gerçekten seven bir erkek

• Konu Sahibi Konu Sahibi göz_yaşım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

göz_yaşım

Ziyaretçi
slm kızlar gerçekten seven bir erkek kız arkadaşına karşı yanındayken cinsel istek duyarmı?Şeniz

e heralde ne bıcım soru bu,
hıc erkek arkadasına saldıran kız görmedın mı sen hehe naniknanik

e heralde ne bıcım soru bu,
hıc erkek arkadasına saldıran kız görmedın mı sen hehe naniknanik

valla erkek arkadasım bugun bana öle bişe hissetmedigini insan sevdigine öle bişe hissedemez dedi biraz üzüldüm birazda sevindim gibi biduygu olustu benneyaptımki

yaw senin erkek arkadaşın cümleyi yanlış kurmuş kendini yanlış ifade ettmiş olabilirmi belkide seven erkek evlenmeden sevdiğine böyle birşey düşünmemeli bende bunu yapıyorumdemek istemiştir yoksa seven erkek yada kadın karşısındakini anatomi gereği ister

Gercekten seven bir erkek sabretmeyi bilir bence.
Sevdigim daha önceki iliskilerinde cinsellik yasamis:1closedeyes:
Seni tanidiktan sonra ilk defa bir kiza sadece sex objesi olarak bakmadim, ilk defa bir kizla bedeni disinda herseyi paylasiyorum diyor.
Bu cok hosuma gidiyor benim ve bunu gercekten hissediyorum, bana olan sevgisinin sexten ibaret olmadigini cok iyi biliyorum.

Evlendikten sonra sana gösterecem diyor tiiirbiyesiz ama o kadarda olur herhalde:utangac:

Erkek sevdigiylede düsünür o seyi ama ilk sirada kesinlikle sexi tutmaz bence.kaydirigubbakcemile5

yaw senin erkek arkadaşın cümleyi yanlış kurmuş kendini yanlış ifade ettmiş olabilirmi belkide seven erkek evlenmeden sevdiğine böyle birşey düşünmemeli bende bunu yapıyorumdemek istemiştir yoksa seven erkek yada kadın karşısındakini anatomi gereği ister
evet bencede bunu anlatmak istemiş ama yanlış ifade etmiş demekki. üzülmene gerek yok yani cnm.:1hug:

gerçekten seven bi erkegin şeyi yokmu?
tabiki cinsel istek duyar erkekler sıradan bir günde bile yüzlerce kez cinselligi düşünüyorlarmıs ee yanında bide sevdigi kız olunca aklına gelmiyor degildir

canım benim anladığım..erkek arkadaşın seni bütün olarak sever ..
çocuk yanlış ifade etmiş kendini..
aslında senı çok seviıyorum ama benden yanlış bir şey olmaz.. sana kıyamam..seni çok arzuluyorum..ne zaman benim resmi karım oldun o zaman sana dokunurum demek istemiş.. ve bu düşüncede olan insanları bir şekılde kategori etmiş...

gerçekten seven bi erkegin şeyi yokmu?
tabiki cinsel istek duyar erkekler sıradan bir günde bile yüzlerce kez cinselligi düşünüyorlarmıs ee yanında bide sevdigi kız olunca aklına gelmiyor degildir

Canim düsünüyordur elbet ama seven erkek ciktigi kizla sex amacli cikmiyordur bence.

Erkekler sevmese bile cikarlar bazi kizlarla, onlardan sex'e dayali beklentileri olur, ama sevdigi kizla bu nedenden dolayi cikmaz bence. Ama sevdigi kiz icin kesinlikle o seyi düsünmez demekte yanlis olur.

kızlar bizde tuhafız yani..
erkek arkadaşımız seni arzuluyorum senle cinsel anlamda bir şey yaşamak istiyorum deseler ..hemen adını koyarız .ay beni kullanıyormu , sapıkmı ..
yok hiç lafını etmeseler demek benı arzulamıyor , acaba bir problemimi var gibi düşünüyoz..
işimiz çok zor...

kızlar bizde tuhafız yani..
erkek arkadaşımız seni arzuluyorum senle cinsel anlamda bir şey yaşamak istiyorum deseler ..hemen adını koyarız .ay beni kullanıyormu , sapıkmı ..
yok hiç lafını etmeseler demek benı arzulamıyor , acaba bir problemimi var gibi düşünüyoz..
işimiz çok zor...

Bizi anlamakta zor anacim dogrua.s
Bence seni arzuluyorum, istiyorum demesindense dememesi cok daha iyi.
Baska yollardan belli eder ilgisi oldugunu, ama sapikca degil, ben beklemeyi bilirim tarzinda bir his vermesi lazim, ki seven erkeginde bu hissi verebilecegini düsünüyorum.

canım, belki senin gözünü korkutmak istemediği için böyle söylemiştir.
bence seven erkek cinselliği de düşünür ama belli etmekten çekinebilir. onu yanlış anlayacağından korkar.
çok samimi bir itiraf olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası.

Bizi anlamakta zor anacim dogrua.s
Bence seni arzuluyorum, istiyorum demesindense dememesi cok daha iyi.
Baska yollardan belli eder ilgisi oldugunu, ama sapikca degil, ben beklemeyi bilirim tarzinda bir his vermesi lazim, ki seven erkeginde bu hissi verebilecegini düsünüyorum.

haklısın canım...a.s.

valla benimki arada bana bakıp iç gecirir çok hoşuma gidiosun dayanamıyorum der ama dayanmak zorunda oldugunu da bilir :utangac: şimdi düşünüyorum da eger bana sana karsı bişi hissetmiyorum dese canım sıkılırdı sanırım :çok üzgünüm:

aaaaa :emir_bebek:
arkadaşım Erkekler sevdikleri kadınla cinselliği yaşamak ister ...Sevgi ve cinsellik birbirine bagli kavramlardir…Erkek veya Kadin beraber oldugu, sevdigi insanla tabi ki cinselligide yasamak isteyecektir… Bundan dogal bir sey olamaz…

Çok üzgünüm çoook ama istemiyosada kendi seçimidir ...belki bazı seylerı zamanı gelınce yaşamak ister yerimseniben

Gercekten seven bir erkek veya bir kiz, gercekten bunu ister, cunku onu cok seviyorsun ve ona her dokundugunda, onu her öptügünde birseyler hissedersin, ona karsi birseyler istersin....

cinsel istek olur ama bu hemen icraate geçmek anlamına gelmez ...

hımm..karşındaki erkek aranızda flörtlük bi durum olmadan direk seninle cinsellik yaşamak istese o insanda sevgi değil hayvanlık var denir :1ninca: ama aranızda birşeyler yaşanmakta olup sana karşı böyle birşey söylüyorsa onda sevgi olması mümkün ama olmaması da mümkün -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı..

seven erkek sevdiğine dokunmak ister,hissetmek ister,
severek sevişmek kavramı diye bişey var:)
erkeğin sevdiği kızla yaşayıp yaşamaması olayı boyutludur,yani bu kişilik,görüş,yaşam tarzıyla alakalı bi durumdur..
sevgilim beni öptü,bana dokundu anammm beni sevmiyor diye bi durum söz konusu bile olamaz..
erkek arkadaşına gelince cnim arkadaşım,onun anlatmak istediği,seni istemiyorum değil de!! flört ederken bişeyler yaşamak benim kişiliğime aykırı olayıdır..

Back
X