gerçekten nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum

bucakmagduru

XXL KIYAFET GİYMİCEM
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
1.864
1
116
Bursa
merhaba arkadaşlar eğer buraya yazıp birilerine bişileri anlatamzsam biraz daha durursam boğulacağımı hissetmeye başladım sözlüm akşam işinden ayrıldığını söyledi bana neden sorma sakın yazmış tamam hayatım ne zaman istersen ozaman anlat dedim yaklaşık 2 saat sonra nasılsın hayatım dediğinde lütfen yarına kadar bana bişey sorma yalnız bırak demiş ben bu insanla hayatımı birleştiricem ama o her sorunu olduğunda böle yapıyo konusmak istemiyor benimle kendi ailesiyle veya kendi içinde yaşıyo olaylarını en son bana anlatıyo bundan 15 gün önce ben işimden çıkarıldım ilk aradığım oydu ama o devamlı beni ikinci plana atıyo buda benim canımı yakıyo şuan aramıyorum mesaj atmıyorum ama canımda çok yanıyo on azından buraya yazıp biraz rahatlamak istedim değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar eğer buraya yazıp birilerine bişileri anlatamzsam biraz daha durursam boğulacağımı hissetmeye başladım sözlüm akşam işinden ayrıldığını söyledi bana neden sorma sakın yazmış tamam hayatım ne zaman istersen ozaman anlat dedim yaklaşık 2 saat sonra nasılsın hayatım dediğinde lütfen yarına kadar bana bişey sorma yalnız bırak demiş ben bu insanla hayatımı birleştiricem ama o her sorunu olduğunda böle yapıyo konusmak istemiyor benimle kendi ailesiyle veya kendi içinde yaşıyo olaylarını en son bana anlatıyo bundan 15 gün önce ben işimden çıkarıldım ilk aradığım oydu ama o devamlı beni ikinci plana atıyo buda benim canımı yakıyo şuan aramıyorum mesaj atmıyorum ama canımda çok yanıyo on azından buraya yazıp biraz rahatlamak istedim değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim

Canım benim belki senden çekiniyor olabilir...
Ama bunu aşabilmesi için zaman gerekli..Tabiki bunda senin büyük payın olacak...
Kendince nedenleri vardır..Bazen insan en yakınına bile anlatamıyor herşeyi...
Bunu sürekli irdeleyip dile getirirsen bi düzelme yaşamassın...
Yavaş yavaş bir ara bence su daha doğru olur yada böyle paylaşsak die sakin zamanlarında anlatabilirsin...
Sonucta suan zor bir süreçte işten ayrıldı..Yeni başlangıçlar gerekecek...En önemlisi maddi olarak zor bi zamana girecek...
Arama o arayana kadar da bekle...
Umarım herşey gönlünce olur...

Son düzenleme:
Bazı insanlar bazı şeyleri içinde yaşamayı sever. ışten çıkarılmasına muhtemelen çok üzülmüştür ve içinde sindirmeye çalışıyor olabilir. Ama yine de tuhaf geldi bana, insanın canı yandığında en çok paylaşmak isteyeceği kişi sevdiğidir. Sen daha iyi tanırsın sözlünü, seninle paylaşımı mı az, yoksa gerçekten bazı şeyleri içinde yaşamayı mı seviyor ?

erkekler için böyle şeyler daha zordur. anlatınca güçsüz aciz olacağını düşünüyordur. üzerine gitmeyin birkaç gün hiç soru sormayın.
ne zaman istersen yanındayım seni seviyorum gibi msjlar atın. onu eleştirmenizden korkuyordur.
üzerine giderseniz kırıcı olabilir.

karakter meselesi aslında
bu seni ikinci plana atmasıyla ilgili değil bence
insan bazen morali bozuk olunca kimseyle konuşmmak, kimsenin sorularını cevaplamak istemiyor
onunki de öyle sanırım
eğer hiç paylaşmak istemiyorsa elbette sorun ama kendini biraz toparlayıp paylaşacaksa çok dert değil
soru sormadan yanında olduğunu hissettirebilirsin
o konuyu hiç açmadan konuşabilirsin

aramıyorum zaten msjda atmıyorum biliyorumki sabah uyandığı zaman kendine geldiğinde tosunum diye mesajını atacak bana ama sabahın nasıl olacağını bilmiyorum ben onunla konusmadan uyuyamam çünnkü sanırım sabahı sabah ederim bu gece

eskiden bende böyleydim ama sevgilim tepkisini koydu,artık paylaşıyorum onunla
zamanında beni anlamayacağını düşünüğü için anlatmazdım fazla

az önce seni çok seviyorum iyi geceler mesajı geldi kızlar o bile mutlu etmeye yetti beni ama dedim ya uyku haram bana bu gece sesini duymadan asla uyuyamam

valla canım başka sorunlarınız varmı bilmiyorum ama bi erkek için işten çıkarılmak gerçekten travma, bugun hatta yarın konuşmak istememesi çok normal bence, üstüne gitme, bi kaç gün sonra anlatır:hulya:

Bende bazı seyleri sevgilimle paylasmazdım aynen bir arkadasın dedigi gibi icimde yasamayı severdim..

Hatta kızdıgım,sinirlendigim zaman aramam,konusmam konusturmaya calısır ben daha cok sinirlenirim cünkü sakinlesmem icin yalnız kalma ihtiyacını duyuyorum ben..Yani belki kisili böyledir ama bi yerde sizinle de paylasması gerekir..Hep böyle oldugunu söylemissiniz.. :olmaz:

Ciddi ciddi konusun sözlünüzle ben bu sekilde davranmıyorum senden de aynı sekilde bekliyorum,İkinci plana atılmıs gibi hissediyorum kendimi deyin..bilmiyorumkismile

arkadaşlar çok iyi geldi size anlatmak bir an olsun rahatladım annemin bile haberi yok işten çıktığına dair birine anlatmazsam iyice delirirdim dert ortağım olduğunuz için teşekkür ederim

kendimi cok kotu hissediyorsam bende yalniz kalmak isterim ve konusmak istemem..sana sorunu soylemis ve sorma demis.,moralini bozan seyin nedenini soylemis bu yuzden takacak bisey yok..uzerine gitme rahat sekilde uyu.eger sende boyle huzursuz olursan onun morali daha cok bozulur.seni uzmek istemedigi icin anlatmamis zaten demesi gerekni demis..bosver takma.bu cocuk seni seviyor ve uzmek istemiyoryerimseniben

Son düzenleme:
kendimi cok kotu hissediyorsam bende yalniz kalmam ve konusmak istemem..sana sorunu soylemis ve sorma demis.,moralini bozan seyin nedenini soylemis bu yuzden takacak bisey yok..uzerine gitme rahat sekilde uyu.eger sende boyle huzursuz olursan onun morali daha cok bozulur.seni uzmek istemedigi icin anlatmamis zaten demesi gerekni demis..bosver takma.bu cocuk seni seviyor ve uzmek istemiyoryerimseniben

tşk ederim destekleriniz için içim biraz daha iyi şimdi daha rahat uyuyabileceğim

bu tarz problemlerı zamanla yavaş yavaş duzeltebılırsın. acele etme onu ürkütme derım, bellı kı içine atan bırı, şuan onun ıstedıgı gibi olsun sessiz kal, ama bıraz sakınleştıgınde bu durumun senı incittiğini bilmesını sagla. uzlaşmaya çalışmalısın, hatalar duzeltılmek içindır, konuşmaya içini dökmeye alıştırabılırsın onu sabırla.

erkek için iş konusu çok hassas bunu aslında hepimiz biliriz ama yinede sorun ederiz niye ordaki sorunları bahsetmek onlar için bu kadar zordur diye
üzülme canım daha sonra anlatır
tam evlilik arifesinde yaşanmış üstelik
stresi bundandır

canlarım çok teşekkür ederim mesajlarınızla destek olduğunuz için ama bugün hemen farklı biyerde iş görüşmesine gitti ve sanırım olucak Allahım yüzümüze güldü umarım hersey daha iyi olacak şuan hala bişi demedim 2.plana atılmak konusundada halada anlatmadı neler olduğunu sadece görüşmeye gittiğini ve olumlu olduğunu söledi bikç gün geçsin kendiliğinden anlatıcakdır zaten hiç yaşanmamış saymaya çalısıcam tekrar tekrar destekleriniz için teşekkürler

Back
X