- 8 Kasım 2021
- 271
- 270
- 23
- 28
- Konu Sahibi Ay sende gizli
-
İnsanlara bakıyorum sosyal medyada herşeye sahipler ve mutlu kareler yanlış anlaşılmasın kimsenin mutluluğunda gözüm yok.Sanki bir ben mutsuz ve sorunluyum dertlerim bitmiyo.Sorunları düşünmekten sabaha karşı ezan sesine uyandım bi an aklıma çok düşünüp aklını yitiren oldu mu acaba bende öyle olurmuyum diye bi his geldi aniden sonra korktum bian.Hayatımda bana dertlerine üzülme gecicek yada hafifletcek bişey söyleyen kimse yook.
Yorumunuz ne güzelsosyal medyanın amacı bu zaten..
insanların başkalarının hayatlarına önce imrendirip sonra herkesi hayatında hiç dert yokmuşçasına paylaşım yapmaya davet etmek..
çok yakın arkadaşlarım kocalarıyla birbirlerini öldürmek üzere olduklarını bilmeme rağmen öyle paylaşımlar yapıyorlar ki lan bunlar dün boşanıyorlardı diye altına yorum yapmamak için kendimi zor tutuyorum.
şunu bil ki derdin sağlık dışında bir şeyse asla kafaya takmaya değmez.. hatta sağlığını bile kaybetmene neden olur..
akışına bırakmayı öğrendiğin zaman daha huzurlu olacaksın..
İnanın çok pozitif bakmaya çalışan biriyim ama aşamıyorum bazenGecenlerde haberlerde görmediniz belki. Kendini böyle mutlu söyle asik ciftiz diye gösteren bir cift vardi. Adam kadini öldürdü. Baska örnekler de var. Mesela hep cocugula mutlu pozlar verip kamera arkasinda siddet uygulayan ebeveynler. Böyle örnekler cok. Benim tanidiklarim var. Borc icindeler ama instagrama baksaniz gezmedikleri yer yok. Yani hicbirsey göründügü gibi degil. Moraliniz bozuksa baskalarinin hayatina degiö, sizin kendinizi gelistirmeye katki saglayacak sayfalar takip edin.
Sosyal medyada takip alanınızı değiştirin, yardım sayfalarına ve hayvanseverlerin paylaşımına yönelin, her gün ne dramlar var, bazen açmıyorum moralim çökmesin diye.İnsanlara bakıyorum sosyal medyada herşeye sahipler ve mutlu kareler yanlış anlaşılmasın kimsenin mutluluğunda gözüm yok.Sanki bir ben mutsuz ve sorunluyum dertlerim bitmiyo.Sorunları düşünmekten sabaha karşı ezan sesine uyandım bi an aklıma çok düşünüp aklını yitiren oldu mu acaba bende öyle olurmuyum diye bi his geldi aniden sonra korktum bian.Hayatımda bana dertlerine üzülme gecicek yada hafifletcek bişey söyleyen kimse yook.
İnanın çok pozitif bakmaya çalışan biriyim ama aşamıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?