Gerçekten nankör bu insanlar

Hatırladım sizi galiba sizin babanızdan düşen malları abinize vermiştiniz değil mi hatta tapusu size ait olan evin kirasınıda gelininiz alıyordu vermiyor du size, abinizle doğru düzgün konuşamıyordunuZ Bile hallettiniz mi ev sorununu.

Eğer annem ve ben gidiyorsak ona misafir geldiğinde yardıma çağırmadan yada çağırdıgında ki aile çağırmaya gerek yok komşu çağırmadan geliyo dolayısıyla insanda bekliyor. Perşembe günü hala geldiğinde memleketten bizim evden mutfaktan çıkmaz yardım eder o zamanda çağırmamş olucaz

Baska sorunlariniz mi vardi onceden? Yoksa sadece bu anlattiginizda sorun goremedim. Beklentiye kendi kendinize girmissiniz. Gerceklesmeyince uzulmussunuz. Ben boyle bir ise girissem kimseye guvenmem, bir sey de beklemem. Yardima ihtiyacim olacagini dusunuyorsam oncesinde kibarca sorarim. Sizinki gereksiz bir trip olmus.

Tabiki zorunluluğu yok gelmesi insanlık göstergesidir . Ama biz ona hep yardım ettik her koşulda çağırdıgında da çağırmadgnda da
Zaten her zaman olan bir temizlik değil sonuçta nişan için yapılan bir olay bence gelmeliydi özel bir gün sonuçta ailecek bişeyleri yapmak daha anlamlı

Kimse kimsenn pisliğini temizlemek zorunda değil tabi yemgge çağırmasıda abimden dolayı evet abim yada hala yokken hiçbşy yapmıyo zaten. Ona misafr geldiğinde annem ben gidiyoruz yardıma temizlğe yemege dolayısıyla bekliyo insan biz yapmasak oda yapmasın eyw. Sonra çok yoruldum diye millete anlatıyo beraber yaptık oluyo

Abimle aram onn yuzunden bi ara açıldı snra dedimki bak beni sevme ama abimle arama fitne sokma ben sana karısmıyorm sende abimle bana karısma dedim biraz durdu eskiden olaylar oldu ben annem hep yardom ettik ondan bekliyor insan

Ya bilemezsin illaki bir kaynanalık görmüş olabilir.

Sorun vardı önceden evet kendisi abim hala arkamdan baya konustulr evde istenmiyorm hakkımı yiyorlr üstüne abimi dolduruyor abimde ona uyuyo saf 40yasında adam aklı fikri kısacası işine geliyo .biz hep yardıma gittik annemle ettik sorduk böle anlar aile ile yapılr millet yada birileri varken gövde gösterisi olmaz

Ya bilemezsin illaki bir kaynanalık görmüş olabilir.
Annem sesiszdir yenge hnm tersler cvp vermez zaten hasta annem duygusal .. yardım eder düşünr kışlk yemeklerini yapar hazırlar ama yaranamaz

Kimse sizin evinizi temizlemek zorunda değil! Bu gelinlerden ne istiyosunuz ya?! Gelseydi temizliği yapsaydı, annene kahve yapsaydı, çamaşırları yukarda yıkasaydı, yetmeyip size yemek hazırlasaydı ne iyi gelin olurdu dimi? Karseşim o ev seninse o gelinin evi ayrıysa orda yaşamıyosa böyle bi beklentiye giremezsin. Ayrıca makina çok çalıştı beyazları da sen yıka ne demek ya çok saçma cidden sırf gelin diye bi şeyler yaptırmak için uydurulmuş bi şey. Ne kadar çalışabilir ki ortalama 1.5-2 saatten en fazla 4 kere yıkarsın. O makina o motor durmadan da çalışabilir. Yeri geliyo arabaya 24 saat biniyoruz ay çok bindik biraz yürüyelim mi diyoruz? Buzdolabı da sürekli çalışıyo?! Bu nasıl bi mantık? Gelin olması yeterli...iyi ki gelmemiş oh, kendiniz temizleyin. Kaynanalar görünceler gelinleri rahat bırakın. Gelinse size mi hizmetçi ?

Annem sesiszdir yenge hnm tersler cvp vermez zaten hasta annem duygusal .. yardım eder düşünr kışlk yemeklerini yapar hazırlar ama yaranamaz
Bence yinede bir insan durduk yere terslemez. Durduk yere yapması için deli olması lazım.

Birinin nişanı olacağında çamaşırlarını yıkamak hiç aklıma bile gelmez ilk kez duyuyorum.

Olayları ne kadr Farklı algılıyorsunuz yaa kimse gelip temizlesin demedik insan olan insanlık için kolay gelsin der annemle ben gidiyorsak yardıma çağırmadan yada çağırdığnda soruyorsak ne yaptın ne ettin biz ne yapalım diye insanlkiçin soruyoruz o da abimle arama gireceğine azcık insan olsun millete o gün yaptık bşyler diyecek aksi olsa niye bekliyim yada umurumda olmaz annem çok üzülüyor annemn yaptığı iyilikleri kendi annesi yapmamıştır bee

Bence yinede bir insan durduk yere terslemez. Durduk yere yapması için deli olması lazım.
Annemn yptgı hiçbir şey yok çağırırsa gider çağırmazsa gitmez yenge hnm beni sevmediği için evde varım diye annemi de çağırmıyo etmiyo abim hala varken çağırıyo ama anne yemek varmı kışlık yaptıysa ver demeyi biliyo anne kardesm gelecek ekmek yoğursana demeyi biliyor yada annem saf yardım ediyimmi kızım diyor edio

Kesin öyledir. Karşılığını görmüyosan sen de gitme annen de gitmesin sonra o gelmedi demeyin.

Bizi çağırmadıgi zaman da gittik yardım etmeye demişsiniz. Kadın sizden böyle bir şey istememiş siz yapıyorsunuz sonra o da yapmak zorunda diyorsunuz. Hayır değil. İstenmeyen bir şey yaptığınızda karsinizdakinin size borçlu kalacağını sanmayın yok öyle bir şey. Ayrıca annenizin çamaşır olayı da gerçekten saçmalık illa bir iş yaptiracaksiniz geline. Daha önceki çamaşırlar nerede yıkanmışsa gitsin orda yıkansın. Hala gelince mutfaktan çıkmıyor demişsiniz siz de söyleyin o zaman diğer günler yanımızda yoksun Hala gelince gösteriş yapıyorsun diye

Çok fazla beklenti içine girmişsiniz.
Benm umurumda değil annem çok yardım eder ondan o üzülüyo aslında beni sevip sevmemesi umurumda değil ben tek başıma yapar ederim ediyorm da çok şükür ama annem yenge hnma çok yardım etti ediyo hala dolayısıyla bekliyo ne desem anlamıyo

Kesin öyledir. Karşılığını görmüyosan sen de gitme annen de gitmesin sonra o gelmedi demeyin.
Çağırıyo annemi annem dayamayıp gidio ne kdr desemde anlamıyo abin hatrına olsun o bilmezse allah biliyo dio . Bazen yenge hnmda bize verir çamaşırlarnı kendi makinesi çok çalışnca motor yorulrmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…