Siz önce şunun cevabını vermelisiniz abiniz böyle ufak bir durumda hemen niye bir şeyleri sıralama çabasına girmiş ki. O halde sürekli aranızda bu tip sorunlar oluyor anladığım kadarıyla bu yüzden de kim haklı karar veremedim tek bu yaşadığınız durumdan da bir şey çıkaramadım.hesapci olmayı bırakmamı soyledi, böyle yerlerde şunu yapmayin gibilerinden ve daha bir kaç şey siraladi. Çocuklar ödenir gider arada dedi
Abimin maddi durumu bizden iyi, 200 TL ile 350 TL arasında fark görmüyor belki bilemiyorum. Çok sık bir araya gelmiyoruz, aynı şehirde olmamıza rağmen. Ben memurum, maaşım belli ve giderlerim cok. Kimseden para beklentim yok, muhtaç değilim Allah'a şükür. Sorun beni olmadığım kişi gibi göstermesi, beni dinlememesi daha doğrusu konuşmama fırsat vermemesi ve yasim küçük değil, yani amaannnn boşver deyip gecemedim.Keske gözlerimden yaş gelmeseydi offhhhSiz önce şunun cevabını vermelisiniz abiniz böyle ufak bir durumda hemen niye bir şeyleri sıralama çabasına girmiş ki. O halde sürekli aranızda bu tip sorunlar oluyor anladığım kadarıyla bu yüzden de kim haklı karar veremedim tek bu yaşadığınız durumdan da bir şey çıkaramadım.
Öncesinde 17 kişi ve 3 çocuk var diyelim dedim.fiyat farkı demem, cocuklar en için ayrı bir ücretlendirme vardır belki diye düşündümBen sizi hatali buldum.Öncesinde de 3 cocugunuzu belirtmissiniz fiyat farki cikmasin diye.Bu cumlenizden anladigim kadariyla abiniz 20 kisi diye yer ayirtmis.Son dakikada 1 ini iptal etmek olmaz o zaman ilk basta soylicektiniz sayinizi .Ayrica bu gibi kalabalik organizasyonlarda hesap kitap pek uymaz dillendirmek te hos olmaz.Keske olayi buyutmeyip kapatsaydiniz.Abiniz de biraz sert tepki vermis o da yanlis tabiki.
Kötü niyetle söylemedi evet, tadını çıkarmaya bakın. Bu düşünce şeklini degistir gibilerinden. Hesapci biri hiç değilim, herkesin içinde o konuma düşürüldümAnlayabiliyorum, israf olmasın şu bu vs... Ama zaten kaç yılda bir böyle bi şey yapıyorsunuz ki? Kırk yılda bi bu kadar kalabalık gitmişsiniz. Tek tek çocuklara da sorup onlar da istiyorsa alınabilir. Çocuklarınıza sordunuz mu istiyorlar mı diye? Yani, muhtemelen abiniz de öderdi... Dayım da bana kaç kere yemek ısmarlamıştır, ben kendim ödeyeceğimi düşünürken... Biraz rahat olmanızı, düşünmemenizi, ortamın tadını çıkarmanızı beklemiş.
Bence abiniz kötü niyetle bi tavır sergilememiş size akrabaların yanında laf söylemesi hoşunuza gitmemiş. En nihayetinde kaç yıllık abiniz, niyetini bilirsiniz...
10 adet serpme kahvaltı yerine 9 adet olması mantıklı gelmişti bana, çocukla ve bir kuzenim için masa donatıldı, iki salam domates salatalık benim çocukların yediği.her şey kaldı sofrada oyleceBenim anlamadigim 2 kisilik kahvaltinin birini iptal edince nasil olacakti esinizle siz ve 3 cocuk var.Yanlis anladiysam kusuruma bakmayin
10 adet serpme kahvaltı yerine 9 adet olması mantıklı gelmişti bana, çocukla ve bir kuzenim için masa donatıldı, iki salam domates salatalık benim çocukların yediği.her şey kaldı sofrada oylece, 5 yetişkin yerine 3 yetişkin öderim diye düşündüm.Bize 2 tane serpme de yeterdi
Kötü niyetle söylemedi evet, tadını çıkarmaya bakın. Bu düşünce şeklini degistir gibilerinden. Hesapci biri hiç değilim, herkesin içinde o konuma düşürüldüm
Yani şu durumda zaten 17 yetiskin oldugu icin ve 10 tane kahvalti soylendigi icin ortak ödenecek bir kahvalti varmis cocuklar zaten arada kaynıyor.Gereksiz yere dile getirip caninizi sıkmıssiniz.Üslup sert olmus o konuda abiniz hatali üzulmeyin unutulur gider10 adet serpme kahvaltı yerine 9 adet olması mantıklı gelmişti bana, çocukla ve bir kuzenim için masa donatıldı, iki salam domates salatalık benim çocukların yediği.her şey kaldı sofrada oylece
Bacım bakin ilk yazdiginizdan farkli yerdeyiz şu anda. Öncelikle siz en başta niye bu mantıklı mantığınızı calistirmadiniz?10 adet serpme kahvaltı yerine 9 adet olması mantıklı gelmişti bana, çocukla ve bir kuzenim için masa donatıldı, iki salam domates salatalık benim çocukların yediği.her şey kaldı sofrada oylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?