Gerçekten yorulduğumu hissettim..

Ders çalışıp üniversite okumak istemen çok güzel ve sakın vazgeçme. Ama istemediğin evliliğin içine tekrar girme derim. Baba evinde eğer annenin söylenmesi dışında bir sıkıntın yoksa, kulak ardı edersin biraz. Arada tepkini koyup susturabilirsin. Anne baba sonuçta üzüldüğünü görünce kıyamazlar. Bir süre konuşup onlarda sıkılır, konuyu kapatırlar.

Ama eşinle yaşarken mutsuz olmaya, üzülmeye devam edeceksin. Maddi, manevi sorumlulukların daha fazla olacak. Baba evinde kendine daha rahat yatırım yapabilirsin.
Anne baba ayrı ikiside evli, yani şimdi iki tarafta ayrılmama katiyyen karşı. Hala dönmedim ama yarın birgün göndereceğini söylüyor iki tarafta.
Çok zor Bi durumdayım geçiyor mu bu zamanlar? Ömrümün sonuna kadar bu duygularla yaşayacakmış gibi hissediyorum

Herkesin yaşadığı süreç kendine hastır.
Gelipte 20 yaşında gencecik bir kadına yok ailene karşı gelemedin bilmem ne diye yazınca ne oluyor cidden merak ediyorum.
Yardım edip ,destek sağlamış mı oluyorsunuz ?
Yaptığınız şey gerçekleri söylemek değil , kanayan yarayı daha da deşmek.
Konu sahibi hayatta her şey insan için. Ben düşüncenizi zor ama gerçekleşebilir buldum.
İnşallah rabbim yardımcınız olur. Asla vazgeçmeyin lütfen.

Zor zamanlardan geçiyorum, annem nişan atmak istediğimde izin vermemişti baskı yapmışlardı üstelik daha 19 yaşındaydım o zaman.. Geçmiş geçmişte kaldı ama bir yıllık evliyim dayanamadım en son sorumsuz hallerine kavgalarımıza birde sevgi olmayınca hiç tahammül edemedim çıktm geldim baba evine şimdi zorla yine gönderiyorlar kesinlikle boşanmak gibi bir seçeneğim yokmuş...
Ben eve geri döneceğim ama herşeyin bedelini ben ödemekten yoruldum gidip üniversite sınavlarına çalışacağım madem bu yaşta baba evinde değilde başka yerdeyim, babamın evi gibi göreceğim orayı. Gece gündüz ders çalışıp yemeğinide yapıp akşam önüne koyacağım ne kv ne görümce ne koca hiç biriyle uğraşmak istemiyorum kendi kendime kendi dünyamı kuracağım benden artık kimse bşy beklemesin. Kim Ne yaparsa ne derse desin hiç birini umursamayıp sadece ders çalışacağım.
Çocuk çocuk diye herkes baskı yapıyor. Gidip spiral taktırcam kimsenin haberide olmadan.
Madem ben zorla sürdürmek zorundayım bu evliliği artık herşeyi ben düşünmekten yoruldum bşylerin bedelini ben değil onlar yaşasın.
Belki yanlış düşünüyorum ama gerçekten anlaşılmamaktan bşylere zorunlu kılınmaktan sürekli insanların benden beklentiye girmesinden yoruldum. Hiç bşy düşünmek istemiyorum tek düşüncem maddi birikim ve sınav. Ruh halim berbat durumda.
Ne yaptımı bile bilmiyorum, bu süreçte psikolojik destek almayıda düşünüyorum.
Sadece içimi dökmek istedim
Yaşın daha genç. Hayallerin için zorlu bir yol seni beklese de pes etme derim. Çabuk meslek elde edinebileceğin bir bölümü hedefleyebilirsin. Ayrıca sana ayrılma diyen ailen acaba kendileri ne diye boşanmış. Madem evlilik yürütmek mecburi kendileri devam etselermiş. Herşey gönlünce olsun.

Zor zamanlardan geçiyorum, annem nişan atmak istediğimde izin vermemişti baskı yapmışlardı üstelik daha 19 yaşındaydım o zaman.. Geçmiş geçmişte kaldı ama bir yıllık evliyim dayanamadım en son sorumsuz hallerine kavgalarımıza birde sevgi olmayınca hiç tahammül edemedim çıktm geldim baba evine şimdi zorla yine gönderiyorlar kesinlikle boşanmak gibi bir seçeneğim yokmuş...
Ben eve geri döneceğim ama herşeyin bedelini ben ödemekten yoruldum gidip üniversite sınavlarına çalışacağım madem bu yaşta baba evinde değilde başka yerdeyim, babamın evi gibi göreceğim orayı. Gece gündüz ders çalışıp yemeğinide yapıp akşam önüne koyacağım ne kv ne görümce ne koca hiç biriyle uğraşmak istemiyorum kendi kendime kendi dünyamı kuracağım benden artık kimse bşy beklemesin. Kim Ne yaparsa ne derse desin hiç birini umursamayıp sadece ders çalışacağım.
Çocuk çocuk diye herkes baskı yapıyor. Gidip spiral taktırcam kimsenin haberide olmadan.
Madem ben zorla sürdürmek zorundayım bu evliliği artık herşeyi ben düşünmekten yoruldum bşylerin bedelini ben değil onlar yaşasın.
Belki yanlış düşünüyorum ama gerçekten anlaşılmamaktan bşylere zorunlu kılınmaktan sürekli insanların benden beklentiye girmesinden yoruldum. Hiç bşy düşünmek istemiyorum tek düşüncem maddi birikim ve sınav. Ruh halim berbat durumda.
En dogru karari vermissin

Seni anlıyorum canım sorumsuz kocaya katlanmak çok zor sen kaynananlamı oturuyodun

Herkesin yaşadığı süreç kendine hastır.
Gelipte 20 yaşında gencecik bir kadına yok ailene karşı gelemedin bilmem ne diye yazınca ne oluyor cidden merak ediyorum.
Yardım edip ,destek sağlamış mı oluyorsunuz ?
Yaptığınız şey gerçekleri söylemek değil , kanayan yarayı daha da deşmek.
Konu sahibi hayatta her şey insan için. Ben düşüncenizi zor ama gerçekleşebilir buldum.
İnşallah rabbim yardımcınız olur. Asla vazgeçmeyin lütfen.
Amin inşAllah
Seni anlıyorum canım sorumsuz kocaya katlanmak çok zor sen kaynananlamı oturuyodun
Hayır benm sorunum eşimleydi dayak aldatma yok diye de önemsiz görüyor herkes,
Her şeyden önce eşime sevgi hissedemiyorum

Back
X