Allahimmm bu ne drama
Şu KK kadınları bunca yoğun duygularla nasıl yaşıyor, vallahi anlamakta zorlanıyorum..
Arkadaşım, benim anladığım senin sana göre çok harika,kusursuz,ilgili bir ilişkin varmis. Seni ailesiyle tanıştırmış, sen de heves etmişsin evleneceğiz sanmışsin.
Herşey çok guzel giderken bu bey bir hafta boyunca abuk subuk ilgisiz tavırlarda bulunmuş, sen zor durumdayken oralı olmamış.
Sen de karşısına geçip tane tane neden böyle olduğunu konuşmak yerine,ilgisizliğin vermiş olduğu sinirle düşünmeden ayrılık cümleleri kurmuşsun. O da sana ilişkiyi kurtaracak cümleler kurmamış, sevmiyor mu diye sormuşsun.
Doğru anlamış miyim?
Yani buradan bakınca sen evlilik hayalleri kurduğun,seni ailesiyle tanıştıran adamı oktan b.ktan sebeplerle terkketmissin.
Adam ne yapsın??
İyi yapmis sessiz kalmakla.
Ayrıldıktan sonra artik senden sonra tufan kimin umurunda? İster çok sevmiş olsun isterse çabuk unutsun. Bunu hazmedemeyeceksen, hala içinde yoğun sevgi varsa ilişkinin kurtarmaya çalışsaydın, ya da trip atsaydin ... Böyle 1 hafta şunu bunu yaptın ayriliyorum falan demeseydin.
Bence suç tamamen sende
Ama bu olay sana ilişki tavsiyesi olsun, ileride hayatına girecek daha önemli kişilerle canın sıkılıp sıkılıp ayrılık konuşması yapma.
Yanlis anlama, eleştirmek için demiyorum.
Ben de ilk sevgilimden böyle trip icin ayrılmıştım ve Allah biliyor ya,çok pişman olmuştum.
Ama bana ders oldu,bundan sonra ilişkilerim sıfırı tüketmeden ayrılık konuşması yapmadım ve haliyle daha da öyle derin ayrılık acısı çekmedim :)
Boşver, aynı yaştayiz, karşına kimler kimler çıkar