- 25 Aralık 2020
- 6.294
- 22.688
- 298
- 41
- Konu Sahibi Ay sende gizli
-
Allah razı olsun sağlığım iyi şükür hayvanlara bende çok üzülüyorum mama fiyatlarını artıranlarıda Allah nasıl biliyosa öyle yapsınSosyal medya kullanmıyorum tek kullandığım yer burası
Watsupta görüyorum arada
Laf sokmalı sözlerde oluyor ama kim kime ne dıyor ben anlamıyorum bana da diyolarsa boşa çünkü gercekten anlamıyorum
Mutluyum çok şükür bunu paylaşma gerekiği duymuyorum
Ama mutsuz olduğum bir konu var soğukta sokakta kalan sokak hayvanları ve artan mama fiyatları
Ezan sesiyle uyanıp balkon kapısını acıp tek düşündüğüm ve üzüldüğüm konu bu
Mutsuz olmanıza ne sebep oluyorsa çözüm bulursunuz insallah
Ne mutlu size adınıza sevindim böyle ilham veren cümleler okumak beni mutlu ediypOff bu devirde hala sosyla medyaya inanan var mı?
En basitinden bir filtreli cekimle, bak cildinde çukur var mı , iz var mi. Sonra at instagramina, millet 'ayyy ay sende gizlinin yüzü bebek poposu gibi' desin, kıskansın:))
Ben de sosyal medyada mutluyum, gercekte de mutluyum..mesela yarın bir yolculuğa çıkacağım, çoktandır merak ettiğim bir ülkeye gideceğim, aşk hayatım heyecanlı,ailemle aram iyi. Mutluyum yani.
Ama öte taraftan bakarsan işten ayrildim,çıkışımi istifa diye verdiler,issizlik maaşı ve tazminat alamicam (şikayet etmek sana dadanmalari demek, mafyadan farksizlar) , mezun oldum olalı düzgün bir işim olmadı, aşk hayatımda uyumlu olduğum kişi ile aramda malesef birkac ülke ve büyük bir dil problemi var, annem her seyehatimden önce beni geriyor ve stresinden tuvaletten çıkamıyorum. Üstelik görmek için heveslendigim şeylerden ikisi tadilata girmiş, günübirlik tur için konuştuğum kişi kardan dolayı o günlerde tur yapmayacaklarını söyledi
Yani mutlu şeyler de var,mutsuz şeyler de var.
Ama ben şöyle düşünüyorum; bu dünyada kimse benim mutluluğumu dusunmez ki. İş yerim daha çok çalışayım, mizmizlanmadan mesailerle haftasonu zorunlu çalışmalara geleyim ister, ailem güvende olmamı ister, seyehatlere çıkıp dünyayı keşfetmem,keyifli geçen akşamlardan sonra onikiden önce eve gelmem onlar için korkunç. Hayatımdaki erkekler desen ayrı...ben de kendimi mutlu etmeye çalışıyorum. Kendime güzel biletler alıyorum. Çünkü biliyorum ki seyehat etmek beni özgür ve mutlu hissettirecek..
Sana da tavsiye ederim. Kendinden başka kimsen yok mutluluğunu düşünecek. Kendini mutlu etmek senin görevin. Önce naisl mutlu olacağını öğren,sonra da her şeye rağmen yap!
Çok düşünmek beni mahvediyo tiroidlerim bile yükseldi endişe stres hemen bağırsaklarımı etkiliyo midemi etkiliyoBu normal bir durum degil mi? Hicbirimiz her gün ayni pozitif enerjiyi tutturamiyoruz. Böyle durumlarda ama bakisimizi disari degilde iceriye dogru yönlendirmemiz gerekir. Cünkü genelde olumsuz hislerimizin ve düsüncelerimizin bir sebebi var. Yani böyle durumlarda kendinize sevkat ve sabir gösterin. Arkadaslarimizdan veya sevdiklerimizden biri gelip derdini anlatsa ona asla "ama bak, xy ne kadar mutlu, basarili, becerikli" demeyiz, ama bunlari kendimize söylemek cok kolay. :)
Çok haklısınız onca hayatı güzel anlatan video izliyprum kitap okuyorum bazen geçmiyo kendine yetemiyo insan işin içinden çıkamıyoSosyal medyada envai çeşit insan var, kimisi cidden çook sahtekar, kimisi daha samimi, olanı olduğu gibi gösterir,
ben hep diyorum ki instagram olamadığı kişilikleri öyleymiş gibi göstermek isteyen ruh hastalarının oyun alanı resmen, bi öğretmen arkadaş var mesela okuldan, resmen esen rüzgara bile söylenir, her şeyden şikayet eder sürekli dırdırdır, herkesin enerjisini modunu düşürür, sosyal medyasına baksanız sertifikalı yaşam koçu mübarek, neler paylaşır neler, başka bi arkadaş vardı eşinden şiddet görüyomuş ufak ufak, kocam kocam diye yanak yanağa foto koyar durur, bi başka arkadaş çocuğuyla aşırı sorunlu, şiddet uygular, her gün gırtlak gırtlağa durumdalar, hayatımın ışığı bilmem ne diye paylaşım yapar, bu liste uzar gider…
yani cidden hayatından memnun olan, gerçekçi olan, nispeten sorunsuz hayatlar, güzel hayatlar yaşayan insanlar da var, böyle şizofren gibi davrananlar da var, o insanı tanıyor olmak anlamak için kafi, her gördüğünüz şeye inanmayın,
Bi de asla kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın, bu en büyük mutsuzluk kaynağı bence, herkesin hayatı, herkesin seçimleri vs kendine has çünkü, kimse kusursuz değil ama sorun yönetimi diye bi gerçek de var, ben küçük şeylerden mutlu olan, bi kahveyle bile aşırı keyiflenebilen bi insanım mesela, mükemmel bi hayatım, lüx içinde yüzdüğüm bi dünya yok, ama sahip olduğum olmadığım her bi zerreye şükrederek, sağlıkla nefes alabildiğim her anın tadını çıkarmaya çalışarak yaşıyorum ve bu paylaşımlarıma çok yansıyo, bu hayata bi kez geliyoruz ve yaşamak çok değerli bence, hayat çok güzel, asla başkalarıyla kıyaslayarak ziyan edilmemeli, hayat dırdır etmek, bişeylere üşenmek için çok kısa
Çok düşünmek beni mahvediyo tiroidlerim bile yükseldi endişe stres hemen bağırsaklarımı etkiliyo midemi etkiliyo
Açıkçası herkesin düşünmekten sabahladığını sanmıyorum.İnsanlara bakıyorum sosyal medyada herşeye sahipler ve mutlu kareler yanlış anlaşılmasın kimsenin mutluluğunda gözüm yok.Sanki bir ben mutsuz ve sorunluyum dertlerim bitmiyo.Sorunları düşünmekten sabaha karşı ezan sesine uyandım bi an aklıma çok düşünüp aklını yitiren oldu mu acaba bende öyle olurmuyum diye bi his geldi aniden sonra korktum bian.Hayatımda bana dertlerine üzülme gecicek yada hafifletcek bişey söyleyen kimse yook.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?