Gerçekten yardima ihtiyacim var

Öfkeyle kalkan zararla oturur diyoruz biz buna :KK14: içkiyi sen değilde içki seni içmiş ki başına bu dertleri almışsın allah yardımcın olsun :KK51:

Siz hangi nedenle ceza alabilirsiniz ki ? Iftira ! Bir kisiye iftira atmaniz icin bir nedeniniz olmali.Intikam olur,Santaj olur birsey olur.Siz bu insani tanimiyorsunuz bile.Bence herhangi birsey olmayacak.Kendinizi bunaltmayin derim.Mahkemeye de en presentable halinizle gidin ve akli basinda bir sekilde kendinizi ifade edin.ilk defa boyle birsey duyuyorum.Neticeyi de yazarsaniz iyi olur.
Davanın nedeni iftira olunca ben de şaşırdım kendisine de söyledim ben size iftira atmadım diye.O da farklı bişey söylemedi.Gayet güzel giderim mahkemeye fakat daha önce öyle bi ortamda bulunmadigim için kendimi nasıl ifade ederim bilmiyorum.Ağlamaya baslarsam susamam diye de korkuyorum.İnşallah sonuç güzel olur da onu yazarım.

Öfkeyle kalkan zararla oturur diyoruz biz buna :KK14: içkiyi sen değilde içki seni içmiş ki başına bu dertleri almışsın allah yardımcın olsun :KK51:
Öyle sanırım.Bi kurtulsam başka bir şey istemiyorum.Hayatımı etkileyecek bi karar olmaz umarım.Nisanlandim,okuyorum öğrenim kredisi borcum var calisamazsam neler olur bilemiyorum.

Back
X