• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gereksiz korku

nanemolla3593

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
549
332
123
32
merhaba arkadaslar.pazartesı gunu işe baslıcam.aylardır arıyorum sonunda buldum.FAKAT..bende anksıyete var (gereksız kaygı korku) . acaba panık atak gecırırmıyım dıye cok korkuyorm ve son 2 atagımda cenem kılitlendı dıslerımı ıstemsız sıkıyorum konusamıyorm.ya oyle olursam naparım ıs yerınde bıde kımseyı tanımıyorum.suan sıkıntım yokken kendıme sıkıntı yaratıyorum bunları dusunerek..

İyi düşünün iyi olsun. İşe başladıktan bir kaç hafta sonra yakın hissettiğiniz birine olası bir durumda ne yapılması gerektiğini anlatın hem onlar paniklemesin hem de size zarar verecek müdahalede bulunmasınlar.

İyi düşünün iyi olsun. İşe başladıktan bir kaç hafta sonra yakın hissettiğiniz birine olası bir durumda ne yapılması gerektiğini anlatın hem onlar paniklemesin hem de size zarar verecek müdahalede bulunmasınlar.
evet bende bunu dusunmustum Allahtan calısacagım yerın yanında hastane var buda benı rahatlatan en buyuk etken

Back
X