- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.475
- 548
- Konu Sahibi hilalaylaylay
-
Bir yere girdiğinizde oranın ağası ya da paşası sanmak asıl her şeyi mubah saymak kendine . Yani biri benim girdiğim yerde çocuğuna bakım veriyorsa ben onu oradan çıkarmaya çalışmam . Yok çocuğunu doyurmadan bana yer vereceksin diye de düşünmem ne tuhaf fikirler bunlar ya . Toplumsal hayata uyum problemi bence bu . Birinin psikolojisi bozuluyor yorum yapanlar yok çocuğunu emzirmeyecek diyorOrtak kullanım alanlarında hak sahibi olmak için oranın sahibi olmaya gerek yok. Amaca yönelik kullanmayıp da o şekilde kullanacak birini engellersen hakka girersin. Dışarı çıktığınızda her şeyi mübah sanıyorsunuz galiba ama değil.
Orası alt değiştirme alanıysa kadın bunu bilerek çocuğun ağzından memeyi çekmek zorunda kalabileceğini göze alarak kullanacak.
İstediğim gibi kullanırım başkası naparsa yapsın demek oranın ağası paşası sanmak oluyor.Bir yere girdiğinizde oranın ağası ya da paşası sanmak asıl her şeyi mubah saymak kendine . Yani biri benim girdiğim yerde çocuğuna bakım veriyorsa ben onu oradan çıkarmaya çalışmam . Yok çocuğunu doyurmadan bana yer vereceksin diye de düşünmem ne tuhaf fikirler bunlar ya . Toplumsal hayata uyum problemi bence bu . Birinin psikolojisi bozuluyor yorum yapanlar yok çocuğunu emzirmeyecek diyoryani sonuç ne olmuş konu sahibi paşa paşa başka yere gitmiş . Bu kafayla cidden çok psikolog gezersiniz . Amaca yönelik kullanmak nedir ? Kadın gayet amaca yönelik kullanmış . Çocuğuna bakım veriyor kime ne ? Kimse size uymak zorunda değil .
hızlı emTamam da nasıl acele edecek ki ? Emiyor çocuk ?
avmdeyiz bebeğimin poposu pişik kakasını yapmış nasıl çığlık atıyor.. koşarak bebek odasına girdik annemle ve alt değiştirme yerinde bir kadın bebeğini emziriyor (başka hiçbir pozisyonda emmiyormis bebeği )
Kızımın çığlık attığını görüyorlar emziren kadın açıklama yaptı ama hiçbir hareketlenme yok bebeği almıyor ordan..
Tamam Kedi sen her şeyi amaçları doğrultusunda kullan . Takmış amacı doğrultusunda. Kadın da çok meraklı çocuğu yatırıp üzerine eğilip dakikalarca öğle beklemeye . Gidersin ötede değiştirirsin . Aaaa yani bu kadar anlayışsız olup nasıl yaşıyorsun sosyal hayatta çok ilginç . Alt değiştirmek dünyanın en zor işi değil iki dk . Abartmayin yani iyi ki böyle tuhaf insanlarla karşılaşıyorum . Ben emzirme odasında kaç defa başkasının cocugunu oyaladigimi bilirim . Kadın hızlıca çantasından çıkarsın diye malzemeleri . Her anne için bakım vermek zor . Karşıdaki de bebek ya hani sizin bebeklerinizden başka bebekler de var. Kucuk bebekle öyle herşey amacina uygun doğru düzgün olmuyor . Sinirleri kaldirmiyorsa gitmesin AVM ye .İstediğim gibi kullanırım başkası naparsa yapsın demek oranın ağası paşası sanmak oluyor.
Alt açma ve emzirme için farklı bölümler varsa amacı dışında kullanmış oluyor gayet.
Asıl kimse kadının çocuğunu o şekilde emzirmesine uymak zorunda değil.
Amaç kısmına taktım evet çünkü kadının mağdur edilme sebebi o zaten.Tamam Kedi sen her şeyi amaçları doğrultusunda kullan . Takmış amacı doğrultusunda. Kadın da çok meraklı çocuğu yatırıp üzerine eğilip dakikalarca öğle beklemeye . Gidersin ötede değiştirirsin . Aaaa yani bu kadar anlayışsız olup nasıl yaşıyorsun sosyal hayatta çok ilginç . Alt değiştirmek dünyanın en zor işi değil iki dk . Abartmayin yani iyi ki böyle tuhaf insanlarla karşılaşıyorum . Ben emzirme odasında kaç defa başkasının cocugunu oyaladigimi bilirim . Kadın hızlıca çantasından çıkarsın diye malzemeleri . Her anne için bakım vermek zor . Karşıdaki de bebek ya hani sizin bebeklerinizden başka bebekler de var. Kucuk bebekle öyle herşey amacina uygun doğru düzgün olmuyor . Sinirleri kaldirmiyorsa gitmesin AVM ye .
Amaç kısmına taktım evet çünkü kadının mağdur edilme sebebi o zaten.
Tabii ki anlayışlı olunur ama emziren kadın konu sahibine bi kusura bakmayın bile diyememiş. Konu sahibi de en çok buna takılmış zaten, ki bence de en can sıkıcı nokta bu.
Anlayış karşılıklı olur sadece konu sahibinden bunu bekleyip diğer kadını canhıraş savunmak objektiflikten çok uzak geliyor bana.
Aynı şekilde ben de çocuğu bir tek öyle emiyorsa gitmesin avmye de diyebilirim. Bambaşka açılardan bakıyoruz birbirimizi anlayamayız iyi geceler
Madem biri tek bir pozisyonda emiyor digerinin poposu pisik, bu anneler niye avmde fink atiyor da cocuklari da strese sokuyorlar der giderim burdan sjdsjk lincleyen linclesin
Öyle demeyin çocuklar da olsa her şeyi amacına uygun kullanmalıyızKedi o kdr buyyk konusuyorsun ki bundan sonra bebegin sadece o pozisyonda emer olacak ve sen ne demisim diyeceksin yapma bak girme bu konuya gozunu seveyim :)
Esila ben büyük konuşmuyorum bence sen beni yanlış anlıyorsun.Kedi o kdr buyyk konusuyorsun ki bundan sonra bebegin sadece o pozisyonda emer olacak ve sen ne demisim diyeceksin yapma bak girme bu konuya gozunu seveyim :)
Papatya konu sahibinde de acıdan çığlık çığlığa ağlayan bi çocuk var ama nedense herkes emzirenin çocuğunu sahiplendi diğeri tü kaka olduÖyle demeyin çocuklar da olsa her şeyi amacına uygun kullanmalıyız
Bu doruMadem biri tek bir pozisyonda emiyor digerinin poposu pisik, bu anneler niye avmde fink atiyor da cocuklari da strese sokuyorlar der giderim burdan sjdsjk lincleyen linclesin
Esila ben büyük konuşmuyorum bence sen beni yanlış anlıyorsun.
Benim de emzirme problemim var oğlum saatlerce emiyor bırakmıyor beni. Şu anda bile emzirirken yazıyorum. Avmde emziriyor olsam da kalkmak durumunda olsam nasıl ağlar tahmin edebiliyorum yani o kadının durumunu da anlayabilecek bir insanım.
Ben konu sahibi için çıkmasın dışarı diyenlere o zaman o kadın da çıkmasın diyorum. Ve eğer o kadın azcık bi mahçubiyet göstermiş olsa, kusura bakmayın ben de zor durumdayım falan dese konu sahibine bu kadar destek vermem. O da sıkıntıdaymış olmuş bitmiş boşverin derim. Kısacası büyük konuşmuyorum yani
Aslında şöyle avmdeki bayan anlayışlı davranmadığı için konu sahibi çok sinirlenmiş annesini dinleyip bebek arabasında da değiştirebilirdi her yerde hoşgörülü anlayışlı insanlarla karşılaşamayız böyle ortak mekanların kullanımında uygun değilse başımızın çaresine bakacağız ya da evden çıkmayacağız durum buPapatya konu sahibinde de acıdan çığlık çığlığa ağlayan bi çocuk var ama nedense herkes emzirenin çocuğunu sahiplendi diğeri tü kaka oldu
O çocuğun altı gerçekten çok kötü pişik olduysa cidden üstüne basmak istemiyorum ama o çocuğun AVM de işi yok . Altı her boşaltım yaptığında temizlenmeli . Ev sıcak tutulup altı açık tutup havalandırılması lazım . Ayrıca dediğim gibi ben kesinlikle kapalı odada cocugun altını değiştiriyorum . Kapı açılıp kapanırken gayet gözükebilir . Ayrıca herkesin içinde alt değiştirmek çocuk gelişimi açısından da yalnis . Bebegin arabasını yatırıp orada emzirme bölümünde değiştirmek en güzeli ve bence en temizi zaten . Bana göre ikisi de bebek bu arada. Benim için hepsi en kıymetli.Ayrica kriz anında anne sinirini başkasına yönlendirmemeli . Psikologa gidecek hak adalet deyip ortalığı ayağa kaldıracak bir durum yok ortada . Ben bilmiyorum başka yerlerde nasıl Ankara da AVM'de her katta alt değiştirme yerleri var diğer taraflara da gidilebilir . Bir çocuk pisikse kullanılan bez , ıslak mendil , ilaç veya yedikleri de kontrol edilmeli . Çok acı veren birşey . O pişik hafifleyene kadar da çocuğu evde tutmak en güzeliPapatya konu sahibinde de acıdan çığlık çığlığa ağlayan bi çocuk var ama nedense herkes emzirenin çocuğunu sahiplendi diğeri tü kaka oldu
Size katılıyorum emziren anne hadi bencil konu sahibi de bencil yahu evladının pişiği çok önemliyse bebek arabasında hemen al altını yani ya da evden çıkmaO çocuğun altı gerçekten çok kötü pişik olduysa cidden üstüne basmak istemiyorum ama o çocuğun AVM de işi yok . Altı her boşaltım yaptığında temizlenmeli . Ev sıcak tutulup altı açık tutup havalandırılması lazım . Ayrıca dediğim gibi ben kesinlikle kapalı odada cocugun altını değiştiriyorum . Kapı açılıp kapanırken gayet gözükebilir . Ayrıca herkesin içinde alt değiştirmek çocuk gelişimi açısından da yalnis . Bebegin arabasını yatırıp orada emzirme bölümünde değiştirmek en güzeli ve bence en temizi zaten . Bana göre ikisi de bebek bu arada. Benim için hepsi en kıymetli.Ayrica kriz anında anne sinirini başkasına yönlendirmemeli . Psikologa gidecek hak adalet deyip ortalığı ayağa kaldıracak bir durum yok ortada . Ben bilmiyorum başka yerlerde nasıl Ankara da AVM'de her katta alt değiştirme yerleri var diğer taraflara da gidilebilir . Bir çocuk pisikse kullanılan bez , ıslak mendil , ilaç veya yedikleri de kontrol edilmeli . Çok acı veren birşey . O pişik hafifleyene kadar da çocuğu evde tutmak en güzeli
Yani bencil olacak bir durum yok bence . Kadın çocuk emziriyor hareketlenmis belli ki arkadaşı rahatça emzir çocuğu demiş . Rahatsız olmasa yanındaki öyle demez . O kadın da bayilmiyor .Size katılıyorum emziren anne hadi bencil konu sahibi de bencil yahu evladının pişiği çok önemliyse bebek arabasında hemen al altını yani ya da evden çıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?