• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi boşanma noktasına getirdi

Sinir kırizi gecirecek ve bosanilacak bir sorun goremedim.esinizin hatri icin hurmet etseydiniz el.opseydiniz neden esinizi iki arada birakiyosunuz.esinizle konusun sorunu onunla halletmeye calisin bu sekilde surmesi halinde bu evlilige son vereceginizi soyleyin..

Demek ki annenize hakaret eden kisilerin elini opersiniz.

Evlilik icin yapilan daha neler gorecegim acaba.

Hoş şeyler yaşanmamış ama avm de sinir krizi geçirmenize sebep bir şey göremedim.Siz küçüksünüz kalkıp el öpseydiniz keşke. Koz vermişsiniz resmen ellerine. Eşinize de günah arada kalıyor adam ne yapsın.Mesafe koyarsınız hatır için görüşürsünüz kara kaşlarına kara gözlerine değil ki eşinizin hatırı için.

Sen niye sinir krizi geçiriyorsun niye ilaç kullanıyorsun boşa gitsin. Senden değerli mi sence ? Çocukta yokmuş arkana bile bakma kaç,çok gençsin.

6 yıl emek verdim 6 koca yıl bütün emeklerimin ailesi yüzünden silinip gitmesini hazmedemiyorum eşim bikaçgün ailenin yanında kal dedi ve beni getirdi arayıp sormuyor bile ben bu kadar şeyden sonra bunları haketmedim.

6 yıl emek verdim 6 koca yıl bütün emeklerimin ailesi yüzünden silinip gitmesini hazmedemiyorum eşim bikaçgün ailenin yanında kal dedi ve beni getirdi arayıp sormuyor bile ben bu kadar şeyden sonra bunları haketmedim.
Ailesi yüzünden değil.Seni saydıramayan,koruyamayan,ezmelerine engel olamayan,sahip çıkamayan kocan yüzünden.
Eşimin ailesinden biri sana haksızlık yaparken eşinin sesini çıkarmaması seni ondan soğutmuyor mu?Anlamıyorum ben.
Eşin isteseydi ailesi sana "Gözünün üstünde kaşın var" bile diyemezdi.

Son düzenleme:
barışmaya gittiysen kalkıp karşılaman şık olurdu..ama topukla bacım pısırık adamla olmaz bu işler

Kaç kaç kaç aman aman iyiki çocuk yapmamışsın bırak ya evlenince aileylede evleniliyor bunlar insanı hasta eder.allah bin iyisini çıkarsın karşına alsınlar oğullarını başlarına çalsınlar.boşan bunların hepsinede toplu mesaj at o halaları zartları zurtlarıda dahil asla hakkımı helal etmiyorum ahım hepinizin üzerinde olsun de. Çek git kurtul bir ömür geçmez ya böyle

Çok benzer ve 2 katı ağır şeyleri bende yaşadım kv den çok çektim hep boşanmaya kadar gider donerdim sabrın sonu selamet ya esim.şimdi dibimden ayrilmiyor annesiyle konuşmuyor ya karıma saygı gostericeksiniz ya biz yokuz dedi 1 aydır konusmuyolar altli ustlu oturmamiza rağmen hiç gitmiyor artık tabiki bende.sinir hastası oldum krizler geçiriyordum ama allah büyük esin seni saymiyorsa sende onu sayma hayat geçmez böyle senden kucugum 22 yaşındayım ama kimse için değmez ailen arkandaysa kosssss arkana bakmaaaa

Okurken cok uzuldum kilitlendim kaldim cocuk yoksa uzatmanin manasi yok lanet olasi pislik bi aileymis esinde ana kuzusunun teki hic bisey pskolojinden onemli degil yazik degilmi sana ayril ve kurtul ben yapamadim sen yap...

Eşiniz ve ailesi sizi haketmiyor. Biraz kafanızı dinleyin sağlık sorunlarınızla ilgilenin tedavinize devam edin. Hayatta hiç bir şey insanın kendi sağlığından önemli değildir.

Bugün eşimle konuştum ve söylediği şey ailesinin haklı olduğuydu ayağa kalkmadığım için ben suçluymuşum ben babana hakaret etmedim küfür etmedim dedim sevgi hissetmediğim için samimi davranamadım ve buyrun oturun konuşalım dedim baban bana avm nin içinde onca insanın arasında bağırarak saygısız edepsiz pislik dedi bunları duydun mu kör müsün sağır mısın dedim.İnkar etmiyorum ama sen öyle davranınca o da delirdi diyor.Ben ne yaparsam yapayım bir kayınpederin gelinine bunları soylemesi normal olabilir mi haklı olabilir mi???6 yılıma yazık olmuş ayrılmak istiyorum aşık olduğum adam sen değilsin yazıklar olsun dedim eşim aferin devam et böyle demekten başka hiçbirşey söylemedi..............şoktayım yaşadıklarıma inanamıyorum.

Babannem derdiki el öpmekle ağız aşınmaz.
Hem zaten barışmak için avm de buluşmak nedir, konu sahibi haklıyken haksız duruma düşmek sanırım bu olsa gerek.
Siz de ilaçlarınızı içmişssiniz içmişssiniz asıl lazım gelen yer de kullanmamışsınız.

Eşinizin kendisine saygısı yok. Dolayısıyla size de yok.
Nikahınızda dahi ne size ne de ailenize kimse saygı duymuyor...

Ailesiyle tartısmasını vs sizi korumaktan ziyade "benim eşime yapılan saygısızlık bana yapılmıştır" diyerek karşı çıkmasını beklerim.

Yoksa siz burada yazdıklarınızdan belli ki kendinizi savunabilecek birisiniz. Bir başkasının sizin yerinize konusmasına gerek yok. Fakat siz yine de eşiniz için, evliliginiz için susmuşsunuz, eşiniz ile bu durumu normalleştirmişsiniz.

Hadi eşinizin kültürü oydu, baskı altında yetişti, birey olmayı bilemedi...
Peki ya siz?
Sizin kendinize ne kadar saygınız var?
Tüm o hakaretleri evliliginiz için neden yutuyorsunuz?
Neden şimdiye kadar eşinize "sen konuşmazsan ben konusacagım ya da mahkemeye gidiyoruz" diyemiyorsunuz?

Bir de üstüne annenize kadar gelmiş hakaretler. Bunun özrü AVM'de mi olur?!
Madem çok istiyorlar barışmayı, kayınpederiniz ve kayınvalideniz hem sizden hem de ailenizden özür dilemek için baba evinize gelmeliydi. Orada hepinizi ikna etmek için ugrasmalılardı.

Bir de eşiniz hala sizi suçluyormuş. Bırakın şu adamı, babası hakaret ettikten sonra sakinleşsin diye eşini annesine gönderiyor. Yani o kadar emin geri döneceginizden, hakaretleri kabulleneceginizden...

Önünüzde iki seçenek var. Ya hakaretli ama evli bir ömür gecireceksiniz ya da gururunuzu ayaklar altına sermeyip kendinize yeni bir hayat kuracaksınız. Tercih sizin.

Teyzesinin yazligina gittiginizde teyzesi size durup dururkenmi sen benim gelinimden betersin dedi ve hakaret etti.Bence tek tarafli anlatiyorsunuz.evet yazdiklarinizi okurken ne bicim insan bunlar diye sasiriyor insan ama sanki birde karsi tarafi dinlenlemek lazim hisside uyandiriyor bende.

Teyzesinin yazligina gittiginizde teyzesi size durup dururkenmi sen benim gelinimden betersin dedi ve hakaret etti.Bence tek tarafli anlatiyorsunuz.evet yazdiklarinizi okurken ne bicim insan bunlar diye sasiriyor insan ama sanki birde karsi tarafi dinlenlemek lazim hisside uyandiriyor bende.

Herhangi bir kosulda esinizin ailesine hakaret eder misiniz?

Bu cok onemli. Niyeti ve kaliteyi belli eden kisim burasi.

Ya da evi yakmadiginiz surece benim gelinimden betersin sozunu isitir misiniz?

Not: El opmekle asinmiyorsa herkes kendisini doven esinin elini opsun o halde.

belli ki karı koca birbirinizi seviyorsunuz eşinizin ailesi size huzur vermiyor. Eşiniz, ailesiyle görüşmeniz, barışmanız konusunda ısrarcı olmayacağına, bu konuları açmayacağına, haklı olduğunuz her durumda sizin yanınızda olacağına söz verirse yeniden deneyebilirsiniz.Bir de o aileden uzakta bir yere yerleşseniz daha iyi olur belki.oğulları gider, görür, görüşür. buna rağmen sorun devam ederse ayrılmanız doğru olur sanırım.

Sizi haksız buldugum tek nokta barışmaya gidiyorsaniz kv ve kp in de ellerini opecektiniz.
Onlar zaten yaptıklarının yanlış olduğunu kabul etmezler, sadece barışma ve idareten devam etme olacaktı.
Eğer bir adım attiysaniz devamını da getirseymissiniz keşke
He ben olsam hiç barismazdim.
Ne geregi var bu kadar hakaretten ve saygisizliktan sonra tekrar yüz göz olmanın? Ama madem bir karar veriyorsunuz Eşinizin yerinde olsam arkasında durmanizi ve gereklerini yapmanızı beklerdim

Ayrıca AVM de bulusmak nedir lise çocukları gibi? Neden evlerine gitmediniz?

Sizi haksız buldugum tek nokta barışmaya gidiyorsaniz kv ve kp in de ellerini opecektiniz.
Onlar zaten yaptıklarının yanlış olduğunu kabul etmezler, sadece barışma ve idareten devam etme olacaktı.
Eğer bir adım attiysaniz devamını da getirseymissiniz keşke
He ben olsam hiç barismazdim.
Ne geregi var bu kadar hakaretten ve saygisizliktan sonra tekrar yüz göz olmanın? Ama madem bir karar veriyorsunuz Eşinizin yerinde olsam arkasında durmanizi ve gereklerini yapmanızı beklerdim

Ayrıca AVM de bulusmak nedir lise çocukları gibi? Neden evlerine gitmediniz?

Yahu bir insan neden hakarete ugradigi insanlarin evine gidip ellerini opsun?

O yaşananlar küçük minik nasıl birikiyo insanda biliyo musunuz ortada bi sorun göremeyen arkadaşlar??? Insan dolup dolup taşıyo.. en çok da ailesinden vurulmaktan ve eşinden destek görememekten..

Ayrılın veya ayrılmayın diyemem.. iyice ölçüp tartın ve pişman olmuycanız bi karar verin..

Back
X