Gereksiz eleştirilere tepkiniz?

Bazen sessiz kalırım biriktiririm sonra aynı yanlış bir daha yapıldığında iğneleyici tavırlarla sakin sakin tepkimi gösteririm.

O gereksiz eleştiriyi her ortamda elti hanım yapar bana. Çoğuna sessiz kalıyorum. Kadın zaaflarımdan vurmayı seviyor resmen.
Tepki gösterince zevk alıyor. Bende ciddiye almıyormuş gibi yapıyorum

herkes sizin gibi hazir cevap olabilse olmuyor iste. hazir cevap insanlara hayranim.

Keşke örnek verseymişsin. Ben beğenmemeyle alakalı eleştirilere genellikle "ben böyle seviyorum" diyorum. Bu söz zaten "ben de senin yaptığını beğenmiyorum" anlamı taşıyor.

Elestiren kisiye bagli...fkirlerini onemsedigim biriyse dikkate alir bir dusunurdum...aksi oldugunda ise cevap bile vermeyip bildigimi okurdum...

Kesinlikle cevap verirdim altta kalmazdim. Eger cok bariz bir şekilde elestiriliyorsam ona haddini bildiririm

Benim bir komşum beni sürekli eleştirirdi ben hep güler senin düşüncen ben saygı duymayı bilirim der geçerdim o daha bir hırslanırdı
Her ne hikmetse eleştiği şeylerin hepsini şuan kendisi yapıyor

Sadece dostum gerekli gereksiz herseyimi eleştirebilir,onun dışında herhangi biri eleştiri yaparsa bende gömüyorum

Bazı insanlar kendilerini mükemmelmi sanıyorlar o çok eleştirenler sonra bi bakıyorsun eleştirdilleri şeyin aynısını yapıyorlar şaşip kalıyorsun

1 adet iş arkadaşım var.
Her şeyimi eleştirir.
Ne yediğimi, ne içtiğimi, nereye gittiğimi, bizde kimin kaldığını, saçımı başımı, konuşmamı, hareketlerimi...
Aklınıza gelecek her şeyi.
Ve tepki veremiyorum benden üst seviye de olduğu için. Laf dalaşına giriyoruz aramız bozuluyor
O yüzden artık he deyip geçmeyi öğrendim ben.

ben normalde eleştiriye açık biri olduğumu düşünürüm ama bazı sürekli eleştiren tipler var hayatımda ve onların beni eleştirmelerine karşın benim onları eleştirme durumumda bozuluyorlar ..onlara hiç toleransım yok ..kardeşim kaldıramıyorsan sende eleştirmeyecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…