gercekten şanssızmısım.......

Bilmiyorum canım ben sadece dua ediyorum sanırım ondan diye düşünmüştüm inanıyordum çünkü ben o arkadaşıma çok dua ettim aylarca o üzüldükçe ben de üzülüyordum çünkü.O yüzden inanıyordum olacağına ona da diyordum olacak inşallah diye..Ama hayırlısı dememişim ona pişmanım şimdi o ayrı...Senin için de edeceğim hep ama hayırlısını dileyeceğim bu sefer çünkü inan bu daha da çok önemli :34:

Bilmiyorum canım ben sadece dua ediyorum sanırım ondan diye düşünmüştüm inanıyordum çünkü ben o arkadaşıma çok dua ettim aylarca o üzüldükçe ben de üzülüyordum çünkü.O yüzden inanıyordum olacağına ona da diyordum olacak inşallah diye..Ama hayırlısı dememişim ona pişmanım şimdi o ayrı...Senin için de edeceğim hep ama hayırlısını dileyeceğim bu sefer çünkü inan bu daha da çok önemli :34:

Evet haklısın canım...
Ama cok tesekkür ederim benim içinde dua edersen çok çok mutlu olurum emin ol.
:16::16: çok sagol

Sen de sağol tatlım :54:

bundan sonra bende dua edip gerisini bekleyecegim tatlım.
bu kadar cok dua ettik belki olur.
ama bilmiyorum çok çok isterdim olmasını.
eskiyi unutmaya bir daha asla hatırlamamaya cok ihtiyacım var.
hatırladıkca canımdan can kopuyor çünkü.

inşaallah onunla konusabilme fırsatım dogar...bunu herseyden çok istiyorum.

bundan sonra bende dua edip gerisini bekleyecegim tatlım.
bu kadar cok dua ettik belki olur.
ama bilmiyorum çok çok isterdim olmasını.
eskiyi unutmaya bir daha asla hatırlamamaya cok ihtiyacım var.
hatırladıkca canımdan can kopuyor çünkü.

inşaallah onunla konusabilme fırsatım dogar...bunu herseyden çok istiyorum.

İnşallah tatlım.. Ama bunu eskiyle hiçbir şekilde bağdaştırma eskiyi zaten unut bence o senin için doğru insan değilmiş , iyi de olmuş çıkmış hayatından. Onu zaten önemseme artık sil gitsin hataydı de küçüktüm büyüdüm de geç.Ama bu olacaksa da başka olsun. Bence böyle düşün o yüzden buna umutla bak ki farklı olsun onunla bir benzerliği yok bırak olmasın da zaten :34:

İnşallah tatlım.. Ama bunu eskiyle hiçbir şekilde bağdaştırma eskiyi zaten unut bence o senin için doğru insan değilmiş , iyi de olmuş çıkmış hayatından. Onu zaten önemseme artık sil gitsin hataydı de küçüktüm büyüdüm de geç.Ama bu olacaksa da başka olsun. Bence böyle düşün o yüzden buna umutla bak ki farklı olsun onunla bir benzerliği yok bırak olmasın da zaten :34:

evet...gercekten öyle ..ben unutmak için çok cabaladım..çok yaralandım ama yaralarımı sadece kendim sarmaya calıstım yanımda kimse yoktu.
onu gördügümde farklı duygular hissettim yasadıgımı hissettim acılarım azaldı..onun için ona daha cok baglandım..
kangren olan yanımı bedenimden koparıp atmamı sagladı çünkü.
beni hastalıktan kurtardı....
hos kimse beni anlamıyor duygularım sahte geliyor herkese....

ama ben cok acı cektim ..şimdi o eskide kalan insanın arada bir hayatıma gelip dahil omaya calısması canımı cok yakıyor.
bana eskiyi hatırlatması beni öldürüyor
işte ben bunları yasamak istemiyorum.
ama o varken hayatımda onu düşünürken böyle acılar cekmiyorum onun için ona daha cok baglandım..
onun için diyorum ki keşke hayatımda olsa...olsa da bir daha acı cekmesem.
bunu ancak yasayan bilir.

evet...gercekten öyle ..ben unutmak için çok cabaladım..çok yaralandım ama yaralarımı sadece kendim sarmaya calıstım yanımda kimse yoktu.
onu gördügümde farklı duygular hissettim yasadıgımı hissettim acılarım azaldı..onun için ona daha cok baglandım..
kangren olan yanımı bedenimden koparıp atmamı sagladı çünkü.
beni hastalıktan kurtardı....
hos kimse beni anlamıyor duygularım sahte geliyor herkese....

ama ben cok acı cektim ..şimdi o eskide kalan insanın arada bir hayatıma gelip dahil omaya calısması canımı cok yakıyor.
bana eskiyi hatırlatması beni öldürüyor
işte ben bunları yasamak istemiyorum.
ama o varken hayatımda onu düşünürken böyle acılar cekmiyorum onun için ona daha cok baglandım..
onun için diyorum ki keşke hayatımda olsa...olsa da bir daha acı cekmesem.
bunu ancak yasayan bilir.

Sahte gelmese de seni anlamazlar maalesef çünkü acı da mutluluk verici şeyler de kişiden kişiye değişiyor. Seni anlamaları imkansız , seni bir tek sen anlayabilirsin..Çünkü onları bir tek sen hissettin o duyguları düşünceleri belki buraya ya da başkasına açmadığın pek çok şeyi sen yaşadın sadece. Ama şu sözlerinden ben onu sevmeni eskiyi silmek yeni güzel bir sayfa açmak istiyorsun diye anladım. Bu güzel gibi geliyor, ama yanlış.Nedenini anlatayım yürümezse eğer ki olmazsa sen daha da umutsuz olacaksın. Artık tamamen başlıkta yazdığın gibi şanssız ve mutlu olmayı haketmeyen bir insan olduğuna kendini inandıracaksın..Ve umudun kalmayacak artık birisinden hoşlansan bile yaklaşamayacaksın belki çünkü geçmiş hep kötüydü artık nasıl güzel bir şeyler olabilir ki diyeceksin belki..Yine sen yaşayacaksın bunları tabi ben üretiyorum şu an tahminimce..Hadi diyelim iyi oldu güzel şeyler yaşandı geçmişin yine silinmeyecek emin olabilirsin ilk başta her şey güzel gibi gelse de bir süre sonra o üzüldüğün şeyler yine üzecek seni..Ya da o kişinin de doğru insan olmadığını düşüneceksin tanıdıkça belki.. Senin tek çaren önce o çocuğu kendin kafandan temizlemen geçmişi kafandan temizlemen başka birisine ya da başka bir ilişkiye bağlamadan.Ancak ondan sonra sağlıklı ve gerçek bir aşk yaşayabilirsin bence :34: Belki de bu çocuk o yüzden bunca duaya rağmen gelmedi sana çünkü Allah seni senden iyi biliyor.Daha fazla yaralanabileceğini istemiyor belki de..Geçmişini unutma kararı al bence bugün ve bugünden sonra ..Ondan sonra bu çocuğu ayrı olarak güzel temiz hayallerine ayır olmaz mı? :)

Sahte gelmese de seni anlamazlar maalesef çünkü acı da mutluluk verici şeyler de kişiden kişiye değişiyor. Seni anlamaları imkansız , seni bir tek sen anlayabilirsin..Çünkü onları bir tek sen hissettin o duyguları düşünceleri belki buraya ya da başkasına açmadığın pek çok şeyi sen yaşadın sadece. Ama şu sözlerinden ben onu sevmeni eskiyi silmek yeni güzel bir sayfa açmak istiyorsun diye anladım. Bu güzel gibi geliyor, ama yanlış.Nedenini anlatayım yürümezse eğer ki olmazsa sen daha da umutsuz olacaksın. Artık tamamen başlıkta yazdığın gibi şanssız ve mutlu olmayı haketmeyen bir insan olduğuna kendini inandıracaksın..Ve umudun kalmayacak artık birisinden hoşlansan bile yaklaşamayacaksın belki çünkü geçmiş hep kötüydü artık nasıl güzel bir şeyler olabilir ki diyeceksin belki..Yine sen yaşayacaksın bunları tabi ben üretiyorum şu an tahminimce..Hadi diyelim iyi oldu güzel şeyler yaşandı geçmişin yine silinmeyecek emin olabilirsin ilk başta her şey güzel gibi gelse de bir süre sonra o üzüldüğün şeyler yine üzecek seni..Ya da o kişinin de doğru insan olmadığını düşüneceksin tanıdıkça belki.. Senin tek çaren önce o çocuğu kendin kafandan temizlemen geçmişi kafandan temizlemen başka birisine ya da başka bir ilişkiye bağlamadan.Ancak ondan sonra sağlıklı ve gerçek bir aşk yaşayabilirsin bence :34: Belki de bu çocuk o yüzden bunca duaya rağmen gelmedi sana çünkü Allah seni senden iyi biliyor.Daha fazla yaralanabileceğini istemiyor belki de..Geçmişini unutma kararı al bence bugün ve bugünden sonra ..Ondan sonra bu çocuğu ayrı olarak güzel temiz hayallerine ayır olmaz mı? :)

evet canım cok haklısın cok tesekkür ederim Allah razı olsun vakit ayırdıgın için.
evet haklısın belki de aynen dedigin gibi olcak ve üzülecegim.
ama tek gercek bişey var ben onu artık gercekten tamamen sildim unuttum .artık onun için üzülmüyorum.
acımı sonuna kadar yasadım ve atlattım artık.bu zamana gelene kadar neler cektim anlatsam inanmazsın.
zar zor cok cok cabalayarak geldim buraya kadar bugüne kadar .ve yanımda kimse yoktu.yalnız astım herseyi.
ama basardım inanıyorum;basardım.
5sene boyunca ondan baskasıyla arkadas olarak bile konusmayan ben;ondan baskasına kafamı kaldırmayıp onun için ölümü göze alan ben sonunda bardagı tasıran son damlasıyla bitirdim onu unuttum.
hep mutlu olmaya calıstım onla her hatasını düzeltmeye calıstım mücadele ettim ama o bunu yapmadı pes etti
son hatasıyla zaten gercekten tamamen bitirdim artık hiç bişey hissetmiyorum.

yıllar sonra bana askı hatırlatan kişi var sadece aklımda....
o yok yanlış anlasılmasın.

ve onunla mutlu olacagıma inanıp onu istiyorum bilmiyorum buda cok garip.kısa zamanda baglandım ona..
cok garip gelişti hersey hiç böyle olmamıstım.
sanki o baska gibi :26:

Son düzenleme:
...........................................................

Son düzenleme:
O zaman geçmiş üzmesin artık seni :34: En hayırlısı olacak inşallah..

O zaman geçmiş üzmesin artık seni :34: En hayırlısı olacak inşallah..

Amin inşallah ..Rabbim artık hayırsızları karşıma çıkarmasın inşallah..
of biraz daha umutlu düşünmeye basladım çok tesekkür ederim .artık olacaksa olsun olmasada olmasın.Yapıcak bişey yok.
cok tesekkür ederim beni dinledigin için bana zaman ayırdıgın için çok çok sagol.bugün biraz kötüydüm
Allah razı olsun yanımda oldun.

Amin inşallah ..Rabbim artık hayırsızları karşıma çıkarmasın inşallah..
of biraz daha umutlu düşünmeye basladım çok tesekkür ederim .artık olacaksa olsun olmasada olmasın.Yapıcak bişey yok.
cok tesekkür ederim beni dinledigin için bana zaman ayırdıgın için çok çok sagol.bugün biraz kötüydüm
Allah razı olsun yanımda oldun.

Senden de Allah razı olsun :71:

Sana da inşallah:54: hep aklımdasın mutlaka senin için güzel şeyler olacak inanıyorum :29:

tesekkür ederim tatlımm..
ama ne biliyim ben umudumu kaybettim artık.....
mutluluk bana uzak
siz mutlu olun inşallah cok coook .bu bana yeter :54:

10 dk bekleyemedim ama buradan yazayım dedim..
ndd.cim ne de doğru söylüyor..
umut hep vardır perimlecim düşünme şöyle nolurr..
inan ki olsun bir şeyler..bugüne kadar mutluluğu yakalayamamış olmak bundan sonra da böyle olacak demek değil..
ben mutluluğu hakettiğineve mutlu da olacağına inanıyorum, sen de inan nolurrr..

senin için dua ediyorumm...
iyi geceler kızlar..

10 dk bekleyemedim ama buradan yazayım dedim..
ndd.cim ne de doğru söylüyor..
umut hep vardır perimlecim düşünme şöyle nolurr..
inan ki olsun bir şeyler..bugüne kadar mutluluğu yakalayamamış olmak bundan sonra da böyle olacak demek değil..
ben mutluluğu hakettiğineve mutlu da olacağına inanıyorum, sen de inan nolurrr..

senin için dua ediyorumm...
iyi geceler kızlar..

sagol tatlımm iyi geceler sizde olmasanız naparım..
tamam artık daha umutlu olucamm.

ndd,frezya,mavisko iyiki varsınız:16::16:

hepinize cok cok cok tesekkür ederimm...
beni en iyi anlayan sizlersiniz: İYİKİ VARSINIZ....

Back
X