- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 36
- Konu Sahibi menekse1380
Direkt suçlayarak yazdınız. Siz ailenizi sildiniz herhalde şeklinde? Oysa olayın benimle ilgisi bile yoktu.Haminefendi gayet terbiyeli bir üslupla yazdim kirilacak alinacak tepki verecek bir durum goremedim ben. ne dediğinize dikkat edin lütfen. Herkesin konuşmasından sınıfı belli oluyor. Ailemden birine yardım etmek icin bunu talep etmesini beklemem. Tabiki öncelik eşim ancak eşimi rahatsız etmeden de elimden gelen herşeyi yaparım ailem icin bunu onlarin talep etmesine gerek yok. Talep edilse samimiyet kalkar zaten ortadan. Lutfen seviyeli konuşun. Ben onun ailesi benim diyerek diger aileyi yok saymaniza yorum yaptım sadece bana yanlis geldi.(sizin fikrinize saygi duyarak fikrimi belirttim bunda özgün olduğumu düşünüyorum) Sizin gibi seviyesiz bir yorum yapip aile sifiniza yorumlar yapmadım. Ki buna hakkım yok. Sizin aile sinifima yorum yapmaya hakkiniz olmadigi gibi. İyi günler
Bakın aynı şeyi düşünüyoruz sizde öncelikle olarak eşim dediniz değil mi? Çünkü o sizin aileniz. Ve bu durum kendi ailenizi silip atmak anlamına gelmez.
İyi günler diliyorum.