Gerçekten ne yapmalıyım?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Merhaba kk üyeleri hayırlı geceler herkese...Sorunum ne yazık ki eşimin ailesi.Biz görücü usulü evlendik kendi aramızda bir sıkıntı yok şükür ama ailesiyle olan oldu.Verilen vaadler yerine gelmediöalışverişlerde yapılan hareketler beni onlardan soğuttu çok ayrıntı var bende açıp ne cumaları kutladım nede cana yakın samimi davrandım muhabbet nasılsın iyi misinden öteye gitmiyor artık.Benim rahatsızlığım şu eşimin dedesinin(annesinin babası) evinde yaşıyoruz eşyalarda ben ucuza kaçtım eşim rahatsız oluyordu ailesi harcıyor diye gerçekten çok minimum harcattım onlara biz iki katını falan harcamışızdır rahat.Benim herşeyimi abim yaptı erzağıma kadar o aldı o kadarını söyleyeyim.eşim asgari ücretle çalışıyor geriye dönsem bir ev var zaten yavaş yavaş her odayı yapardık o harcadıkları bile beni rahatsız ediyor yaklaşık bir aylık evliğim evime gelemediler bende oralardan olmuyorum çübkü son bomba düğünden bir hafta önce oldu bayramda kahve yapmamışım diye benden gelin olmazmış diye ayrılmamızı istediler kına ve düğündeki muameleyi Allah biliyor.Gerçekten canım çok sıkkın benim ailem iki üç kez evime geldi dün yine gelmek istediler onlar gelmiyor haftada bir gelin dedim annem alındı.Eşimin ailemden dolayı sıkıntısı yok şükür benimde bir hesabım yoktu insanlar neden sorun yaşıyor derdim ama banada olan oldu sizce nasıl davranmam en doğrusu olur?

Eşinle konuşmalısın bu konuyu amaçları neymiş görüşmek istemiyorlarsa bende beklemeyeyim artık hiç de çık işin içinden

Verilen vaadler kısmına takıldım ben. Ailesi ne vaadde bulundu mesela.

Oglumuz seni sevecek sayacak gururunu onurunu evliliginizin iyiligini hep düşünecek gibi şeyler mi...

Yoksa salonuna Hürrem model salon takımı ve zigon sehpa alacağız mi.

Hangi vaad olmadı.

Eşin ev gecindirecek erzak alacak durumda değilse evlenmeyecekti hemen. Bu ailesinin değil eşinin sorumlulugu.

Düğün öncesi sana sıkıntı yaşatan insanlarla neden görüşmek istiyorsun. Hal hatır sormak yeterli değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…