Hatırladım sizi galiba sizin babanızdan düşen malları abinize vermiştiniz değil mi hatta tapusu size ait olan evin kirasınıda gelininiz alıyordu vermiyor du size, abinizle doğru düzgün konuşamıyordunuZ Bile hallettiniz mi ev sorununu.Çamaşır makinesi sorun temizliğe yardım etmesi değil insan olan gelir kolay gelsin der biz yardıma gidiyoruz sonuçta hanfndiye . Çamaşır makinesi makine bozuk bizim. ANnemde 1kere söylemiş. Nişan temizliği dip köşe. Sorun gelmemesi değil sorun hala varken yardım ediyorm bak diye görünmesi Perşembe hala gelecek o zaman çok yardım etmiş gibi gösterecek kendni
Eğer annem ve ben gidiyorsak ona misafir geldiğinde yardıma çağırmadan yada çağırdıgında ki aile çağırmaya gerek yok komşu çağırmadan geliyo dolayısıyla insanda bekliyor. Perşembe günü hala geldiğinde memleketten bizim evden mutfaktan çıkmaz yardım eder o zamanda çağırmamş olucazGelininize üzüldüm valla ne alaka siz varsınız anneniz var daha niye yapsın sizde davet edebilirsiniz gel yardım et diye kimsenin evinde işine gücüne karışmam kendi annemin evine bile çünkü herkesin bi düzeni bi temizlik anlayışı var muhtaç mağdur çaresiz değilsinizki sizin le annenizle ilgili bi sağlık sorunu olsa tepkinizi bi nebze anlarım da keyfi keder niye gelsin işin gücün içinde olsun bu seferde gelse yapsa çok bulaştı karıştı müdahale etti olur burada çok konular var gelin görümce kv üçgeninde
Tabiki zorunluluğu yok gelmesi insanlık göstergesidir . Ama biz ona hep yardım ettik her koşulda çağırdıgında da çağırmadgnda daBen gelin hanımın yerinde olsam ayıp olmasın diye uğrardım ama gelmek yapmak zorunda değil tabi
Baska sorunlariniz mi vardi onceden? Yoksa sadece bu anlattiginizda sorun goremedim. Beklentiye kendi kendinize girmissiniz. Gerceklesmeyince uzulmussunuz. Ben boyle bir ise girissem kimseye guvenmem, bir sey de beklemem. Yardima ihtiyacim olacagini dusunuyorsam oncesinde kibarca sorarim. Sizinki gereksiz bir trip olmus.Artık herkes biliyor benim aile durumunu yenge hala abi durumlarını .. cumartesi nişanım olacak annemle temizliğe giriştik yenge hnm bilmesine ragmen bıraktım yardımı kolay gelsine bi ihtiyacınız var mı demeye bile gelmedi. Komşu bana söz verdiği için bugun geldi camları sildi perdelerimizi yıkadı (onn makinesi daha ii yıkıyo diye) geldi kaç defa ne yaptınz diye ama yok abimden dolayı bi ara yukarıya yemege çağırdı o kadr .. annem bugun makine çok çalıştı beyazları sana vereyim demiş benm çamaşırlr yıkanıyor şimdi demiş kapanmış konu . Ver anne daha snra yıkarım dememiş diye annem üzülüyodu bu kadr hayinlk olmazki ama diye. Komsuya da demedik gel yardım et diye kendi geldi sordu diyo ki kaldı ki sen el değilsin diyo. Ya dedim anne boşver salla hallederiz ikimiz dedim . Perşembe hala köyden geliyo o zaman yardıma gelir dedim gösteriş içinbenden dolayı gelmiyordr o dedim boşvee dedim böleler eninde sonnda yalnz kalır sana bakarm anne dedim o da dedim kendi gibi çıkarcı halasına bakar dedim .. annem üzülüyor diye üzülüyorm neden böle bu kadın bana yapma annem için yap bari yazık cidden annem ne yaptı sana hadi ben kötü görümceyim .. annemede bşy belli etmiyorum iyice üzülmesin kadın diye ne yapcam bilemedim yani.. halam gelince yardıma gelir .. ondan yüz buluyor..
Zaten her zaman olan bir temizlik değil sonuçta nişan için yapılan bir olay bence gelmeliydi özel bir gün sonuçta ailecek bişeyleri yapmak daha anlamlıTabiki zorunluluğu yok gelmesi insanlık göstergesidir . Ama biz ona hep yardım ettik her koşulda çağırdıgında da çağırmadgnda da
Kimse kimsenn pisliğini temizlemek zorunda değil tabi yemgge çağırmasıda abimden dolayı evet abim yada hala yokken hiçbşy yapmıyo zaten. Ona misafr geldiğinde annem ben gidiyoruz yardıma temizlğe yemege dolayısıyla bekliyo insan biz yapmasak oda yapmasın eyw. Sonra çok yoruldum diye millete anlatıyo beraber yaptık oluyoKadının yapmadığı şeyleri uzun uzadıya anlatmışsınız, yemeğe çağırmış, abimden dolayı diye geçiştirivermişsiniz. Nankörlük böyle bir şey işte.
Bir de neden bir başkası sizin pisliğinizi temizlesin? Sırf abinizle evlendi diye bu onun görevi olmuyor. 2 güne yapın 3 güne yapın kimseye minnet etmeyin.
Abimle aram onn yuzunden bi ara açıldı snra dedimki bak beni sevme ama abimle arama fitne sokma ben sana karısmıyorm sende abimle bana karısma dedim biraz durdu eskiden olaylar oldu ben annem hep yardom ettik ondan bekliyor insanSiz gorumcesiniz anneniz onun kayınvalidesi mesafeli olmak istiyor belli ki.buraya o yazsaydi gorumcemin nişanı var benden iş bekliyorlar ben kendimi kullandırmak istemiyorum bilmem ne diye bir çok kişi ona hak verirdi yani öyle düşünün sizde gelin olacaksınız bosverin abinizle mutlu olsun size sorun cikartmasin yeter yardımı da eksik olsun
Ya bilemezsin illaki bir kaynanalık görmüş olabilir.Artık herkes biliyor benim aile durumunu yenge hala abi durumlarını .. cumartesi nişanım olacak annemle temizliğe giriştik yenge hnm bilmesine ragmen bıraktım yardımı kolay gelsine bi ihtiyacınız var mı demeye bile gelmedi. Komşu bana söz verdiği için bugun geldi camları sildi perdelerimizi yıkadı (onn makinesi daha ii yıkıyo diye) geldi kaç defa ne yaptınz diye ama yok abimden dolayı bi ara yukarıya yemege çağırdı o kadr .. annem bugun makine çok çalıştı beyazları sana vereyim demiş benm çamaşırlr yıkanıyor şimdi demiş kapanmış konu . Ver anne daha snra yıkarım dememiş diye annem üzülüyodu bu kadr hayinlk olmazki ama diye. Komsuya da demedik gel yardım et diye kendi geldi sordu diyo ki kaldı ki sen el değilsin diyo. Ya dedim anne boşver salla hallederiz ikimiz dedim . Perşembe hala köyden geliyo o zaman yardıma gelir dedim gösteriş içinbenden dolayı gelmiyordr o dedim boşvee dedim böleler eninde sonnda yalnz kalır sana bakarm anne dedim o da dedim kendi gibi çıkarcı halasına bakar dedim .. annem üzülüyor diye üzülüyorm neden böle bu kadın bana yapma annem için yap bari yazık cidden annem ne yaptı sana hadi ben kötü görümceyim .. annemede bşy belli etmiyorum iyice üzülmesin kadın diye ne yapcam bilemedim yani.. halam gelince yardıma gelir .. ondan yüz buluyor..
Sorun vardı önceden evet kendisi abim hala arkamdan baya konustulr evde istenmiyorm hakkımı yiyorlr üstüne abimi dolduruyor abimde ona uyuyo saf 40yasında adam aklı fikri kısacası işine geliyo .biz hep yardıma gittik annemle ettik sorduk böle anlar aile ile yapılr millet yada birileri varken gövde gösterisi olmazBaska sorunlariniz mi vardi onceden? Yoksa sadece bu anlattiginizda sorun goremedim. Beklentiye kendi kendinize girmissiniz. Gerceklesmeyince uzulmussunuz. Ben boyle bir ise girissem kimseye guvenmem, bir sey de beklemem. Yardima ihtiyacim olacagini dusunuyorsam oncesinde kibarca sorarim. Sizinki gereksiz bir trip olmus.
Annem sesiszdir yenge hnm tersler cvp vermez zaten hasta annem duygusal .. yardım eder düşünr kışlk yemeklerini yapar hazırlar ama yaranamazYa bilemezsin illaki bir kaynanalık görmüş olabilir.
Bence yinede bir insan durduk yere terslemez. Durduk yere yapması için deli olması lazım.Annem sesiszdir yenge hnm tersler cvp vermez zaten hasta annem duygusal .. yardım eder düşünr kışlk yemeklerini yapar hazırlar ama yaranamaz
Artık herkes biliyor benim aile durumunu yenge hala abi durumlarını .. cumartesi nişanım olacak annemle temizliğe giriştik yenge hnm bilmesine ragmen bıraktım yardımı kolay gelsine bi ihtiyacınız var mı demeye bile gelmedi. Komşu bana söz verdiği için bugun geldi camları sildi perdelerimizi yıkadı (onn makinesi daha ii yıkıyo diye) geldi kaç defa ne yaptınz diye ama yok abimden dolayı bi ara yukarıya yemege çağırdı o kadr .. annem bugun makine çok çalıştı beyazları sana vereyim demiş benm çamaşırlr yıkanıyor şimdi demiş kapanmış konu . Ver anne daha snra yıkarım dememiş diye annem üzülüyodu bu kadr hayinlk olmazki ama diye. Komsuya da demedik gel yardım et diye kendi geldi sordu diyo ki kaldı ki sen el değilsin diyo. Ya dedim anne boşver salla hallederiz ikimiz dedim . Perşembe hala köyden geliyo o zaman yardıma gelir dedim gösteriş içinbenden dolayı gelmiyordr o dedim boşvee dedim böleler eninde sonnda yalnz kalır sana bakarm anne dedim o da dedim kendi gibi çıkarcı halasına bakar dedim .. annem üzülüyor diye üzülüyorm neden böle bu kadın bana yapma annem için yap bari yazık cidden annem ne yaptı sana hadi ben kötü görümceyim .. annemede bşy belli etmiyorum iyice üzülmesin kadın diye ne yapcam bilemedim yani.. halam gelince yardıma gelir .. ondan yüz buluyor..
Olayları ne kadr Farklı algılıyorsunuz yaa kimse gelip temizlesin demedik insan olan insanlık için kolay gelsin der annemle ben gidiyorsak yardıma çağırmadan yada çağırdığnda soruyorsak ne yaptın ne ettin biz ne yapalım diye insanlkiçin soruyoruz o da abimle arama gireceğine azcık insan olsun millete o gün yaptık bşyler diyecek aksi olsa niye bekliyim yada umurumda olmaz annem çok üzülüyor annemn yaptığı iyilikleri kendi annesi yapmamıştır beeKimse sizin evinizi temizlemek zorunda değil! Bu gelinlerden ne istiyosunuz ya?! Gelseydi temizliği yapsaydı, annene kahve yapsaydı, çamaşırları yukarda yıkasaydı, yetmeyip size yemek hazırlasaydı ne iyi gelin olurdu dimi? Karseşim o ev seninse o gelinin evi ayrıysa orda yaşamıyosa böyle bi beklentiye giremezsin. Ayrıca makina çok çalıştı beyazları da sen yıka ne demek ya çok saçma cidden sırf gelin diye bi şeyler yaptırmak için uydurulmuş bi şey. Ne kadar çalışabilir ki ortalama 1.5-2 saatten en fazla 4 kere yıkarsın. O makina o motor durmadan da çalışabilir. Yeri geliyo arabaya 24 saat biniyoruz ay çok bindik biraz yürüyelim mi diyoruz? Buzdolabı da sürekli çalışıyo?! Bu nasıl bi mantık? Gelin olması yeterli...iyi ki gelmemiş oh, kendiniz temizleyin. Kaynanalar görünceler gelinleri rahat bırakın. Gelinse size mi hizmetçi ?
Annemn yptgı hiçbir şey yok çağırırsa gider çağırmazsa gitmez yenge hnm beni sevmediği için evde varım diye annemi de çağırmıyo etmiyo abim hala varken çağırıyo ama anne yemek varmı kışlık yaptıysa ver demeyi biliyo anne kardesm gelecek ekmek yoğursana demeyi biliyor yada annem saf yardım ediyimmi kızım diyor edioBence yinede bir insan durduk yere terslemez. Durduk yere yapması için deli olması lazım.
Kesin öyledir. Karşılığını görmüyosan sen de gitme annen de gitmesin sonra o gelmedi demeyin.Olayları ne kadr Farklı algılıyorsunuz yaa kimse gelip temizlesin demedik insan olan insanlık için kolay gelsin der annemle ben gidiyorsak yardıma çağırmadan yada çağırdığnda soruyorsak ne yaptın ne ettin biz ne yapalım diye insanlkiçin soruyoruz o da abimle arama gireceğine azcık insan olsun millete o gün yaptık bşyler diyecek aksi olsa niye bekliyim yada umurumda olmaz annem çok üzülüyor annemn yaptığı iyilikleri kendi annesi yapmamıştır bee
Benm umurumda değil annem çok yardım eder ondan o üzülüyo aslında beni sevip sevmemesi umurumda değil ben tek başıma yapar ederim ediyorm da çok şükürÇok fazla beklenti içine girmişsiniz.
Çağırıyo annemi annem dayamayıp gidio ne kdr desemde anlamıyo abin hatrına olsun o bilmezse allah biliyo dio . Bazen yenge hnmda bize verir çamaşırlarnı kendi makinesi çok çalışnca motor yorulrmşKesin öyledir. Karşılığını görmüyosan sen de gitme annen de gitmesin sonra o gelmedi demeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?