Aslında ben bu Platformu sadece sağlık için kullanıyordum da bir şey kafama takıldı belki dışarıdan bir gözle daha net ve mantıklı bir cevap elde edebilirim Şimdi şöyle Herkesin olduğu gibi Eşimin de geçmişinde kız arkadaşları olmuş bir tanesini ben tanıyorum annemin yakın arkadaşının kızı Hatta biz Ben eşimle onun evleneceğini falan sanıyordum O dönemler öyleydi Tabii Kızın ailesi kızı eşime vermedi daha sonra oradan zaman geçti Allah nasip etti biz evlendik eşim normalde benim teyzemin oğlu yani birbirimizi tanıyoruz çok uysal böyle normal sakin bir insandı tabii bu bahsettiğim kıza karşı da birliktelikleri boyunca hiç böyle aksi bir durum sergilememiş kızmamış yani tartışsalar bile kalp kırıcı bir kelime konuşmamış falan filan ama biz evlendikten sonra beni defalarca kırdı ağlattı üzdü yani merak ettiğim şu acaba diyorum onunla evlense de öyle olur muydu Çünkü bazen o günler aklıma gelince eşimden gerçekten nefretin mi geliyor diyeyim ya da bilmiyorum o an ne hissettiğimi ama bugünümü etkiliyor