gercekten şanssızmısım.......

ahh çok tesekkür ederim tatlım ya.
bana inanman beni çok mutlu etti çok sagol..:16::16:
ewettt onu bir daha görebildim ama cok az gördüm;konusmayada fırsatımız olmadı hep bir engel çıktı:14:

Görebilceğin yerde olması iyi,havadan sudan konuyla git yanına,şunu gördünüz mü,filanca yer nerde,saat varmı..v.s. :1::1::1:

Neden kötü olsun,mubabbet açar belki bu konulardan,tabi sen heyecandan ortamı terk etmezsen :)) hakkında bilgi almanın başka yolunu göremiyorum canım..

evet haklısın...
zaten bişekilde konusmazsak hep içimde kalıcak onu unutamıyacagım
acı cekmekten iyidir dimi konusmak.?

Artık aşk sevgi kavramları ne kadar bayağılanmış.Bu kadar basit mi birden sevip birden unutmak.daldan dala atlamak..sonradan evlenip 6 ay olmadan BOŞANMALAR....Allah hepimizi hayırlı etsin İNŞALLAH....

önce kendine bak sonra konus.
çok biliyorsun heralde.
sen benim yasadıklarımı nerden biliyorsun ki ?
sana beni yargılama hakkını kim veriyor ?
basit olan sensin aslında ask basit degil.onu basite alanda ben degilim
sen daha basite alanları görmemişsin.
ben basite alsaydım bu durumda olmazdım.
bilip bilmeden konusma.
Ben acı cekerken yanımdamıydın ? biliyor musun sen neler yasadıgımı ?
Haddini bil.

perimle
bence acele etmemelisin acını unutmadan
üzerine yeni birini kaldıramazsın biraz bekle
kendini toparla...

Tabiki de iyidir..beğenmediğin yazılara cevap verme,burda her türlü insan ve fikir var yapacak bir şey yok canım :34::34::34:

tesekkür ederim canımm..
ama bazıları cidden sinir ediyor insanı ; sanki gidip her gördügüme asık olmusumda.Kendi yaptıklarını baskalarına yansıtmayı ne cok seviyorlar.
bilip bilmeden yargılamak kolay tabi:19:

canım ne oldu son durum bi,r daha görme ihtimalin var mı?? Bence olacak bu iş bak içimden öyle geçiyor inan bana hiçbir temeli yok ama öyle hissediyorum işte :1:

canım ne oldu son durum bi,r daha görme ihtimalin var mı?? Bence olacak bu iş bak içimden öyle geçiyor inan bana hiçbir temeli yok ama öyle hissediyorum işte :1:

gercekten miiii:43:
hayır birdaha görmedim ve göremeyecgim sanırım tatlım.:14:

Bilmiyorum geçende de öyle diyordun ne oldu gördün işte :1: Dua et bence bol bol tatlım inanırsan olur inşallah

evet öyle diyordum ama bu defa kesin.o gördügüm sondu..bir daha göremeyecegim o gün son gündü.
çokta dua ediyorum inanıyorum;hep olumlu düşünüyorum ama olmuyor canım :14:
hiç dualarım kabul olmuyor

Aynısını bende söylüyorum, duanın kabul olmayanı yoktur. :))))

Ayrıca bir arkadaşım daha vardı senin gibi olmayacak olmayacak diye üzüldü durdu ve onun da görme ihtimali yoktu yani imkansızın da ötesiydi hatta bence sonra pat diye oluverdi.Olur olur inancını kaybetme , ama bu uğurda kendini de heba et sen duanı et sonra bırak hayatına bak :34:

Ayrıca bir arkadaşım daha vardı senin gibi olmayacak olmayacak diye üzüldü durdu ve onun da görme ihtimali yoktu yani imkansızın da ötesiydi hatta bence sonra pat diye oluverdi.Olur olur inancını kaybetme , ama bu uğurda kendini de heba et sen duanı et sonra bırak hayatına bak :34:

tamam tatlım ben hep dua ediyorum zaten elimden baska bişey gelmiyor yalnız Allah isterse olur.
hmm sahi miii ??? oda imkansız mıydı ??

Son düzenleme:
tamam tatlım ben hep dua ediyorum zaten elimden baska bişey gelmiyor yalnız Allah isterse olur.
hmm sahi miii ??? oda imkansız mıydı ??

Evet hem de çok imkansızdı çünkü çocuğun sevgilisi vardı, arkadaşım bunalımdan beter durumdaydı bildiğin kendini salmıştı.Sonra pat diye 7 ay sonra bir öğrendi ki çocuk kız arkadaşından ayrılmış bizim ark da erkek arkadaşından ayrılmıştı sanırım yakın günlerde işte sonra başladılar bir şekilde..

Evet hem de çok imkansızdı çünkü çocuğun sevgilisi vardı, arkadaşım bunalımdan beter durumdaydı bildiğin kendini salmıştı.Sonra pat diye 7 ay sonra bir öğrendi ki çocuk kız arkadaşından ayrılmış bizim ark da erkek arkadaşından ayrılmıştı sanırım yakın günlerde işte sonra başladılar bir şekilde..

hmmm...ne güzel bekledi ve oldu yanii
benim olayla kıyaslarsak pekte imkansız degilmiş aslında onların arasında bir insan varmıs sadece ama biizim aramızda yollar mesafeler türlü türlü engeller var.
o daha sanslıymıs.

gercekten içine olcak diye mi doguyor tatlımm ?

Evet onda da imkansızdı emin olabilirsin :34: Çünkü aralarında hiç olacak diye bir muhabbet geçmedi hiç bekle beni demedi zaten çocuk..Onda da içime öyle doğmuştu olacak gibi gerçi Allah bilir ya ben nereden bileyim ...İnşallah hayırlı şekilde olur tatlım illa olsun da dememek lazım işte..

Evet onda da imkansızdı emin olabilirsin :34: Çünkü aralarında hiç olacak diye bir muhabbet geçmedi hiç bekle beni demedi zaten çocuk..Onda da içime öyle doğmuştu olacak gibi gerçi Allah bilir ya ben nereden bileyim ...İnşallah hayırlı şekilde olur tatlım illa olsun da dememek lazım işte..

ama bazen 6.hisler çok kuvvetli oluyor tatlım buna inanırım..çünkü bende öyle ve hiç yanılmadım hislerimde.
sende de öyle mi ????

Back
X