gercekten mutsuzum:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
.......................................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
canim hic mmi bosalmiyo bu adam? yani netice olarak o asmaya gelen adam rahatlamak ister seninle birlikte olurken mi bosalamiyor yoksa hic mi bosalmiyo?

.............................................................................................................................................................................................................................

canim sunu ogrenmem istiyorum tamam yorulyor eyvallah ama bu adam hic mi bosalmiyo yani iliski ile bosalmayan adam sonra nasil rahatliyor tekrar onsevisme kismina geri mi donuyorsunuz oyle mi rahatliyo?
ama anladigim kadari ile egerki iliski esnasinda sertligini de kaybediyorsa bir sorunu var esinizin yok sertligini kaybetmiyor sadece bosalamiyorsa yeterince tahrik olmuyor demektir belki farkli seyler denemeniz gerekir fantazi katmaniz gerekir yani.

Son düzenleme:
canım ben tam olarak anlayamadım ama eşinin mutlaka doktora gitmesi gerekiyor..fizyolojik ya da psikolojik olabilir ki yüzeysel olduğunda oluyor dediğine göre psikolojik olma ihtimali daha yüksek gibi..
ayrıca geçenlerde bir sağlık köşesinde okumuştum eğer başka bir hastalığı varsa- tam olarak hangi hastalıktı hatırlamıyorum - bazı erkeklerde olmuyormuş tam o anda spermler geri kaçıyormuş daha sonra idrarla atılıyormuş, bu tür durumlarda tüp bebekle çocuk sahibi olunabiliyormuş..eminim ki başka tedavi yolları da vardır..
bir üroloğa gitmenizi tavsiye ederim..

..............................................................................................................................................................................................................................

doktora gitmesi şart

bebek çalışmalarınızdan ziyade düzenli ve sağlıklı bir cinsel yaşam evlilikte çok önemli

eğer bu durum düzelmezse ve tedavi olmazsa evliliğinizi de kötü yönde etkiler.

gitmem demeyecek gitmek zorunda doktora seni de cinsellikten soğutmaya hakkı yok

ayıp değil bu nihayetinde bir sağlık sorunu konuşup ikna etmelisin

bencedee doktor ve psikologg canımm
şartt
severekmii evlendinizz çok özel olmayacaksaa

gercekten bende anlamıyorum:(( normal zamanda oluyo yüzeysel yasadığımızdada oluyo ama gercek ilişkiye girdiğimizde olmuyo önce gayet ii baslıyo hersey sonra ilişki anına gectiğimizde yine bi müddet bişiler hissediyo anlıyorum sonra süre baya uzuyo abartmıyorum en az 20 dk felan sürüyo bu gitgeller.. sonra ben olmuyycam ya diyo ve cıkıyo:( süre uzadıkca yoruluyo sonra sırf bos..sın die sahtesini yapıyoruz yani sürtünme seklinde olanı ya inanın anlam veremiyorum dr a gitse bencede ii olcak bu bana hiç normal gelmio çünki ama gitmezki bu arada baya acık yazdım belki ama mecburen baska nasıl anlatcamı bilemedim

CANIM YAA BENCEDE Bİ DKTORA GİTMELİ ZAMANLA SENİ TATMİN ETMEKTENDE VAZ GEÇER EVLİLİĞİN TEMELİ CİNSELLİK DAHA YENİ EVLİSİNİZ EN GÜZEL ZAMNLARINIZ VAKİT GEÇÇİRMEYİN BENCE BU GÜNLERİN TADINI ÇIKARMAK İÇİN ELİNİZDEN GELENİ YAPIN:delphin:
YENİ ÜYESİN HOŞGELDİN BAYA ACIK YAZDIM DİYE ÜZÜLME TATLIM BURDA NORMAL BÖLE ŞEYELER HERKES RAHAT RAHAT SIKINTISINI ACIK KONUŞABİLİYO OKE

canım doktora gitmek iyi fikir bencede arkadaşlara katılıyorum.. yada ikna edemezsen internetten araştır baklaım bu soruna nasıl yöntemler öenriyorlar. çünkü erkeklerin boşalma yada boşalamama sorunlarına genelde taktik öenrileri getirilebiliyor. burda birazda sana düşebilir iş.. eşinin tavrı nasıl olacak bilemiyorum sen tanırsın kocanı eğer kabul etmez dersen doktora gitmeyi , önce bi araştırıp kendin bi çözüm bulmaya çalış baktın olmuyor bu sefer doktoru öenrebilirsin.... ama yok eşim doktoru kabul eder dersen ( genelde etmezlerde ondan söylüyorum ) hiç canını sıkma ve bir doktora yada psikiyatrıye gidebilirsiniz..

..................................................................................................................................................................................................................

demekki eşinizinn fantazizsii bu yöndee
anamm tamm ilişkisizdee zorr olur yaa
allahh sanaa sabırr versinn

Geç Boşalma

Erkeğin cinsel etkinlikleri sırasında hiç boşalamaması veya geç boşalması durumuna "Ketlenmiş boşalma" ya da "Geç boşalma" diyoruz. Erkek cinsel işlev bozuklukları içinde en nadir görülen bozukluktur. Hiçbir zaman boşalma olmuyorsa, aksaklığın bedensel bir nedenden kaynaklanma olasılığı çok yüksektir ve bir üroloji uzmanı tarafından incelenmesi gereklidir.

Geç boşalma, çeşitli biçimlerde görülebilir. Sorun genellikle eşli cinsel etkinliklerde ortaya çıkmakla beraber gençlerde masturbasyon sırasında da görülebilir. Bedensel gelişimde gecikme söz konusu değildir, cinsel organların yapısı ve işlevi normaldir. Ergenlik dönemine girilmiş, ses kalınlaşmış, erkek tipi kıllanma başlamış, uykuda gece boşalmaları olmaktadır. Ergen masturbasyon yapmayı denediğinde çok uzun sürede boşalır veya hiç boşalamaz.

Genellikle bu kişiler alışılmış masturbasyon biçimlerini kullanmazlar, yani ellerini hareket ettirerek, penislerini uyarmazlar. Bazen yalnızca bedenleri özel bir durumda iken, örneğin yüzüstü yatarken, boşalacak kadar uyarılabildiklerini söylerler. Sıklıkla ellerini kullanmadan sürtünme hareketi ile boşalabilirler. Ancak alışılmış şekilde, ellerini kullanarak masturbasyon yaptıklarında boşalma oluşmaz. Genellikle eşli cinsel etkinliklere girişmekte çekingendirler, eğer kız arkadaşları ile giyinik veya yarı giyinik sevişmeleri olduysa, bunlarda penis sertleşmiş ,ancak boşalma olmamıştır. Bu tarz sevişmelerde erkeğin boşalması zaten istenen ve beklenen bir durum olmadığı için sorun oluşturmaz. Bu durumdaki gençlerin sorunu, ön değerlendirme sonrasında, uygun masturbasyon tekniklerinin öğretildiği, birkaç cinsel tedavi oturumu ile, kısa sürede tamamen düzelir.

Geç boşalmanın daha sık görülen biçiminde, erkeğin tek başına iken yaptığı masturbasyon sırasında sorunu yoktur. Başkalarına göre biraz daha uzun sürede olsa da, masturbasyon genellikle boşalma ile sonlanır. Burada temel bozukluk, eşli cinsel etkinliklerde b
Bu cinsel işlev bozukluğu birçok farklı tipte ortaya çıkabilir. Bazıları kadınların yanında, hiçbir şekilde boşalamaz, kadının varlığında masturbasyonla da boşalamaz. Bazıları kadınlarla sevişme sırasında geç de olsa boşalabilirken, cinsel birleşme sırasında hiçbir zaman boşalamaz.

Bu hafif tipteki geç boşalma durumu, özellikle çocuk isteyen çiftler için önemli bir sorun oluşturur. Geç boşalmanın daha hafif bir tipinde ise, erkek eşli cinsel etkinliklerde, cinsel birleşme sırasında da bazen veya her zaman boşalabilmekte, fakat bu çok uzun sürmektedir. Geç boşalmanın şiddetine göre değişerek, 30-90 dakikaya kadar uzayabilen cinsel birleşmeler ise eşler için fiziksel açıdan ve zaman olarak sorun yaratabilmektedir. Bu seyrek görülen sorunun cinsel tedavisi de, diğer cinsel işlev bozukluklarına göre daha karmaşıktır ve daha uzun sürer. Birçok cinsel işlev bozukluğu, düzenli bir cinsel eşi olmayan erkeklerde de başarıyla tedavi edilebilir.

Ancak geç boşalma durumunda, sorun cinsel eşin varlığında ortaya çıktığı için, cinsel tedavi için de düzenli bir cinsel yaşamın mümkün olduğu bir eş zorunlu olmaktadır. Cinsel tedavinin süresi, geç boşalmanın şiddetine göre 4-8 aya kadar uzayabilmektedir.

Seyrek görülen bir cinsel işlev bozukluğu olduğu için, az sayıda tedavi çalışması vardır, tedavi başarısı diğer cinsel sorunlar kadar yüksek değildir. Bu nedenle cinsel tedavinin, deneyimli bir uzman tarafından yürütülmesi gereklidir.

böyle bi yazı buldum bazı kısımları uyuyo çünki

.......................................................................................................................................................................................................

Esin seni gercekten seviyorsa, hatirini kirmaz canim.

Bebek istedigni biliyor oda istiyorsa mecbur bir dokotora gidip bu sorununu halletmesi lazim, baska türlü olmaz bu isşutarafagitti

Bence piskolojik bir sorunu var tabiki tahminen, doktora gitmeye ikna et canima.s

Umarim düzelir:teselli:

bu arada hosbulduk aranızda yeniyim herkesede tesekkür ederim yardımcı olmaya calıstınız hadi herseyi gectim beni en çok düsündüren kısım bebek kısmı.. kendimi hala prez. tkıyo ondan olmuyodur bebek için calısmaya basladığımızda takmadığı için belki olur diye avutuyorum:((

canım sen önce cinsel yaşmamını düzene sokmaya bak sonra bebek düşün
bebek olunca dada cok düzen bozuluyo kardeş gibi oluyosun eşinle
cinselliğie düşkün arzulu bi insansan bu senin için zor olur a.s.

................................................................................................................................................................................................................

aa çok enteresan gerçekten ilk kez duydum böle bi durum.. rolleri değiştiniz heralde, sevişmek isteyen erkek, seks isteyen kadın olmuş :)
neyse, ben psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü organik bi sorun olsa muhtemelen hiç boşalamaz.. korunmadan dedendiniz mi belki prez. soğutuyordur onu ilişkiden..

alla alla çok ilginç
acaba eşin seni orgazma ulaştırmak için dikkatinimi dağıtıyor

Erkekler prezervatifle ilişkiye girdiklerinde penislerindeki sinirlerin prezervatiften ötürü zevki algılamadıklarını bir dergide okumuştum.Birde prezervatif olmadan deneyin canım.

Back
X