Selam sister
bulursan çaresini bana da anlat.
benım bu genelde hergun oluyor en ufak bı olayı bıle okadar buyutuyorumkı artık cevremdekıler bıle sıkıldı bu olaydan galıba kafama takmamaya çalışıyorum bazen okadar güzel gecıyorkı gunum bıranda geliyor aklıma ve bazen oturup ağlıyorum bu durumumdan dolayı
Ah canm yaa.. valla ne diyecegimi bilemiyorum bende pek cozum bulamadim elle tutulur gozle gorulur.. anca dua ediyorumm sabirlar diliyorum Rabbimden.. vesvese hep bunlar..
güzel topic takipteyim çözümü bilen çıkar inş.
valla bı hafta once aynı sızın durumunuzdaydım ama bu durum galıba evde fazla oturmaktan oluyo kısa bı akraba zıyaretı yada kısa bı tatıl onerebılırım yanı kuçuk bı mekan degısıklıgı bıle cok ıse yarıyo tavsıye edeblırım
yaklasık 20 gundur bende bu haldeyım...atama beklıorumm.. olucakmı olmucakmı sevgılımle nabıcam ayrılcammı evlencesmı kazanmassam evlenemeyız kı kazanırsam evlenırız ama belkı terk eder.amaan kazanıyımda hıcde onemlı deıl.ama yok yok onemlı.acaba ben mı terk ederm yoo ayrılmıcaz ama belkı ayrılcaz nabcam netcem nolucam evde bırı bıraz gıcık etse hemen aglama modu. sureklı gergınnım . sureklıı. o nıe bole dedı bu bole derken kotu bısımı demek ıstedı .. kafayı yıcem. ınan rahatlayamıorm da .atamam olmadan da duzelebılcemı sanmıorm.sureklı yatıorm..artık dayanılmıycak bı noktada bu durum herşeyı kafama takıyorum ve kurguluyorum bu okadar ılerıkı sevıyedekı artık günlük hayatımı etkılıyor acaba bu mu şöylemi napcam netcem derken uzayıp gıdıyor aklıma bır gırdımı dusunce bıdaha çıkmıyor gun boyu moralım bozuk olarak geziyorum yuzum asık oluyor bazen gerçekten yeter kafamdan çıkın dıyesım geliyor nasıl yenebılırım bu durumu
gerçekten ıyı bı fıkır bazen bu dusunceler yoğunlaştığında çıkıp hava alıyorum o bıle ıyı geliyor evde cok vakıt gecırıyorum bu yzuden olabılır
yaklasık 20 gundur bende bu haldeyım...atama beklıorumm.. olucakmı olmucakmı sevgılımle nabıcam ayrılcammı evlencesmı kazanmassam evlenemeyız kı kazanırsam evlenırız ama belkı terk eder.amaan kazanıyımda hıcde onemlı deıl.ama yok yok onemlı.acaba ben mı terk ederm yoo ayrılmıcaz ama belkı ayrılcaz nabcam netcem nolucam evde bırı bıraz gıcık etse hemen aglama modu. sureklı gergınnım . sureklıı. o nıe bole dedı bu bole derken kotu bısımı demek ıstedı .. kafayı yıcem. ınan rahatlayamıorm da .atamam olmadan da duzelebılcemı sanmıorm.sureklı yatıorm..
valla bı hafta once aynı sızın durumunuzdaydım ama bu durum galıba evde fazla oturmaktan oluyo kısa bı akraba zıyaretı yada kısa bı tatıl onerebılırım yanı kuçuk bı mekan degısıklıgı bıle cok ıse yarıyo tavsıye edeblırım
bende oyle okaddar haklısınkı bazı sorunlar geçse bıle takıcak bırsey buluyorum ve bende artık düşünmemek ıcın paso uyur oldum ağlama modundayım genelde bu cidden çok zor bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?