Yanlış mı yapıyorum ?

ista3434

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2025
26
-20
1
2 yıllık ilişkim var erkek arkadaşım ara ara gelip bende kalıyor ben gidip onda kalıyorum 1 hafta 10 gün kadar. Farklı şehirde yaşadığımız için birbirimizi görmeye gittikçe beraber kalıyoruz. Bu zamanlarda yakınlaşmalarımız oluyor ateşle barut yan yana gelince tahmin edebilirsiniz. Ama cinsel birliktelik yaşamadık hiç. Bu yakınlaşmalar beni dini olarak rahatsız etsede irademe karşı koyamıyorum aynı evde olunca illaki yakınlaşıyoruz. Evlilik düşünüyoruz ama henüz net değil. Hayatımda ilk yakınlaştığım kişi kendisi daha önce bu tarz bi yakınlaşmam olmamıştı. Hata mı ediyorum sizce ?

Bunun cevabını ancak sen bilebilirsin.Bana sorsan hata değil.Ama şöyle diyeyim hayat planladığın gibi gitmedi birlikte oldun ve evlenmedin.Üzülürsen yapma.Yoo neden üzüleyim sevdiğim kişiyle yaşamışım ilk birlikteliğimi diyeceksen devamke .

Dini hassasiyetlerin varsa elbette ki buna göre hata ediyorsun. Bugün yakınlaşacaksınız yarın birlikte olacaksınız bunun sonu bu. Evlilikten sonra birlikteliği uygun buluyorsanız birbirinizde kalma işinden vazgeçmeniz lazım

ateşle barut yan yana gelince tahmin edebilirsiniz.

Ateşle barut mu? :kızgın::kızgın:

Dini hassasiyetleri geçtim...

"Erkek arkadaş çevrem asla olamaz,
iş yerinde erkeklerin bulunduğu ortamda olamam,
karşı cins kimseye günaydın diyemem bunun için büyük kavga etmişliğimiz var,
kuzenim vs olsun asla sarılamam ve sürekli sorar tokalaştın mı vs diye,
bütün kıyafetlerime karışır, her şey bol ve uzun olmak zorunda,
evin içinde giydiğim kıyafetlere kadar karışan üstün müsait değilse mutlaka perdemi çektiren çekmezsem kavga çıkaran biri"

......olarak tanımladığınız adama karşı buz gibi soğumadıysanız cevap basit: EVET, YANLIŞ YAPIYORSUNUZ.

Back
X