evlenince canavara dönüşüyor.

Sizinki ne olur acaba bilemiyorum. Bir de gülerek anlatıyorsunuz. Gelinlikle görünce yumuşamışmış. Hey Allah’ım yaa.

Dayağa karşıyım ama bazılarına müstehak.

bile bile lades. böyle sinirli dayakçı adamlarla evlenip evliyken dayak yiyince kadınlar feministlerden destek bekliyorlar sonra. daha önce aklınız nerdeydi diyesim geliyor.

Henüz yolun başındayken el kaldırma insanların içinde küfür hakaret hiç olmamış olmaz da yani....boşa ümit etme olduğu bu kadar kararını ona göre ver...illa sana veya ailene küfür etmesi gerekmiyor durumu oraya getirene kadar bekleme derim

nasılsa evleneceksin bu küfürbaz adamla
neden kafaya takıyorsun
ve bizim ne düşündüğümüzü önemsiyorsun

nasılsa evleneceksin bu küfürbaz adamla
neden kafaya takıyorsun
ve bizim ne düşündüğümüzü önemsiyorsun

Sen iyi misin arkadaşım bide gülerek falan yazmıssın cevapları,evlenince dayakta yersin, küfürde,hakarette,dısarıya cıkartmaz seni acık ceza evinde olursun.kendine gel bence şuan komik gelebilir ama ileride hiç komik gelmiyor

bence şimdiden kendine bir psikiatri doktoru ayarla
adam seni kafayı yedirtecek çünkü
seni aşağlıyacak

Canım belki de babandan dolayı bunun dengesizliklerini ilgi olarak degerlendiriyorsun.Yakma başını göz göre göre sonra sadece sen degil ailen de çok üzülür bugün avaz avaz küfreden yarın muhakkak vurur sana ben bundan çok eminim.İyi düşün

Sakın şakın evleneyim deme, bak bu adam daha bugün böyle , belli ki ciddi sorunlu, öfke kontrolü olmayan biri, yarın seni öldürür. Bunu sakın kendine yapma, hikayeni üçüncü sayfadan duymak istemeyiz:(

Zaten 5senedir degismeyen insanin hic degisecegine inanmıyorum tek umudum "askerdeyken gecer" di oda yok :)

Cahillik cocukluktu belkide şöyle soyliyim iyiyken ondan iyisi yok bal gibi kotuyken yanindan geçilmiyor ve ailesi bile farkinda bunun annesine aşırı düşkün ama yeri gelincede kadına benim yanımda oyle bagriyo ki ben mahcup olup annesinin gönlünü almaya çalışıyorum

20 yaşındayım tabi bu sıkıntılar için yine erken haklisiniz :)

Sen bunlari sorun degil sahiplenme olarak goruyorsun, yasin geregi kafanda kavak yelleri esiyor tabi.
Sen bu adamla evlen, yarin ailenin etrafin onunde hulk hogen gibi sana bogururken etraftakiler seni teselli edip gonul almaya calisacak bunu unutma..

Bir insan cevresine karsı nasılsa gğn gelecek sana da aynen öyle olacaktır. Bu yüzde yüz.
Yakında şşddet devgelir ki zaten şu anda bile vardır diye düşünüyorum.
Kaç kurtar kendini. Değişmez.

Herhalde bu degisir kismini bi ben anlamiyorum. Yanj bunu tum hanimlara soruyorum. Siz hic evlenince degisen askere gidince degisen birini hic gordunuzmu? Ben hic denk gelmedim oyle birine. ASKERde yada nikah dairesinde sihirli degnek yok canim. Bi kamyon sopa yesede degismez o.
Simdi burda biz yaziyoz ayrilmazsin ama aklini basina al. Evlendikten sonra bu kadar degildi diye bahanen oldu. Sana ailenin yanjnda bagiran, insan var demeden bagiran biri olacak. Ben bunlari kaldiririm çik siviyirimmmmm imi yiiiiiiiii dersen al adam zaten senin :D

Herhalde bu degisir kismini bi ben anlamiyorum. Yanj bunu tum hanimlara soruyorum. Siz hic evlenince degisen askere gidince degisen birini hic gordunuzmu? Ben hic denk gelmedim oyle birine. ASKERde yada nikah dairesinde sihirli degnek yok canim. Bi kamyon sopa yesede degismez o.
Simdi burda biz yaziyoz ayrilmazsin ama aklini basina al. Evlendikten sonra bu kadar degildi diye bahanen oldu. Sana ailenin yanjnda bagiran, insan var demeden bagiran biri olacak. Ben bunlari kaldiririm çik siviyirimmmmm imi yiiiiiiiii dersen al adam zaten senin :KK70:
"Evlenince adam olur" ya da" adam olsun diye evlendirelim" gibi bir düşünce hakim toplumda çapsız geçimsiz saçma sapan oğullarına tahammül edemeyen aileler saf kızların aklını böyle çeliyor. Öyle öyle nikahtan sonra değişir düşüncesi genel kanı olmuş saçma sapan bir şekilde. 30 yılda adam olamayan bir imzayla nirvanaya mi erecek? Nereye değişiyor boyut değiştiresiceler. Bunu adam ederim dediklerinizle değil zaten adam olanlarla evlenin. Ayakkabı alırken daha seçiciyiz ya. Koca alırken de seçici olun ayol.

Hanımlar dün sırf konuşmak icin cagırdım dedim ben böyle bir adamı mı aileme savundum hep kendini haklı görüp hic dusunmuyorsun dimi cevrendekileri ofkelenince gözün ananı gormuyoki bana bunları yapmayasin sen saga sola çalım atarken de bu kadar stresle en fazla kendine zarar veriyosun haberin yok elalemin içinde sevdigim dedigin insana böyle davraniyosan da kusura bakma seninki sevgi degil ilerde bi evi paylasıcaz seninle ve ben nere gidip nere gitmeyecegimi ne giyip giymeyecegimi kendimi bilen bi insanm Rabbim cok şükür banada akıl vermiş senin yonlendirmene ihtiyacm yok benim ömrümde senin kısıtlamalarınla gecemez aman kızacak mı bunada mı kızacak diye ben ömrümü tuketemem sıka sıka dert sahibi edemem kendimi ben seninle bi yuvayi paylasacaksam oyle devamlı ses yukselen bi evde ben cocuklarımn yetismesini de istemem ben yeteri kadar maddi her yönden sana destegim zorluk çıkarmamak icin elimden geleni yapiyorum manevi olarak aileni ailem biliyorum sonsuz saygı duyuyorum senin sacmalıklarına katlaniyorum fedakarlık ediyorum ama artik yeter bin tane iyiligin yanında sana 1 kotulugumde dünyanın en kötü insanı yapma beni dedim actım agzımı yumdum gözümü hic ses çıkarmadan dinledi sonra indi arabanin önüne oturdu sigara yaktı aglamaya başladı bende arabanin icinde agladm tabii dayanamadm o geldi sarıldı özür diledi ama kendine ceki duzen vermezse bu gercekten bi uyariydi teşekkür ederm hepinize

Hanımlar dün sırf konuşmak icin cagırdım dedim ben böyle bir adamı mı aileme savundum hep kendini haklı görüp hic dusunmuyorsun dimi cevrendekileri ofkelenince gözün ananı gormuyoki bana bunları yapmayasin sen saga sola çalım atarken de bu kadar stresle en fazla kendine zarar veriyosun haberin yok elalemin içinde sevdigim dedigin insana böyle davraniyosan da kusura bakma seninki sevgi degil ilerde bi evi paylasıcaz seninle ve ben nere gidip nere gitmeyecegimi ne giyip giymeyecegimi kendimi bilen bi insanm Rabbim cok şükür banada akıl vermiş senin yonlendirmene ihtiyacm yok benim ömrümde senin kısıtlamalarınla gecemez aman kızacak mı bunada mı kızacak diye ben ömrümü tuketemem sıka sıka dert sahibi edemem kendimi ben seninle bi yuvayi paylasacaksam oyle devamlı ses yukselen bi evde ben cocuklarımn yetismesini de istemem ben yeteri kadar maddi her yönden sana destegim zorluk çıkarmamak icin elimden geleni yapiyorum manevi olarak aileni ailem biliyorum sonsuz saygı duyuyorum senin sacmalıklarına katlaniyorum fedakarlık ediyorum ama artik yeter bin tane iyiligin yanında sana 1 kotulugumde dünyanın en kötü insanı yapma beni dedim actım agzımı yumdum gözümü hic ses çıkarmadan dinledi sonra indi arabanin önüne oturdu sigara yaktı aglamaya başladı bende arabanin icinde agladm tabii dayanamadm o geldi sarıldı özür diledi ama kendine ceki duzen vermezse bu gercekten bi uyariydi teşekkür ederm hepinize
Ne diyecekti ki
Ben böyleyim kızım isine gelirse falan mi diyecekti tabiki hayır,düğüne az kaldı köprüyü geçene kadar iki göz yaşı
Evlenince ben burnundan fitil fitil getiririm düşünceleriyle yakmadıysa o sigarayı ben de bir şey bilmiyorum.
Benim yapım karakterim bu,kıskanç değilim saman alevi gibi parlar sönerim bu saatten sonra kimse benim alışkanlıklarimi kişilik ozelliklerimi değiştiremez,en fazla 1 2 ay rol keserim değiştim eheheh diye. Bu adam da aynen böyle inanın tamamen köprü meselesi.

Back
X