çünkü o gelinSiz gidip onun evini temizliyo musunuz niye gelip temizlesin ki su gelinleri biraz salın ya
Alt katımdan çıkan kiracı eşimle aynı soyadını taşıyor gibi yakındı eşimin ailesine.İşinide yaparmış camınıda silermiş kaynanamın hatta bir keresinde gittiğimde evde tek iş yapıyordu ne alakaysa eee tabi bu kadar iş karşılığı olarak az kiraya oturup yalakalık yapıyordu mecburen yani demek istediğim komşunuza verdiğiniz değerin daha azını geline yapıyorsanız gelinin yemeğe çağırması çok bile herkes kendi işini kendi görsün bir zahmet bir evin camları toplam kaç güne yıkanır sanki cumartesiye kaç gün var çok ucuz beklenti içindesiniz değmez.Artık herkes biliyor benim aile durumunu yenge hala abi durumlarını .. cumartesi nişanım olacak annemle temizliğe giriştik yenge hnm bilmesine ragmen bıraktım yardımı kolay gelsine bi ihtiyacınız var mı demeye bile gelmedi. Komşu bana söz verdiği için bugun geldi camları sildi perdelerimizi yıkadı (onn makinesi daha ii yıkıyo diye) geldi kaç defa ne yaptınz diye ama yok abimden dolayı bi ara yukarıya yemege çağırdı o kadr .. annem bugun makine çok çalıştı beyazları sana vereyim demiş benm çamaşırlr yıkanıyor şimdi demiş kapanmış konu . Ver anne daha snra yıkarım dememiş diye annem üzülüyodu bu kadr hayinlk olmazki ama diye. Komsuya da demedik gel yardım et diye kendi geldi sordu diyo ki kaldı ki sen el değilsin diyo. Ya dedim anne boşver salla hallederiz ikimiz dedim . Perşembe hala köyden geliyo o zaman yardıma gelir dedim gösteriş içinbenden dolayı gelmiyordr o dedim boşvee dedim böleler eninde sonnda yalnz kalır sana bakarm anne dedim o da dedim kendi gibi çıkarcı halasına bakar dedim .. annem üzülüyor diye üzülüyorm neden böle bu kadın bana yapma annem için yap bari yazık cidden annem ne yaptı sana hadi ben kötü görümceyim .. annemede bşy belli etmiyorum iyice üzülmesin kadın diye ne yapcam bilemedim yani.. halam gelince yardıma gelir .. ondan yüz buluyor..
Gelininize üzüldüm valla ne alaka siz varsınız anneniz var daha niye yapsın sizde davet edebilirsiniz gel yardım et diye kimsenin evinde işine gücüne karışmam kendi annemin evine bile çünkü herkesin bi düzeni bi temizlik anlayışı var muhtaç mağdur çaresiz değilsinizki sizin le annenizle ilgili bi sağlık sorunu olsa tepkinizi bi nebze anlarım da keyfi keder niye gelsin işin gücün içinde olsun bu seferde gelse yapsa çok bulaştı karıştı müdahale etti olur burada çok konular var gelin görümce kv üçgenindeArtık herkes biliyor benim aile durumunu yenge hala abi durumlarını .. cumartesi nişanım olacak annemle temizliğe giriştik yenge hnm bilmesine ragmen bıraktım yardımı kolay gelsine bi ihtiyacınız var mı demeye bile gelmedi. Komşu bana söz verdiği için bugun geldi camları sildi perdelerimizi yıkadı (onn makinesi daha ii yıkıyo diye) geldi kaç defa ne yaptınz diye ama yok abimden dolayı bi ara yukarıya yemege çağırdı o kadr .. annem bugun makine çok çalıştı beyazları sana vereyim demiş benm çamaşırlr yıkanıyor şimdi demiş kapanmış konu . Ver anne daha snra yıkarım dememiş diye annem üzülüyodu bu kadr hayinlk olmazki ama diye. Komsuya da demedik gel yardım et diye kendi geldi sordu diyo ki kaldı ki sen el değilsin diyo. Ya dedim anne boşver salla hallederiz ikimiz dedim . Perşembe hala köyden geliyo o zaman yardıma gelir dedim gösteriş içinbenden dolayı gelmiyordr o dedim boşvee dedim böleler eninde sonnda yalnz kalır sana bakarm anne dedim o da dedim kendi gibi çıkarcı halasına bakar dedim .. annem üzülüyor diye üzülüyorm neden böle bu kadın bana yapma annem için yap bari yazık cidden annem ne yaptı sana hadi ben kötü görümceyim .. annemede bşy belli etmiyorum iyice üzülmesin kadın diye ne yapcam bilemedim yani.. halam gelince yardıma gelir .. ondan yüz buluyor..
Çamaşır makinesi sorun temizliğe yardım etmesi değil insan olan gelir kolay gelsin der biz yardıma gidiyoruz sonuçta hanfndiye . Çamaşır makinesi makine bozuk bizim. ANnemde 1kere söylemiş. Nişan temizliği dip köşe. Sorun gelmemesi değil sorun hala varken yardım ediyorm bak diye görünmesi Perşembe hala gelecek o zaman çok yardım etmiş gibi gösterecek kendnimakina cok calisti sizde yikansin kismi ne alaka onu anlamadim bir kez daha calissin ne olacak ki?
birde neden temizlige gelsin ki yemege cagirmis iste kadin daha ne yapsin bence siz fazla beklenti icerisindesiniz
yasadiginiz yeri temizliyorsunuz geline hayiflaniyorsunuz
bir temizlik ne kadar zor olabilir yani
bende evlendim evimin temizligini kendim yaptim kimseyede bak goruyomusun gelmediler bile diye gonul koymadim neden gelsinler ki
Biz ona ediyorsak temizlk o da etmek zorunda evet..Nişan olacak diye evi niye kırkladınız?
Gelin size yardim etmek zorunda mi?
Siz onun evini temizliyor musunuz?
O zaman da siz lafinizi soyleyin. Sizi aptal yerine koymasin. Ayrica siz de gidip ona yardim etmeyinÇamaşır makinesi sorun temizliğe yardım etmesi değil insan olan gelir kolay gelsin der biz yardıma gidiyoruz sonuçta hanfndiye . Çamaşır makinesi makine bozuk bizim. ANnemde 1kere söylemiş. Nişan temizliği dip köşe. Sorun gelmemesi değil sorun hala varken yardım ediyorm bak diye görünmesi Perşembe hala gelecek o zaman çok yardım etmiş gibi gösterecek kendni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?