- 30 Ocak 2014
- 5.046
- 11.197
- 448
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Parasında değiliz keşke yapsaydı ama x demek de yanlış. Afad bile 400 tl verdi.Gerçekten böyle durumlarda kimin ne kadar yaptığını abartmak çok yanlış. Evin yapılması birçok insanın desteğiyle olmuş. Kimsenin emeğini yok saymamak lazım ama illa hava atmak için konuşurlar
Bir tanıdığa demiş,o tanıdık da bana söylüyor neden bir şey yapmadınız diye. Yoksa sinirlenmem zaten iyilik söylenmez ama haksızlığa dayanamadım dedim. Bir tek o yapmış sözde.Yani her şey ortada,herkes yaptığını bilir onun öyle demesi havada kalmıyor mu zaten
İşte öyle ama sağda solda bir tek o yaptı diye konuşuyormuş. Yapmasında değiliz keşke yapsa ama haksızlık. Neyse ya....Derse desinler. Balık bilmezse hâlik bilir.
Bilmediğiniz yardımı olabilir mi
Allah razı olsun ama yapılmasında değiliz ama can sıkıyor böyle çürük yumurtalar. Çok teşekkür ederim.Boşverin hiç dinlemeyin gerçekten. Aileniz çok güzelKimse kimseye sırtını dönmemiş. Bundan başka dert gelmesin. Arada çürük yumurtalar da olur öyle
Evet bu benim aklıma gelmedi haklısınız. Bunu söyleyen diğer teyzem maalesef.Ben olaya farklı açıdan bakıcam. Siz hadi akrabasınız densiz der geçersiniz. Ama herkese ben yaptım diye yayıyorsa o kirayı ödeyen adamın da kulağına gidebilir. Tamam adam hayır olarak yapmış ama bunun yok sayıldığını düşünüp üzülebilir. Diğerleri de aynı şekilde. Ne terbiyesiz insanmış kuzeniniz.
Zaten kimse parasında değil ama kimse kendine pay çıkaramaz. En büyük yardımı AFAD yaptı zaten.Ben olaya farklı açıdan bakıcam. Siz hadi akrabasınız densiz der geçersiniz. Ama herkese ben yaptım diye yayıyorsa o kirayı ödeyen adamın da kulağına gidebilir. Tamam adam hayır olarak yapmış ama bunun yok sayıldığını düşünüp üzülebilir. Diğerleri de aynı şekilde. Ne terbiyesiz insanmış kuzeniniz.
Teşekkür ederizNe guzel çevreniz var oyle maşallah elbirligi ile hallolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?