G
göz_yaşım
Ziyaretçi
- Konu Sahibi göz_yaşım
slm kızlar gerçekten seven bir erkek kız arkadaşına karşı yanındayken cinsel istek duyarmı?Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e heralde ne bıcım soru bu,
hıc erkek arkadasına saldıran kız görmedın mı sen hehe naniknanik
evet bencede bunu anlatmak istemiş ama yanlış ifade etmiş demekki. üzülmene gerek yok yani cnm.:1hug:yaw senin erkek arkadaşın cümleyi yanlış kurmuş kendini yanlış ifade ettmiş olabilirmi belkide seven erkek evlenmeden sevdiğine böyle birşey düşünmemeli bende bunu yapıyorumdemek istemiştir yoksa seven erkek yada kadın karşısındakini anatomi gereği ister
gerçekten seven bi erkegin şeyi yokmu?
tabiki cinsel istek duyar erkekler sıradan bir günde bile yüzlerce kez cinselligi düşünüyorlarmıs ee yanında bide sevdigi kız olunca aklına gelmiyor degildir
kızlar bizde tuhafız yani..
erkek arkadaşımız seni arzuluyorum senle cinsel anlamda bir şey yaşamak istiyorum deseler ..hemen adını koyarız .ay beni kullanıyormu , sapıkmı ..
yok hiç lafını etmeseler demek benı arzulamıyor , acaba bir problemimi var gibi düşünüyoz..
işimiz çok zor...
Bizi anlamakta zor anacim dogrua.s
Bence seni arzuluyorum, istiyorum demesindense dememesi cok daha iyi.
Baska yollardan belli eder ilgisi oldugunu, ama sapikca degil, ben beklemeyi bilirim tarzinda bir his vermesi lazim, ki seven erkeginde bu hissi verebilecegini düsünüyorum.