- 26 Mayıs 2018
- 8.211
- 38.802
- 548
- 51
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şöyle anladım 3 cocuga ayrı ayrı kahvaltı soylenirse bu 3 cocuk bu kahvaltiyi yemeyecek ama kahvaltı söylendiği icin parası odenecek. Benim bulunduğum ilde en ucuz serpme kahvaltı kisi bası 50 tl ki coğu yerde 60 70 tl. hadi diyelim kişi başı 60 tl olsun 3 çocuk 180 tl yapar ekstradan. 180 tl gunumuzde gecim zorlaşmışken memur maaşinın alim gucu çok düşmüşken aman canim ne olacak alti ustu 180 tl fazladan veririz diyecek bir para değil.
Yanlış anlamadıysam konu sahibi cocuklarim zaten yemiyor bize 5 kisilik kahvalti getirmesinler 2 kisilik getirsinler demiski bence bu dusunce sacma degil.
Ayrıca abinin o kadar kisi icinde azarlayacak sekilde konusup 3 cocuklu bir anneyi cocuk gibi azarlamasıda çok yanlış.
Ha abi kendi odeyecek bile olsa cocuklarin kahvaltisini bu kica kadini azarlamasini haklı cıkarmaz.
not: Ben cocuklarin hepsi 6 yasindan kucuk diye dusunerek bu yorumu yaptim.
Memuriyet gec ziyan oluyor.Ya kusura bakmayın da “siz memursunuz biye hesap yapıyorsunuz” sözlerini anlamıyorum..Duyanda memurlar 10bin vs alıyor sanacak, belki konu sahibinin başka masrafları var ve harcamalarını düşünmesi gerekiyor ya da kısaca enayi yerine konmak istemiyor,bunun için empati yapmak bu kadar zor mu? Ayrıca koskoca kadının herkesin içinde azarlanmasını da hiç hoş bulmuyorum, ister abi olsun ister eş..Ne derdi varsa bir zahmet bir köşeye geçilir konuşulur.
Hanımefendi büyük konuşuyorsun ota çöpe trip felan ağır bunlar ağlayan insanlar da keyfinden ağlamıyor belki insanlar neler neler yaşayıp o hallere geliyor senin mutluluğun bozulmasın diye insanlar kendilerini tutmak zorunda değil..kusura bakma herkes senin gibi normal olamamış hayat şartları.kadin toplumun keyfini kaçırdığı durum Yok kimseden de bir şey beklememis.Anladım ben sizi tribal enfeksiyon geçiriyorsunuz. Ne diyeyim Allah çok acil şifa versin. Ben ota çöpe ağlayan insanlardan boğuluyorum. Tripten ağlayan insanlardan boğuluyorum. Ki normal olan her insan benim gibidir.
Çok hasta olunur ağlanır, acıdan ağlanır, bir yakınını kaybeder ağlanır, ciddi bir kavga olur ağlanır, korkulur ağlanır…….
Gerçekten ağlayacak bir durumu olan insan başımın tacıdır elimden dilimden gelen herşeyi yaparım.
Ama sizin gibi toplumun keyfini kaçıran insanlara kılımı kıpırdatmam.
Benim gibi bir insana duyarsız dedinizya nasıl güldüm ya ay çok sağolun
Kusura bakmayin da kirk yilin basi kalabalik gidilen bir etkinlikte o sofraya oturuyorsa kendini tutmak zorunda.Hanımefendi büyük konuşuyorsun ota çöpe trip felan ağır bunlar ağlayan insanlar da keyfinden ağlamıyor belki insanlar neler neler yaşayıp o hallere geliyor senin mutluluğun bozulmasın diye insanlar kendilerini tutmak zorunda değil..kusura bakma herkes senin gibi normal olamamış hayat şartları.kadin toplumun keyfini kaçırdığı durum Yok kimseden de bir şey beklememis.
Kusura bakmayin da kirk yilin basi kalabalik gidilen bir etkinlikte o sofraya oturuyorsa kendini tutmak zorunda.
Siz kuzeniniz karsinizda aglarken afiyetle kahvaltı yapabilirsiniz belki ama insanların genelde keyfi kacar boyle bir durumda.
Keyfim de kaçabilir evet ama karşındakinin üzüldüğünü ağladığını gördüğüm için ota çöpe yoktan ağlıyor diye onu yargilamam.keyfimizi bozdu diye geçirmem içimden.olacagi varmış derim.ki kadının arsizlik kötülük yapıp şiddetli sözlü bir dalasmadan sonra ağladığı bir durum değilmiş ortamı germeye devam da etmemis olay sonrasında konuşmaya devam ettiyse sohbete de karışmıştır illaki.Kusura bakmayin da kirk yilin basi kalabalik gidilen bir etkinlikte o sofraya oturuyorsa kendini tutmak zorunda.
Siz kuzeniniz karsinizda aglarken afiyetle kahvaltı yapabilirsiniz belki ama insanların genelde keyfi kacar boyle bir durumda.
Biraz once kimsenin keyfini kaçırdığı yok diyordunuz, simdi keyfim kacabilir diyorsunuz.Keyfim de kaçabilir evet ama karşındakinin üzüldüğünü ağladığını gördüğüm için ota çöpe yoktan ağlıyor diye onu yargilamam.keyfimizi bozdu diye geçirmem içimden.olacagi varmış derim.ki kadının arsizlik kötülük yapıp şiddetli sözlü bir dalasmadan sonra ağladığı bir durum değilmiş ortamı germeye devam da etmemis olay sonrasında konuşmaya devam ettiyse sohbete de karışmıştır illaki.
Abinin terslemesi tat kaçırmıyor ama?Kusura bakmayin da kirk yilin basi kalabalik gidilen bir etkinlikte o sofraya oturuyorsa kendini tutmak zorunda.
Mekana ilk abimlerle biz gittik, o zaman abime soyledim diyor. Ulu orta herkesin icinde, masanin ortasında abinin tersledigini goremedim ben?Abinin terslemesi tat kaçırmıyor ama?
Abisinin azarlaması normal değilAbinin terslemesi tat kaçırmıyor ama?
Anlamışsınız açıklayayım Keyflrini kaçırmadigini düşündüğüm için kacirmamis dedim.sinraki mesajda ben öznel kendimden bahsettim orada olan ben olsaydım benim kaçabilirdi de dedim amaaa bu durum kaçırmaz yargilayamam arsız sözlü şiddetli büyüyen dalas olsaydı aglasaydi keyfim kaçabilirdi.oyle durum da YokBiraz once kimsenin keyfini kaçırdığı yok diyordunuz, simdi keyfim kacabilir diyorsunuz.
Valla ben acikcasi yılda bir kez kuzenlerimle keyifli vakit geçirmek icin bulusmusken 35-40 yasindaki kuzenim abisiyle atisti diye kendini kontrol edemeyip kahvalti masasinda agliyorsa bir daha kalabalik etkinlikte gorusmesek mi diye dusunurum![]()
Anladım onun durumu daha iyi sizinle kıyaslayınca ve bu tip organizasyonlarda hep benzer sorunları yaşıyorsunuz o halde. Keşke ilk başta 20 kişilik dediğinde hayır 17 kişilik deseydiniz o zaman baştan çözülürdüde hadi diyelim onada laf etti o halde ona uygun cevabını vereceksiniz böyle ağlarsanız bu döngü değişmez.Abimin maddi durumu bizden iyi, 200 TL ile 350 TL arasında fark görmüyor belki bilemiyorum. Çok sık bir araya gelmiyoruz, aynı şehirde olmamıza rağmen. Ben memurum, maaşım belli ve giderlerim cok. Kimseden para beklentim yok, muhtaç değilim Allah'a şükür. Sorun beni olmadığım kişi gibi göstermesi, beni dinlememesi daha doğrusu konuşmama fırsat vermemesi ve yasim küçük değil, yani amaannnn boşver deyip gecemedim.Keske gözlerimden yaş gelmeseydi offhhh
Çocuklar da büyükmüş gerçi. Biri 10 yaşındaymış. Bence 10 yaş hesap alınmayacak bir yaş değil.