Gerçektende tahta bacaklara mı benziyorum ? :(

başkasına göre mi yaşayacaksin tut ki öyle yaptın kime nasıl neden yaranacaksin Boşver ben öyle uzun değilim ama benim de bacaklarım çok incedir önceden takıyodum kafama şimdi memnunum halimden sen kendine yakışıyosan Senden kime ne salla gitsin

Bir şeyin başka bir kadına yakışmadığını gören bir kadın kırılacağını düşünerek asla söylemez.acır biraz.Böyle konuştuğuna göre arkadaşın seni kıskanıyor.Gerçekten yakıştırmasa kibar bir dille bir şeyler derdi ama bu şekilde tahta bacak bilmem ne gibi bir şey diyemezdi.kıskancın bayrak sallayanı belli ki.hiç sevmem öyle tipleri.kıskançsın madem kalp kırma değil mi?...Her yandan kaybediyor.

Sana öyle dediğine göre kesin yakışmıştır bana kalırsa Güzel olmuş derse yakışmadığını anlarsın.

Kiskandigi icin oyle soyluyordur. Hem cok ayip ya tahta bacaklara benziyorsun ne demek. Hickimsenin dedigini dinleme istediğini giy. Hem sen yakistiriyorsan başkalarını umursama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…