Gercekten icime atıp dert sahibi olacağıma BDV de söz sahibi olayım: )

Ve sen bu adamla evlenmeyi düşünüyorsun. Bravo. İyi cesaret...

ne diyecekti sandın ki.
hemen bu konuşmanla sihirli değnek değmiş gibi değişeme mi uğrayacaktı!
yapma lütfen. kandırma kendini.
bu adamdan olmaz. farkında değil misin?
neden bu tür durumlarda insan gözlerini kapatır. neden gerçeği görmemek için bu kadar direniyorsun?
bu kadar ucuz mu hayatın?
dışarıdan biri gibi bak ve bu adamı normal bi arkadaşın ya da komşun olarak yakınında olmasını ister midin? bir de evlilik yani...
yanlış görmediysem 20 yaşındasın. 15 yaşındayken bile nasıl tahammül ettin bu adama.. yazık değil mi sana?
evliliğin zorluklarıyla uğraşırken bi de bu adamı evcilleştirmeye mi çalışacaksın?

Yani bunu bu kadar masumane olarak anlattığınıza göre hoşunuza gitmiş bu tavrı .
İlerisi hakkında acabalarınız olmaz mı sizce ,Ne dersiniz?

Her insanda sinir vardır ama onunki bana fazla gibi geldi bir de küfürü varmış.
Benim erkeklerden soğuma sebeplerimden biri küfürdür, ne ederim ne de ettiririm.
Kıskançlığın da bir dozu vardır, öfkenin de...
Ben yerinizde olsam onunla evlenmeye cesaret edemezdim.
Tercih sizin ama inşallah pişman olacağınız bir karar vermezsiniz.

Butun cumlenin noktasina kadar katilirken Bunu adam ederim dediklerinizle degilde adam olanlarla evlenin cumlesine daha bi bayildim. Kizlarimizin buyuk bir kismi boyle olmamasina ragmen az bi kisim olanlarada uzuluyorum gercekten..

Butun cumlenin noktasina kadar katilirken Bunu adam ederim dediklerinizle degilde adam olanlarla evlenin cumlesine daha bi bayildim. Kizlarimizin buyuk bir kismi boyle olmamasina ragmen az bi kisim olanlarada uzuluyorum gercekten..
Ben de üzülüyorum sonra çocuk oluyor arada heba olup gidiyor. Gerçek romantizm bu değil.

Zaten 5senedir degismeyen insanin hic degisecegine inanmıyorum tek umudum "askerdeyken gecer" di oda yok :)
İyi evlendıkten sonra kı konuların ıcın merakla beklıyorum sizi atese atıyorsun kendını hayırlı olsun bu huyu sıze tatlı gelıyo olabılir sevgı gösterısı sahıplenılme olarak algılıyor olabılırsınız cunku suan duygulardan kör olmussunuz ve nedesek boş olacak .Evlendıkten sonrakı ılk konunuz ıcın buralarda olacagım baslıgınız da bellı zaten uzgunum.

Ve ve ve markette ,sokakta ,yolda evlenıncede sıze küfür ederse erkegım benım dıye dusunup hayranlık duymayın yanı ben anlamıyorum bu gıbı erkekler cekıcı mı gelıyo daha mı seksı oluyo da bu kızlar boyle adamlara yapışıp kalıyo evlenıncede buraya gelış aglıyolar.

Ah cnm bnm eşim şimdiki davranışlarını bana nisanlilikta gösterecekti hiç evlenirmiydim

Bern bu adamlara hiç bir şey demiyorum da,sen ve senin gibi kızlara gerçekten üzülüyorum.Bu adiliği,bu maçoluğu başlarda hoşuna gidip kabullenenler bile var.Daha nişanlıyken sana saygısı olmayan,bir insan bir bayan olduğun için bile saygı duymayan,küöçük çocuk azarlar gibi azarlayan,annes,ne bile saygısı olmayan adamdan ne bekliyorsun.Sevgi bu değil.Bir de o istedi diye kapanmalar.Koca çok ama insanın hayatı bir tane

Düzelmesi icin çabalıyorum dr a gitmeyi kabullendirebilsem. Hep kendini haklı gördüğü icin farkında degil yaptığının
Bozuk radyomu bu da düzeltiyorsun.Bırak elin karakteri bozuğunu düzeltmeyle enerjini hayatını tğüketme.5 yıl verdim diyue bile düşünme.Önünde koca bir ömür var

Ayy ne kadar etkili bir konuşma.. hala aynı evde yaşıcaz, aileni ailem bildim.. sen ayrılmazsın bacım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…