Gerekir mi?

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kızlar. Çok samimi olmadigim yıllar önce yanında staj yaptığım kişi müdür olmus yenilerde. Haftaya göreve başlayacakmış.bugun karşılaştık tesadüfen. Paztsi göreve baslicam yeni yerimde dedi.sizce çiçek göndermem gerekir mi?gecen yıl tez aşamasında da bana 1 hafta kadar eğitim verdi.meslek adına bayaga katkıları oldu bana ama gerekli mi bilmiyorum .

Son düzenleme:
Bu kadar mesafeli olduğunuz kişiye para harcamanıza gerek var mı acaba 🤷🏻‍♀️
Staj yaparken cok yardımcı oldu diye minnet duyuyorum sanki meslek adına cok şey kattı.esime sordum sen bilirsin dedi.kararsiz kaldim. Yeni göreviniz hayırlı olsun yazılı birsey mi göndersem diye dusundum.sizlerinde fikrininalmak istedim.arada yanına uğrayıp meslekle alakalı bilgi aldiğimda oldu yılda 1 de olsa.

Staj yaparken cok yardımcı oldu diye minnet duyuyorum sanki meslek adına cok şey kattı.esime sordum sen bilirsin dedi.kararsiz kaldim. Yeni göreviniz hayırlı olsun yazılı birsey mi göndersem diye dusundum.sizlerinde fikrininalmak istedim.arada yanına uğrayıp meslekle alakalı bilgi aldiğimda oldu yılda 1 de olsa.
Dilerseniz uygunundan bir tebrik çiçeği yollayın içiniz rahat eder hem sonrasında keşke yapsaydım diyeceğiniz bir durum olmaz böylelikle

Back
X