- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Gerçekten şaka gibi bunu dediğinde şok oldum lahmacun neden olur yani görünen şey belli yiyip bunu demek...Lahmacun yiyip onun için de et vardı neden yedim diyorbacım Allah yardımcın olsun
Yardım almaz bence ya ben ne yapabilirim onu düşünüyorum.Allah kolaylik versin cekmesi cok zor boyle insanlari hic bi sekilde yaranamazsin esinin bence yardim almasi gerekiyo obsesif geldi biraz bana
Geçmeyecek bi huy gibi bu.
Peki bunu eşine diyince ne tepki veriyor sana bu normallik değil bagriz anormallik derecesindeGerçekten şaka gibi bunu dediğinde şok oldum lahmacun neden olur yani görünen şey belli yiyip bunu demek...
İkna etmeye çalışacağım inşallahTabi ki normal değil takıntı hastalığı var belli, doktora gitsin çekilir şey değil
Valla bugün biraz rahat ol artık huysuzluk yapma hayatı zorlaştırma dedim güldü ciddiyim dedim iyi dedi buPeki bunu eşine diyince ne tepki veriyor sana bu normallik değil bagriz anormallik derecesinde
Valla bugün biraz rahat ol artık huysuzluk yapma hayatı zorlaştırma dedim güldü ciddiyim dedim iyi dedi bu
Mesajda dedim şaka yaptığımı sandı ciddiyim deyince iyi dedisen ciddi konuşurken eşinde bunu ciddi bişey değilmiş gibi gülüp geçiyor ilginç yani
Belli ki farkında değil. Bir gün boyunca yaptıklarını not al bak farkında değilsin ama tüm gün bu şekilde davrandın de belki fark ederValla bugün biraz rahat ol artık huysuzluk yapma hayatı zorlaştırma dedim güldü ciddiyim dedim iyi dedi bu
Bence bir akşam yemeği hazırlayın evinizde bir kaç kadeh bisyelr için yada içmeyin evliliğinizdeki eksi ve ya artıları konuşun gözden geçirin cnmnMesajda dedim şaka yaptığımı sandı ciddiyim deyince iyi dedi
Bu doğru bir yöntem olur mu?Belli ki farkında değil. Bir gün boyunca yaptıklarını not al bak farkında değilsin ama tüm gün bu şekilde davrandın de belki fark eder
Eşim konuşmayı sevmez malesef olan problemi bile çözmez öyle bırakırBence bir akşam yemeği hazırlayın evinizde bir kaç kadeh bisyelr için yada içmeyin evliliğinizdeki eksi ve ya artıları konuşun gözden geçirin cnmn
Bilmiyorum emin değilim. Ama bazen insanlar saçmaladıklarını fark etmeyebiliyorlar.Bu doğru bir yöntem olur mu?
Ama sen de hemn bırakıyorsun biraz mücadeleci ol demkki başka bir sıkıntısı var ona terapi ol çocuk var miEşim konuşmayı sevmez malesef olan problemi bile çözmez öyle bırakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?