Gerçektende tahta bacaklara mı benziyorum ? :(

Aynen her şeye bir şey uyduruyorlar bende şaşırmış durumdayım

Bu elbiseydi internetteki ilk alışverişmdi birde,
bi hevesle alıp giydim ama şimdi dolabımın bi köşesinde öyle duruyor..

ay saçmalama lütfen ....

bu elbise bacakların hakkında hiç bir ip ucu vermez...

ama senin arkadaş fazla derinlerden bakıyor sanırım

artık seni nasıl gözhapsine aldıysa...

Aynen her şeye bir şey uyduruyorlar bende şaşırmış durumdayım

Demesi kolay biliyorum ama takmamaya çalış. Ne söylerse söylesinler kulaklarını tıka. Bir süre sonra susarlar diye umuyorum bende şuan bu taktiği deneme aşamasındayım

Demesi kolay biliyorum ama takmamaya çalış. Ne söylerse söylesinler kulaklarını tıka. Bir süre sonra susarlar diye umuyorum bende şuan bu taktiği deneme aşamasındayım

Bende denemeye çalışacağım..
Birde şunu çok duyuyorum "ne o 90'lardan çıkmış gibi elbise giymeler çok komik gösteriyor " :18:
Ama ben kızlaraa elbise ve eteği daha çok yakıştırıyorum,ve çok fazla hevesim vardı daa iştee

Görüntü kalitesinden dolayı kusura bakma kabinde çekmiştim, elbisem buydu tabi biraz kötü çıkmış ama fırfırlı askılı, belinde pembe ip kemer olan bir elbiseydi. Altına da dolgu topuklu giymiştim boyum 170 falan olmuştu. İlk giydiğimde arkadaş ortamında en sevmediğim ama bir arada zorunluluktan dolayı bulunduğum bir arkadaşım (!) bana 'ahahaha perdeyi giymiş gelmiş' demişti. Nasıl üzülmüştüm anlatamam gözlerim dolmuştu. Bir de bunu herkesin önünde söylemişti. Ama sonra noldu? Yine aynı arkadaş grubuyla bir kafede otururken yolun kenarından bana perde giymişsin diyen arkadaş aynı perdeden giymiş yürüyordu
Yanımıza çağırdık bizi gördü, gelince de 'Perdemi çok beğenmişsin galiba aynısından aldığına göre' demiştim herkesin içinde

Benim de sırf hevesimi kırdılar diye giymediğim o kadar çok kıyafetim varki :26: İnsanın hevesini kırmakla ne anlıyor bu insanlar hiç bilmiyorum Senin elbisen çok güzel bence hiç hevesin kırılmasın elbiseden sıkılana kadar giy Bende bu aralar tayt giymeyi düşünüyorum ama arkadaşlarımın değerli yorumlarından çekindiğim için giyemiyorum

canım belkide giydiğin elbisenin tarzını filan beğenmemiştir o yüzden böyle eleştiriler yapmıştır bi daha giyme diye
ama bacakların hakkında söyledikleri çok saçma orası ayrı

gösterdiğin elbise uzun herkese yakışmaz o tarz elbiseler
şahsen benim de tarzım değil
bence biraz da o yüzden eleştirmiş gibi
ama sen yakıştırıyosan giyebilirsin tabi

bu arada sen sürekli uzun elbise mi giyiyosun
yoksa kısa elbiseler giydiğinde eleştiriyo mu

size öyle diyorsa sizde onunla dalga geçin bnmde bir arkadaşım böyleydi
bende kısaydı hep laf ederdi bende cevabını verdim artık etmiyor..

kendinizi üzmeyinn başkaları için... (ya da değmeyecek kişiler için)

Sen kendine yakıştığına inanıyorsan giy kimseyi takma.
Bazen insanlar gerçekten patavatsız oluyor.
Gerçekten çok yakışmamış olsa bile başkalarının yanında dalga geçer gibi söylemeside zaten art niyetli söylediğini gösterir bence.

Benimde başıma şöle bişi gelmişti. Benim fiziğimi olumsuz eleştiren bir kişi bile olmamıştır. Herkes de fiziğin çok güzel der.
İŞyerinden bir arkadaş bana fziğin zayıf kuru duruyorsun dedi.
Bende sende olmadığından mı ölr görüyorsun acaba dedim.
Bir daha bişi diyemedi. aynı insan brnim kiloma gelmek için diyetisyen diyetisyen dolanıyor.
Takma sen, istiyorsan giy

Bence kilon boyuna göre gayet iyi, manken gibisin işte daha ne, arkadaşın kıskandığı için öyle demiş bence yoksa bi eleştiri milletin ortasında gülerek dalga geçer gibi yapılmaz :)

Fiziğin çok hoş ben çok begendim seni :) Anlaşılan biri seni fena halde kıskanıyor

Keşke benim de boyum sizin kadar olsa.
Bence sizin boyunuzda ki bayanlarda kilo fazlası da yoksa çok hoş durur elbiseler.
Arkadaşınız sizi kıskandığı için öyle söylemiş.
Siz onunla her karşılaştığınızda çaktırmadan poponuzu kaşıyın bence.

vücut orantında bir anormallik yoksa ( ki bu boy ve kiloyla olması imkansız,dümdüz bir vücuttur muhtemelen) gayet de manken gibi orantın var.ayrıca uzun elbiseyle bacakların hakkında yorum yapabilmesi süper,kıskançlıktan ölüyor.
hiç takma kafana,o arkadaşının güzellik kıstası muhtemelen bodur piliç...şeklindedir.
ciddiye alındıkça tepeye çıkar böyleleri,araya mesafe bile koyulabilir.üslüba bak,sinir oldum.

Kıskançlık geldi aklıma bir tek...

1 buçuk metre biri olarak

ister gerçekten yakışmadığı için söylesin (ki öyle olsa birçok kişiden duyardın bunu) isterse kıskandığı için söylesin sorun etme bence. önemli olan senin kendini o elbise içinde iyi hissetmen. beğenmen. "senin beğenmen için giymedim zaten. " de. özgüwenin yüksek olsun, muhtemelen üzüldüğünü gördü bilerek yapıyor.. sen de ona benzer şeyler söyle daha da ağzını açıp birşey diyemez.

Emin ol o boya ve kiloya uzun elbise cok yakisir

hasetlendi o kiz ve ustaca vazgecirmis seni

ozguvenli taklidi yaparak

lutfen tekrar giy o elbiseyi

kotu niyetli insanlara papuc birakmamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…