Sahte gelmese de seni anlamazlar maalesef çünkü acı da mutluluk verici şeyler de kişiden kişiye değişiyor. Seni anlamaları imkansız , seni bir tek sen anlayabilirsin..Çünkü onları bir tek sen hissettin o duyguları düşünceleri belki buraya ya da başkasına açmadığın pek çok şeyi sen yaşadın sadece. Ama şu sözlerinden ben onu sevmeni eskiyi silmek yeni güzel bir sayfa açmak istiyorsun diye anladım. Bu güzel gibi geliyor, ama yanlış.Nedenini anlatayım yürümezse eğer ki olmazsa sen daha da umutsuz olacaksın. Artık tamamen başlıkta yazdığın gibi şanssız ve mutlu olmayı haketmeyen bir insan olduğuna kendini inandıracaksın..Ve umudun kalmayacak artık birisinden hoşlansan bile yaklaşamayacaksın belki çünkü geçmiş hep kötüydü artık nasıl güzel bir şeyler olabilir ki diyeceksin belki..Yine sen yaşayacaksın bunları tabi ben üretiyorum şu an tahminimce..Hadi diyelim iyi oldu güzel şeyler yaşandı geçmişin yine silinmeyecek emin olabilirsin ilk başta her şey güzel gibi gelse de bir süre sonra o üzüldüğün şeyler yine üzecek seni..Ya da o kişinin de doğru insan olmadığını düşüneceksin tanıdıkça belki.. Senin tek çaren önce o çocuğu kendin kafandan temizlemen geçmişi kafandan temizlemen başka birisine ya da başka bir ilişkiye bağlamadan.Ancak ondan sonra sağlıklı ve gerçek bir aşk yaşayabilirsin bence

Belki de bu çocuk o yüzden bunca duaya rağmen gelmedi sana çünkü Allah seni senden iyi biliyor.Daha fazla yaralanabileceğini istemiyor belki de..Geçmişini unutma kararı al bence bugün ve bugünden sonra ..Ondan sonra bu çocuğu ayrı olarak güzel temiz hayallerine ayır olmaz mı? :)