- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Çağırdığında da gittik çağırmadgnda daa aile olmak bunu gerektirr çünkü . Kendi mevlüt yaptı çıktık yukarı yardım lazımmı diye ettik yada kendi çağırdı yetiştirememiş makine çok çalıştı dedi bize verdi çamaşırlarını yıkadık astık ütüledik verdik .. benm umurumda değil annem çok üzülüyorBizi çağırmadıgi zaman da gittik yardım etmeye demişsiniz. Kadın sizden böyle bir şey istememiş siz yapıyorsunuz sonra o da yapmak zorunda diyorsunuz. Hayır değil. İstenmeyen bir şey yaptığınızda karsinizdakinin size borçlu kalacağını sanmayın yok öyle bir şey. Ayrıca annenizin çamaşır olayı da gerçekten saçmalık illa bir iş yaptiracaksiniz geline. Daha önceki çamaşırlar nerede yıkanmışsa gitsin orda yıkansın. Hala gelince mutfaktan çıkmıyor demişsiniz siz de söyleyin o zaman diğer günler yanımızda yoksun Hala gelince gösteriş yapıyorsun diye
Komşunn bana sözü vardı camlarımı sildi perdelerimi yıkadı hepsi bu . O da biliyo bunu sözünü .Çağırdığında da gittik çağırmadgnda daa aile olmak bunu gerektirr çünkü . Kendi mevlüt yaptı çıktık yukarı yardım lazımmı diye ettik yada kendi çağırdı yetiştirememiş makine çok çalıştı dedi bize verdi çamaşırlarını yıkadık astık ütüledik verdik .. benm umurumda değil annem çok üzülüyor
Ya yapmal zorunda değil anlıyorm ama bi çok yardım ettik kendi ailesi kalabalık kahvaltıya geldi annem ben hep yardım ettik söyledi ne olacak yapalım ne yapılacaksa . Anneme defalarca söylüyorum boşver diyorm ama kadın üzülüyorSu gelin savunuculari anlamiyorum bende gelinim bende gorumceyim gelinimiz benim her isime kosar bende ona olmasi gereken bu yardim edilir insanlik namina makinaya bi perde atsin nolmus makinaya vebami bulasacak bozulacakmi. Ben 2 yildir kus oldugum gorumcemin kinasinda gittim temizlikte yaptim kina mazemelerini bile gittim ben aldim baska sehire nikahina esim gitmedi ben gittim yanliz kalmiyim gelin dedi diye ne oldu incilerim mi dokuldu. Ne zaman insanliktan yardimseverlikten ciktik ya herkes yopmok zorondomo yazmis. Bosver arkadasim bi makinaya camasir atamicak kadar acizse sizde slm bile vermeyin herkes hhakettigini bulur
Çağırdığında da gittik çağırmadgnda daa aile olmak bunu gerektirr çünkü . Kendi mevlüt yaptı çıktık yukarı yardım lazımmı diye ettik yada kendi çağırdı yetiştirememiş makine çok çalıştı dedi bize verdi çamaşırlarını yıkadık astık ütüledik verdik .. benm umurumda değil annem çok üzülüyor
Kendi çamaşır konusunu yapmasa annemde yapmazdı zaten mesafe istiyosan sende istemeyeceksin bildiğim budur.. kaç defa konustuk .. yok bişiy dio .. bende bi daha konuşmadım. Bir tek miras konusuda sıkıntı oldu babamdan bize daireler kaldı abime 2 verdik bana 1 . ONU da kiraya verdşk dedim kirayı alacam hepsi ayaklandı kendi dairemin kirasını alıyolr ses etmedim yenge hnm arkamdan konuştu duydum arkamdan baya sallamış durumlr karışık yani sevmiyo istemiyor beni annemide beni savunuyor diye istemiyor ama annem hala yardımına koşuyorSizin aile kavramınız bu olabilir ama unutmayın herkes aynı düşünemez. Belli ki mesafeli olmak istiyor ki bu da kendisinin bileceği iş. Benim görümcem hakkımda böyle konuşsa ben de mesafeli dururum burda yazacaginiza iki medeni insan gibi konuşun ne sıkıntınız varsa
Pardon ya yanlis alintilamisim galibaSizin aile kavramınız bu olabilir ama unutmayın herkes aynı düşünemez. Belli ki mesafeli olmak istiyor ki bu da kendisinin bileceği iş. Benim görümcem hakkımda böyle konuşsa ben de mesafeli dururum burda yazacaginiza iki medeni insan gibi konuşun ne sıkıntınız varsa
HEhe evet uydrdum :) neden böyle bşy yapayım ki üstelik burada söz konusu herseyine koşmuş olan annem.. ben biliyorum kendi ailesi geldiğinde baya kalabalık yarıdm ettik ve dahası da var hee bu durumdan snra annemi de yollamam kendmde gitmem bşy istediğinde onn gibi uydururzBen sizin gelin hanıma yardıma gitmediginizi düşünüyorum
Herkes size yüklenince yardima gidiyoruz dediniz gibi geldi bana
Eger yardima gitseydiniz konuyu yazarken en başta zaten bundan kesinlikle bahsederdiniz
Onada uzulme takmasin oda takarsa uzulur bosver sen guzel gunune odaklanYa yapmal zorunda değil anlıyorm ama bi çok yardım ettik kendi ailesi kalabalık kahvaltıya geldi annem ben hep yardım ettik söyledi ne olacak yapalım ne yapılacaksa . Anneme defalarca söylüyorum boşver diyorm ama kadın üzülüyor
Oğlu ve torunları yüzünden ses etmiyor annem susuyor benm umurumda değil zaten Perşembe hala gelince o var diye edecekOnada uzulme takmasin oda takarsa uzulur bosver sen guzel gunune odaklan
Hala kim neden onun gozune girmeyw calistigini soyluyorsunuz onu anlamadimOğlu ve torunları yüzünden ses etmiyor annem susuyor benm umurumda değil zaten Perşembe hala gelince o var diye edecek
Hala da bizşmle kalıyo hala benden daha çok abime yardım eder maddi hatta benden alır abime verir erkek evlat bende hakkımı savunurm pek sevilmem evde bu yuZden abimde karısınm sözüne bakar işine geldiğinden ee paraHala kim neden onun gozune girmeyw calistigini soyluyorsunuz onu anlamadim
Hiii anladimm ozmanda gelirse saol cnm sen gelmeyince biz komsuyla yaptik de o sizi kapidan cevirdiyse sizde onu cevirin ama o hala herturlu zaten onlara destek olur erkek evlat sonucta boru degilHala da bizşmle kalıyo hala benden daha çok abime yardım eder maddi hatta benden alır abime verir erkek evlat bende hakkımı savunurm pek sevilmem evde bu yuZden abimde karısınm sözüne bakar işine geldiğinden ee parapek umursamaz beni :) bu yuzden annemde beni savunur tamamen duygusal yani
BAK kendniz diyorsnz abnem babaö beni rahat yetiştirdi diye kendisi anne baba evnde bu kadar rahat değidi tanıdık ondan biliyoruz eğer biz yapöasak etmesek tamam haklısın kimse kimsenn temizliğini yapmak zorunda değil kendisi çağırır yardım ederiz çağırmaz sorarız yap der yaparız yedi kat yabancı soruyor hee tam tersi olsun yardım etmesin uzak oturmuyoruz üst kattasn insanlk görevidir bu. Benm umurumda dğeil annem üzülüyoYapmak zorunda degil, kendi istiyorsa yapar zaten. Ne hakla onu yapmadi, bunu yapmadi diyorsunuz ki? Sirf evlendi diye elin temizligini yapmak zorunda degil kimse.
Annem ve babam beni cok rahat yetistirdiler sagolsunlar. Ee annemin evinde yapmadigim hizmeti baskalarina yapacak degilim. Hicte gidip gorumce, kayinvalide ve diger elalemin evindeki temizlige filan elimi süremem, sürmedim de 5 senedir.
Esimle beraber kendi evimizi cekip ceviriyoruz şukur. Herkes yapsin temizligini bir zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?